Düzenli Evimiz & Hayatımız

Ben bilmiyuur sizin dill adını duydum da merak edip jiç bakmadım hiç yapmadım da.yememiş de olabilirim falafelidu internete bakayım neymiş
Umudum sendin oysa ki
Okusun herkes kendine
Çarşafları üç dört günde bir değiştirmiyorum ben, zaten benim düzen takıntım var çok temiz değilim
Temizlik yarışmasına da katılmadım, izleyemem bile sinirim bozulur
İnanmıyorum üzüldüm canım ya

Son düzenleme:

bana da temiz yapmiyolar kimyasala boguyolar gibi geliyo negom

hele türk yapımı temizlik programları evlere şenlik senelerce temizlenmemis ev diyolar bütün eşyalar yeni öylesine dagitmislar. azıcık kır yapmışlar

Olsun gelen mala gelsin
Ayy şu kadirin programına denk gelmiştim ben bi iki kere hiç azcık değildi kurtlanmış tencereden kedi köpek pisliğine her pislik vardı

Olsun gelen mala gelsin

Ayy şu kadirin programına denk gelmiştim ben bi iki kere hiç azcık değildi kurtlanmış tencereden kedi köpek pisliğine her pislik vardı
Oyy ben görsem krize girerdim. Tlc de temizlik hastalarına bakmıştım eskiden, ıyy midem ağzıma geliyordu :/

Oyy ben görsem krize girerdim. Tlc de temizlik hastalarına bakmıştım eskiden, ıyy midem ağzıma geliyordu :/
Ben de kuscaktım baya kurt vığıl vığıl oynuyodu bide onu çekmişler pü size demiştim

Son düzenleme:
Olsun gelen mala gelsin

bana düzmece gibi geliyo geneli ya. kadirin programına özellikle bakmam lazım. ama geneli kirli süsü verilmis evler mesela tencereler yepyeni esyalar yepyeni ama yillarca biriken pislik

çöpe atilam eşyaların bile çoğu yeni

Bi bak youtubedan bana epey inandırıcı gelmişti yine saflığımı konuşturmuş olabilirim

Umudunuz bana kaldıysa vay halinize

Bir kapı önü paspasım bile yok nego :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…