- 12 Nisan 2018
- 9.937
- 37.180
- 498
Karpuz kabuğu denize düştüEşeğin aklına karpuz kabuğu düşürmeyelim lütfen
Onuxa denedim iyi gelmiyor canım. Apranax geçiriyor ama ağır geliyor dediğin gibiApranax içme gi mideyi delecen. Bu kadar apranaxa parol neyi iki tane içsen daha iyi sanki ya. Geçmiş olsun canım
Bilmem öyle söyledi tıklayacam dediNasıl diklayacak gi. Kötü bir şey mi bu
Daha bitmedi ki :))
Pcos a da iyi geliyormuş hacamat çok İstiyorum bende yaptırmayı ama yapan yeri bilmiyorum netten baktım güvenemedim.M Musluk Suyu ilk fırsatta hacamat yaptır canım migren nasıl bi eziyettir bilirim kaç yıldır her gördüğüme dedim burda defalarca yazdım.
Başka şifa arama migrene ilaçlar geçici hep. Bahar aylarında azıyor ağrılar zaten
Saol canım baş ağrım tuttu iftardan önce şimdi kendime geldim. Ağrı kesici içtim o da dokunuyor Midem ağrımasın diye de dua ediyorum.musluk nen var önceki mesajlara bakamadimgecmis olsun
Pcos a da iyi geliyormuş hacamat çok İstiyorum bende yaptırmayı ama yapan yeri bilmiyorum netten baktım güvenemedim.
Çok geçmiş olsun canımSaol canım baş ağrım tuttu iftardan önce şimdi kendime geldim. Ağrı kesici içtim o da dokunuyor Midem ağrımasın diye de dua ediyorum.
Görümcemşn köyünde varmış götür dedim duymazdan geldi haspamTanıdıklara falan sorarsın vardır mutlakaElhan abla da bursada belki bildiği vardır
Saol canımÇok geçmiş olsun canım
Görümcemşn köyünde varmış götür dedim duymazdan geldi haspamgüvenilir yer bulursam eşimle gitmek istiyoruz ondada migren var gerçi bende ne var 5 misli adamda oluyor birebirden korkuyorum yakında ay başı görecek
NasılllllllVar sende bişey 2 saattir benimde başım ağrıyor
Aa benimde biri yanımda başım ağrıyor derse hemen ağrıyor moralim bozuk derse benimde bozuluyor öyle bişey miVar sende bişey 2 saattir benimde başım ağrıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?