Umudum sendin oysa kiBen bilmiyuur sizin dilladını duydum da merak edip jiç bakmadım hiç yapmadım da.yememiş de olabilirim falafeli du internete bakayım neymiş
Okusun herkes kendinehiç unutmam oğlum bir yaşında anca elinde bardak vardi su iciyodu. bardak halıya düştü negom. 15 20 cm yükseklik ya var ya yok. resmen patlama sesi çıktı tuzla buz inanamazsin yani firlatsan halida kirilmaz bile bardak
Allah hepimizi nazardan korusun. yarın herkes topigi sirkeli suyla yikamaya hazır olsun bence
Çarşafları üç dört günde bir değiştirmiyorum ben, zaten benim düzen takıntım var çok temiz değilimAranızda temizlik yarışmalarına katılan var mı? merakımdan sordum=) 4 gündür 3+1 evi detaylı temizleyeme calısıyorum. (pis değil 15 gün önce detaylı yapmıstım eski bina sayılır, fayans araları istediğim gbi olmuyor)
Herhalde o programlara katılsam anca Bi oda yaparım.Ailem ve esim abarttığımı düşünüyor ama sürekli birsey görüyorum mesela.
Neyse bugun yaptıgım işleri sayarsam balkonun yerini süngerle temizledim, camasır suyu ile yıkadım. Salonda iki cam var onları sildim. Tüllerini, perdelerini komple yıkadım her ikisinin de. Güneslillerini ütüledim, diğerlerini de taktım. Pazara gittim. Arada yemek yaptım. Carsafları yıkadım. Çarsafları 3 4 günde bir yıkıyorum ben. Esim karantinadan sonra hasta oldugumu düşünmeye basladı. Daha önce dagınıklıkla ilgili obsesyonum vardı aslında ama yardım ile asmıstım. Gercekten abartılı mı? Burada gördüğüm sizler de cok temiz hanımlarsınız, hatta benim öyle bir iddiam da yok aslında. Neyse yani sonucta temiz temiz yatmak uyku kalitemizi artırır gbi geliyor bana. Şu an belim cok agrıyor mesela oturma odasının tozu kaldı, vilede ile sildim ama bütün ev yarın biterse tekrar bütün odaları elle silmeyi düşünüyorum.
İnanmıyorumBenden de nazar çıktı galibası banyodaki çiçekliğim kırıldı
tekrar süpürdüm banyoyu
Paspasları pamuklanmıştı onu jiletle temizledim hazır her yere girmişken du dedim duşakabini de iç dış cifledim
çamaşır makinesini de sildim şöööyle bi
Şimcik yemek yapmaya gidiom
Umudum sendin oysa ki
Okusun herkes kendine
Çarşafları üç dört günde bir değiştirmiyorum ben, zareh beniö düzen takıntım var çok temiz değilim
Temizlik yarışmasına da katılmadım, izleyemem bile sinirim bozulur
İnanmıyorumüzüldüm canım ya
1 kaşık suya yazık değil mi, israf olurbir kaşık su ayaginiza geldi. kaşığınız alınır beş saniyede doldurulur. hanımların dikkatine bı kaşık sucu ayağınıza geldi
Olsun gelen mala gelsinUmudum sendin oysa ki
Okusun herkes kendine
Çarşafları üç dört günde bir değiştirmiyorum ben, zareh beniö düzen takıntım var çok temiz değilim
Ayy şu kadirin programına denk gelmiştim ben bi iki kere hiç azcık değildi kurtlanmış tencereden kedi köpek pisliğine her pislik vardıbana da temiz yapmiyolar kimyasala boguyolar gibi geliyo negom
hele türk yapımı temizlik programları evlere şenliksenelerce temizlenmemis ev diyolar bütün eşyalar yeni öylesine dagitmislar. azıcık kır yapmışlar
Oyy ben görsem krize girerdim. Tlc de temizlik hastalarına bakmıştım eskiden, ıyy midem ağzıma geliyordu :/Olsun gelen mala gelsin
Ayy şu kadirin programına denk gelmiştim ben bi iki kere hiç azcık değildi kurtlanmış tencereden kedi köpek pisliğine her pislik vardı
1 kaşık suya yazık değil mi, israf olur
Ben de kuscaktım baya kurt vığıl vığıl oynuyodu bide onu çekmişler pü size demiştimOyy ben görsem krize girerdim. Tlc de temizlik hastalarına bakmıştım eskiden, ıyy midem ağzıma geliyordu :/
Olsun gelen mala gelsin
Ayy şu kadirin programına denk gelmiştim ben bi iki kere hiç azcık değildi kurtlanmış tencereden kedi köpek pisliğine her pislik vardı
IyyyBen de kuscaktım baya kurt vığıl vığıl oynuyodu bide onu çekmiştir pü size demiştim
Bi bak youtubedan bana epey inandırıcı gelmişti yine saflığımı konuşturmuş olabilirimbana düzmece gibi geliyo geneli ya. kadirin programına özellikle bakmam lazım. ama geneli kirli süsü verilmis evlermesela tencereler yepyeni esyalar yepyeni ama yillarca biriken pislik
çöpe atilam eşyaların bile çoğu yeni
Umudunuz bana kaldıysa vay halinizeUmudum sendin oysa ki
Okusun herkes kendine
Çarşafları üç dört günde bir değiştirmiyorum ben, zaten benim düzen takıntım var çok temiz değilim
Bi bak youtubedan bana epey inandırıcı gelmişti yine saflığımı konuşturmuş olabilirim
Bir kapı önü paspasım bile yok nego :)14 mayıs ödevi
Kapı önü paspasını yıkamak, dış kapıyı silmek
Not : Gelmeyen, yorum yazmayan arkadaşlar en azından ses verin, burdayım deyin ya da yoğunum vs bir şeyler yazın. Yarın liste temizliği yapıcam bilginiz olsun.
malipina
@Bonus
@hasbeenandgone
@terliksuu
@Ataayemi zeynepyu
@Kirmizi pabuc
@ayseMsb
@musluk suyu
@Feslegen Kokulu Nane
kk birinci noteri
@merve-onur
@Ucyuzbesyuz
@Limonsuzzcay
pawlover
@Gamze_nur08
Mor Vampirella
Saricivcivcikcik
@askrhpozitif
@klbk33
@meva888
@Nurnur71
@O1deren87
@dstn33
@Calciferr
@patuli6153
@M I N E R V A
@Yakud-u Anka
@Lice_sss
@happy_mom_
@zeynebzeyneb
@CKbeautyandsheer
uzman bakis acimi konusturcamsen bana ornek fideo gönderebilirsin:)
Arada bi ben de izliyorum bunu da. Neden 29. Dk dedinizki muhabbet ne merak ettim29uncu dakikadan izleyebilirsin
Kurtlu tabak ve tencere orada başlıyorArada bi ben de izliyorum bunu da. Neden 29. Dk dedinizki muhabbet ne merak ettim
29uncu dakikadan izleyebilirsin
Tamam geriye gidip okudum simdiArada bi ben de izliyorum bunu da. Neden 29. Dk dedinizki muhabbet ne merak ettim
Gordum harika olmusKurtlu tabak ve tencere orada başlıyor
Bir de temizlik hastasıyız diyorlar mesela onlar ama nasıl temizliyorlar bende bunu cok merak ediyorum.Oyy ben görsem krize girerdim. Tlc de temizlik hastalarına bakmıştım eskiden, ıyy midem ağzıma geliyordu :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?