Düzenli Evimiz & Hayatımız

Hanımlar selamlar ❤
Sonunda girebildim kk'ne. Kendimi hiç iyi hissetmiyorum ama takip etmeye çalışacağım inşallah bu arada ev işleri aldı başını gitti
Hoş geldin canım
Baş ağrım geçmedi hala :/ sersem gibiyim kızın her yeri susam yapmasını izliyorum :/
Senin baş ağrıların, mide ağrıların hep psikolojik, stresten sıkıntıdan, psikiyatriste git corona geçince. Canına yazık, bu kadar taktığın kişiler keyfine bakıyor, olan sana oluyor
Nego Eline sağlık eminim güzeldir.
Hiç farklı tarif falan bakmıyorum bu sene içimden gelmiyo
Tam tersi ramazan da farklı tarif yapmayı seviyorum, kendim için
Nego reisciiim unuttun durtmedin beni..
Amma senin bu saf iyi niyetli öğrencin, minik cekirgen, küçük emrahin, dağlar kızı reyhanin hem evi topladı hemde mutfağı..
Eline sağlık hamarat çekirge akşam telefon pek kullanmıyorum bu ara, unuttum o yüzden.
Ödevi yapamadım AÖF sınav haftam dua beklerim kızlar... ödev de hafta sonuna inşallah
Allah zihin açıklığı versin canım
Günaydın çikolatam

Bir tek büyük oğlumun camı silinmedi onu akşam silebilirim inşallah
Kolay gelsin
Çaktırmadan cam silme ödevi de verirmiş iki gözümün çiçeği

Günaydın canım
Günaydın hayırlı sabahlar camlar temiz benim ama enerjim olursa mutfak camindaki salya, el ,parmak lekelerini sileyim bende
Günaydın canım

Senin baş ağrıların, mide ağrıların hep psikolojik, stresten sıkıntıdan, psikiyatriste git corona geçince. Canına yazık, bu kadar taktığın kişiler keyfine bakıyor, olan sana oluyor
Aynne öyle nego. Bunu bir tek anlamayan hımbıl kocam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…