- 19 Mayıs 2018
- 3.249
- 10.316
- 208
- 34
Canım bir yiyeceğe karşı olmasın o pişik. Benim oglumda 17 aylık normaldecokpisik sorunumuz olmuyor ama bazı yiyecekleri cok yediğinde ya da yeni yediğinde bazen oluyor bir dene belki alerjik pisiktir havalarda ısındı kıyamam yaaaÇok şükür daha iyi canım. Sadece sürekli pişik. O yüzden sürekli huzursuz. Bir ara ciddi ciddi tuvalete alıştırmayı düşündüm. 19 aylık acaba alışır mı?
İyi geceler kızlar..
Çocukları uyuttuktan sonra eşya düzenleme işine girdik. Ufak tefek şeyleri düzenledik. Yarın da yatak yorgan işlerini halledeceğiz. Elbiseleri seçeceğiz. Çok işimiz var çok
@ayseMsb canim bende annemin evindeyim. O da seker hastasi oldugu icin cok is yapamiyor cabuk tukeniyor. Yanindayken dip kose girmek istiyorum. Analarimizin evini beraber tertemiz yapalim
Kızlar sahur bulaşıklarını toparlamadan yatmadık değil mi? Öyle bir ferahlık hissi oluyor ki anlatamam...imza:Nego nun çırağı....
Çok şükür daha iyi canım. Sadece sürekli pişik. O yüzden sürekli huzursuz. Bir ara ciddi ciddi tuvalete alıştırmayı düşündüm. 19 aylık acaba alışır mı?
Yaa teşekkür ederim
Canım sudocrem kullandın mı? Bizde çok iyi geliyor.Çok şükür daha iyi canım. Sadece sürekli pişik. O yüzden sürekli huzursuz. Bir ara ciddi ciddi tuvalete alıştırmayı düşündüm. 19 aylık acaba alışır mı?
Ah keşke elimde olsa işyeri ne getirtiyosa onu kullnıyoz kuzumPudrasız eldiven kullan. Ya da eldiven takma. Cildi tahris etmeyen dezenfektan kullan
Bugün nasıl? Kendin götürsen kullanamıyomusun ki? Burda kasiyerler hiç takmirAh keşke elimde olsa işyeri ne getirtiyosa onu kullnıyoz kuzum
Günaydınn, daha ödev yokmuş
Ayy tatil mi çok heyecanlıTatil kuzum eşi evdedir geç uyur geç kalkar bence ödevlerede 1 gün tatil olabilir
Çok sıcak salla gitsin modum :) ama nerdeeee kışlıklar yazlıklar beni bekler
Çok sıcak salla gitsin modum :) ama nerdeeee kışlıklar yazlıklar beni bekler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?