Düzenli Evimiz & Hayatımız

Çok şükür daha iyi canım. Sadece sürekli pişik. O yüzden sürekli huzursuz. Bir ara ciddi ciddi tuvalete alıştırmayı düşündüm. 19 aylık acaba alışır mı?
Canım bir yiyeceğe karşı olmasın o pişik. Benim oglumda 17 aylık normaldecokpisik sorunumuz olmuyor ama bazı yiyecekleri cok yediğinde ya da yeni yediğinde bazen oluyor bir dene belki alerjik pisiktir havalarda ısındı kıyamam yaaa

İyi geceler kızlar..
Çocukları uyuttuktan sonra eşya düzenleme işine girdik. Ufak tefek şeyleri düzenledik. Yarın da yatak yorgan işlerini halledeceğiz. Elbiseleri seçeceğiz. Çok işimiz var çok

Kolay gelsin fesleğen senin çocukmu hastaydı yanlışmı hatırlıyorum?

@ayseMsb canim bende annemin evindeyim. O da seker hastasi oldugu icin cok is yapamiyor cabuk tukeniyor. Yanindayken dip kose girmek istiyorum. Analarimizin evini beraber tertemiz yapalim

Sevapta yarışanlar maşallah

Kızlar sahur bulaşıklarını toparlamadan yatmadık değil mi? Öyle bir ferahlık hissi oluyor ki anlatamam...imza: Nego nun çırağı....

Ben toplamıştım

Çok şükür daha iyi canım. Sadece sürekli pişik. O yüzden sürekli huzursuz. Bir ara ciddi ciddi tuvalete alıştırmayı düşündüm. 19 aylık acaba alışır mı?

Bende bunu sormak istemiştim :) 19 ay erken tabiki. Uzun süren mantar olur fesleğen ve çok zor geçiyor. Önce 3 gün kortizonla sonra sarı hametan trosyd krem kullandım.
6 hafta kulkancaksın demişti bittiği halde sürüyodum

Günaydın kızlar
Canım sudocrem kullandın mı? Bizde çok iyi geliyor.

Ben naaptım ERKEN kalktığımdan beri eeee kalktım işte

Biraz müzik dinledim kk geçmişleri günaydın mesajları falan.
Uyuyodu çocuklar kitap okudum balkonda iç huzura erişeyim derken kitaptan etkilenmekle duygu fırtınası yaşıyorum.
Çocukların yanındayım kahvaltı yapıyolar bakalım neler yapıcaz bugün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…