Düzenli Evimiz & Hayatımız

ay sarmsak yemiyo beyzade kokusunu aldiginda aglamaya basliyo feslegeni yemeklerdr hic denemedim desem
Sarımsaksız bi hayat düşünemiyorum bayılırım ben dedem geldi geçen sene bizde kaldı epey. En son dayanamadı senin bu sarımsakla ne alıp veremediğin var bi bırak şunu diye azarladı Fesleğen ben bazı şeylerde çok severim

Biz de ilkine giremedik sistem hata verdi, ne üzüldük ana oğul her canlı ders öncesi benim ki dua ediyor Allahım ne olur girelim diye
Çok özledi öğretmenini arkadaşlarını, hasret gideriyor böyle.

Herşeyi biz yapalım zaten kimse bişey yapmasın

Benimkinin işi vardı iftara yakın geldi, sofrayı kuruyordum. Balkondan çamaşırları topla dıye sepeti verdim eline iyi alıştın dedi, sende alış artık bundan sonra senin işin o dedim

Epeydir takiliyor gozum buraya,O kadar okudum bari bi selam veriyim dedim.cok severim temiz düzenli,gozum ne zaman yerse gelecegim bi aratanidiklara özel selam
Her zaman bekleriz, tanımıyorum ama tanışırız

Bundan yaptım bugün, çok beğenildi. Bundan sonra defter tutucam tarifler için, benim her iş netten ama elimin altında olsun tarifler.

Çok güzel gözüküyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…