Hani şu saç boyası kutusundan çıkanlar gibi mi, incecik oluyo.onlarla para tutamıyoruz kuzum çok sıkıntı para alıp verirken.eldivenlerin üst tarafını kesmeyi deniycem yarın.inşallah işe yararBörekçi eldivenleri var ya onlardan kullansan. Onlar belli alerji yapmaz ince jelatin eldiven
Ellerine sağlık canım, hayırlı iftarlarKıymalı yumurta ve domates soslu makarna var dünden kalan Çorbanın yanına
Hani şu saç boyası kutusundan çıkanlar gibi mi, incecik oluyo.onlarla para tutamıyoruz kuzum çok sıkıntı para alıp verirken.eldivenlerin üst tarafını kesmeyi deniycem yarın.inşallah işe yarar
Vallaha bu mesajı görmeden tam da ödevi yapmışım. Bugün yaptıklarım16 mayıs ödevi
Nevresim değiştirmek ve yatakları jilet gibi düzeltmek olsun
malipina
Bonus
H hasbeenandgone
@terliksuu
@Ataayemi zeynepyu
@Kirmizi pabuc
ayseMsb
@musluk suyu
Feslegen Kokulu Nane
@samdan
@merve-onur
Ucyuzbesyuz
@Limonsuzzcay
@pawlover
Gamze_nur08
@MorVampirella
@Saricivcivcikcik
@askrhpozitif
@klbk33
@meva888
@Nurnur71
@O1deren87
@dstn33
C Calcifer
p a t u l i
@M I N E R V A
@Yakud-u Anka
@Lice_sss
@happy_mom_
@CKbeautyandsheer
@zeynebzeyneb
@chentiq
Bize pazar bayram yılbaşı işçi bayramı hiçbişey yokYarın pazar evde değilmisin?
Eninde sonunda kurabiye yapmayı öğrenicem inat ettim
KurabiyeNe yapmak istiyosun?
GüncellemeMutfağı topladım
Fırın tepsisini yıkadım
ocağı sildim
Börek yaptım
Yemek yaptım
Evi süpürdüm
Ara holde gereksiz şeyleri kaldırdım
Ayakkabılığı düzenledim
Çöp kovasını yıkadım
Kurabiye
Çok şükür daha iyi canım. Sadece sürekli pişik. O yüzden sürekli huzursuz. Bir ara ciddi ciddi tuvalete alıştırmayı düşündüm. 19 aylık acaba alışır mı?Canım kızın nasıl oldu?
Pudrasız eldiven kullan. Ya da eldiven takma. Cildi tahris etmeyen dezenfektan kullanYa kızlar ellerimin üstü eldivenlerden dolayı kaç haftadır kaşınıyodu hatta yara olmaya başlamıştı.iki gündür acaip kaşınıyo ellerimi parçalıyorum artık .eczacıya gösterdim stileks diye krem verdi ama yok işe yaramıyo sanki.şimdi de kantoron yağı sürdüm .napcamı şaşırdım
Vazelin sür daha çok yatistiracakVazelin yok da nivea sürdüm biraz yatışır gibi oldu.artık hangisi iyi geldi bilmiyom resmen combo yaptım
Cok sevmekten demekÇok seviyorum nasıl hitap edeceğimi bilmiyorum
ay ne güzel ya mutlu oldugunu görünce ben de mutlu oluyorum. haklarini ödeyemeyiz ne yapsakayseMsb canim bende annemin evindeyim. O da seker hastasi oldugu icin cok is yapamiyor cabuk tukeniyor. Yanindayken dip kose girmek istiyorum. Analarimizin evini beraber tertemiz yapalim
Aynen cok dogru soyluyorsun haklari odenmez. Kendi evimi temizlerken yoruluyordum vizvizlaniyordum ama annemin mutlu oldugunu gorunce is yapmakta keyif veriyoray ne güzel ya mutlu oldugunu görünce ben de mutlu oluyorum. haklarini ödeyemeyiz ne yapsak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?