- 21 Mart 2017
- 3.932
- 9.391
- 158
he valla bu yilin trendi olduSon trend cacık bende bi çorba bi domatesli makarna yapıcam belki sucuklu yumurta
Ben fesleğen ve sarımsak katıyorumhe valla bu yilin trendi oldudomatesli makarna baska seylerde katiyo musun baharat hariç
ay sarmsak yemiyo beyzade kokusunu aldiginda aglamaya basliyoBen fesleğen ve sarımsak katıyorum
Sarımsaksız bi hayat düşünemiyorum bayılırım ben dedem geldi geçen sene bizde kaldı epey. En son dayanamadı senin bu sarımsakla ne alıp veremediğin var bi bırak şunu diye azarladıay sarmsak yemiyo beyzade kokusunu aldiginda aglamaya basliyofeslegeni yemeklerdr hic denemedim desem
he valla bu yilin trendi oldudomatesli makarna baska seylerde katiyo musun baharat hariç
Leylim leylimEpeydir takiliyor gozum buraya,O kadar okudum bari bi selam veriyim dedim.cok severim temiz düzenli,gozum ne zaman yerse gelecegim bi aratanidiklara özel selam
Biz de ilkine giremedik sistem hata verdi, ne üzüldük ana oğulİş yapmak içimden gelmiyor bonusum canlı dersi seviyorum ama malesef az öğrenci geliyor bahaneleri de hazır sabah erken saatteymiş kalkmak istemiyormuş gelenler de sorumluluk sahibi olanlar aslında çok güzel bir imkan canlı ders
Benimkinin işi vardı iftara yakın geldi, sofrayı kuruyordum. Balkondan çamaşırları topla dıye sepeti verdim elineHerşeyi biz yapalım zaten kimse bişey yapmasın
Her zaman bekleriz, tanımıyorum ama tanışırızEpeydir takiliyor gozum buraya,O kadar okudum bari bi selam veriyim dedim.cok severim temiz düzenli,gozum ne zaman yerse gelecegim bi aratanidiklara özel selam
Çok güzel gözüküyoBundan yaptım bugün, çok beğenildi. Bundan sonra defter tutucam tarifler için, benim her iş netten ama elimin altında olsun tarifler.
Davet Sofralarının Yıldızı Olacak Kıymalı Rulo Patates - Nefis Yemek Tarifleri
Videolu anlatım Davet Sofralarının Yıldızı Olacak Kıymalı Rulo Patates Tarifi nasıl yapılır? 57.395 kişinin defterindeki bu tarifin videolu anlatımı ve deneyenlerin fotoğrafları burada.www.nefisyemektarifleri.com
Tadı da güzeldi ciddenÇok güzel gözüküyo
Baş ağrım geçmedi hala :/ sersem gibiyim kızın her yeri susam yapmasını izliyorum :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?