Düzenli Evimiz & Hayatımız

Evet ama ben zaten kavga izlemeyi seviyom bu tür programlarda O yüzden beni kaybedemediler gerçi kaç kere tv açıyon dersen kırkyılda bir ama olsundu kavga izlemeyi severim

yok gene izle de o kurt evcil kurt dogal kurt değil yani

ben sinirleniyorum o tarz programlari izlerken

Bende seviyorum ya. İçten içe hoşuma gidiyor. Bende mi pislik oluyorum bu durumda
Yok sen pislik olmuyosun ben kendime dedimdi sen olabilemezsin benim de çok hoşuma gidiyo geçen bi kadın boynundan altın zinciri çıkarıp ölçüyodu bakın 1 metre bu da 2 metree falan diye diğer kadınlar Böyle kaldı bi kadının takısı gülüşüdür filan kendilerini avuttular amanın nasıl eğlendim nasıl

Geçen benim arkadaş da kocan anneler gününü kutladı mi diyor. He dedim çiçek falan da almış. Ben karşıyım diyor hediye falan kapitalist düzene köle oluyoruz falan. Ben getirsede istemem diyor.Bende o konuşurken çok eğlendim aha ha.

Getirse ne dicek acabası adama çok merak ediyom bu istemem yan cebime koycuları geliyosa alıcan gelmiyosa yapacak bişey yok tabiğsi ama kim istemez ki yahuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…