Düzenli Evimiz & Hayatımız

Bir kapı önü paspasım bile yok nego :)
O da olur canın sağolsun
Bugün yaptiklarim
Bulasik makinesi yerlesildi
Camlar silindi
Perdeler yıkandı takildi
Ve pilim bitti susuzluktan ölcem oruc oruc cam silme fikri nerden düştün sen aklima
Eline sağlık canım
Bir de temizlik hastasıyız diyorlar mesela onlar ama nasıl temizliyorlar bende bunu cok merak ediyorum.
Bilemiyorum ki ben yapamam :/
Nego
Nevresimleri değiştirdim
Mutfağı topladım
Evi süprüdüm
Oturma odasını topladım
Dış kapıyı sildim
Markete gittik alınanları yerleştirdim
Yemek yaptım
Eline sağlık canım

Ben adamla ugrasıyorum. Hani su ..cımın kenarı varya. Gıl kıyruk
Keske bir kaşık su bı de adamı verseler. Teste tabi tutsalar beni. Olmadı kovaya basarım otobüs kafasını
Uzun bir kafa içi bos. Oh oh ne güzelmiş atmak oh
Yarım akıl. Akıl akıl gel totime takıl.
Öfff bende nefret ediyorum ondna bu ara. Oruç tutmuyor bir şey etmiyor daha yeni alıştı hizmet etmeyince sesinş çıkarmıyor bi çocuk bakıyor ne bez değiştirmek var ne yemek vermek var su veriyor işte. Vallaha bak öldürücem bu karantina uzarsa.

Reis bugün evde tekim o yüzden akşam yaptım temizligimi sil supur mutfak fayanslarını sil dış kapıyı sil derken bitti isim.
Kapı onu paspasini da yikayali 1 hafta falan olduğu için ellesmedim.
Bugün de doğurmadım icimde tutuyorum çocuğu
Not.mutfak tertemiz

29uncu dakikadan izleyebilirsin

şimdi baktim da pawim beni ikna etmiyo ya.

bak yerdeki fayanslae pırıl pırıl toz yok. mutfak dolaplari buzdolabı tertemiz. buzdolabının içi kasıtlı kirletilmis. duvar fayanslari Işıl Işıl.
mutfakta sari bez var tezgahta o tertemiz ama bi tane yeni oldugu belli olan güveçte kurtlu yemek var

tlc deki orjinal temizlik bağımlıları ve lifetime daki the horders la alakası yok.
tertemiz evleri kirli süsü verip program yapıyolar.

ilk bölümleri izle mesela ilk bölümdeki evler hep yeni eşyaları olan evler. şimdi son bölümlere doğru ortalama esyalara geçmişler. ama gene tertemiz evlerde kasıtlı kirletilen yerleri temizliyolar

mutfağa yerlere kağıt karton poşet vs atmışlar. topluyolar topladıkları yerlerde ne toz var ne leke. fayans aralari bembeyaz

Hic anlamadıydım gı cok iştahlı izliyordum

Demesene böyle şeyler ben inanıyodum
Hic anlamadıydım gı cok iştahlı izliyordum
He ya ben dee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…