- 29 Mayıs 2017
- 24.901
- 113.504
- 598
Evet ama ben zaten kavga izlemeyi seviyom bu tür programlardaO yüzden beni kaybedemediler gerçi kaç kere tv açıyon dersen kırkyılda bir ama olsundu kavga izlemeyi severim
Ben programa bakmıyorum insanların yoktan yere bir birlerini yemeleri hoşuma gidiyoyok gene izle de o kurt evcil kurt dogal kurt değil yani
ben sinirleniyorum o tarz programlari izlerken
Bende seviyorum ya. İçten içe hoşuma gidiyor. Bende mi pislik oluyorum bu durumdaBen programa bakmıyorum insanların yoktan yere bir birlerini yemeleri hoşuma gidiyoPislik bi insanım galibası
Yok sen pislik olmuyosun ben kendime dedimdi sen olabilemezsinBende seviyorum ya. İçten içe hoşuma gidiyor. Bende mi pislik oluyorum bu durumda
Ayyynı benYeyin birbirinizi yeyin diye diye izliyorum hemide ya. Bir hainlik var bende de çözemedim
Geçen benim arkadaş da kocan anneler gününü kutladı mi diyor. He dedim çiçek falan da almış. Ben karşıyım diyor hediye falan kapitalist düzene köle oluyoruz falan. Ben getirsede istemem diyor.Bende o konuşurken çok eğlendim aha ha.Yok sen pislik olmuyosun ben kendime dedimdi sen olabilemezsinbenim de çok hoşuma gidiyo geçen bi kadın boynundan altın zinciri çıkarıp ölçüyodu bakın 1 metre bu da 2 metree falan diye diğer kadınlar Böyle kaldı bi kadının takısı gülüşüdür filan kendilerini avuttular amanın nasıl eğlendim nasıl
Getirse ne dicek acabası adama çok merak ediyom bu istemem yan cebime koycuları geliyosa alıcan gelmiyosa yapacak bişey yok tabiğsi ama kim istemez ki yahuuGeçen benim arkadaş da kocan anneler gününü kutladı mi diyor. He dedim çiçek falan da almış. Ben karşıyım diyor hediye falan kapitalist düzene köle oluyoruz falan. Ben getirsede istemem diyor.Bende o konuşurken çok eğlendim aha ha.
Ben programa bakmıyorum insanların yoktan yere bir birlerini yemeleri hoşuma gidiyoPislik bi insanım galibası
O kadını sevebilemiyom yaaaesra Erol öneriyorum sana
Bende hiç sevmiyom onu. Hiç heyecanlı değil. Kavgayı hemen kesiyor iyi yonetemiyorO kadını sevebilemiyom yaaa
O kadını sevebilemiyom yaaa
Dimi az salması lazım şöyle bi keyiflenelim accık ama cıks kuaförüm sensin de oluyodu güzel kavgalar ooh mis ağlayanlar zırlayanlarBende hiç sevmiyom onu. Hiç heyecanlı değil. Kavgayı hemen kesiyor iyi yonetemiyor
Bana denk gelmedi demekki hiiçç ben daha keyifliler görüyorumahahahama ordaki eksin kavga baska bi yerde yok çok şey kaçırıyon
Zuhal çok fena. İyi milleti birbirine düşürüyor. Sonrada bişey yapmamış gibi kenardan bakıyor. Çok fena kadınahahahama ordaki eksin kavga baska bi yerde yok çok şey kaçırıyon
Bana denk gelmedi demekki hiiçç ben daha keyifliler görüyorum
Zuhal çok fena. İyi milleti birbirine düşürüyor. Sonrada bişey yapmamış gibi kenardan bakıyor. Çok fena kadın
Ben ağlamalı kavga seviyomolabilir bana çok size az geliyo da olabilir kız
onu da hiç sevmemhep bi itici gelir
Çok itici ama iyi dovusturuyir milleti kız. Herkes birbirine giriyorolabilir bana çok size az geliyo da olabilir kız
onu da hiç sevmemhep bi itici gelir
Ben ağlamalı kavga seviyomortada hiç bişey yokken fişeklenip ağlıyo başka dert yokmuş gibi
Çok itici ama iyi dovusturuyir milleti kız. Herkes birbirine giriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?