Dur kız öldüm hele şunaYenemezsin inşallah
İyi yapmışsın. Güle güle kirletinBen verdim geldi seriverdim öylece
Ben bulaşık deterjanı mı dökmüş dedimBu ne gi. Yumurtada sim mi var sanki
Teslim ol gi. Acı çekmeBayaa yeniyo haa bunun öcünü almam lazım
Evet o peyniri diyorlardı sağol bakarımEvet peyniri varda kaşarda uzar aslında.
Bimde vardı kolot peyniri yazıyo üstünde bi bak yolun düşüyorsa
Kızlar ne oyunu bu? BenTeslim ol gi. Acı çekme
Kelime oyunu gelKızlar ne oyunu bu? Ben
Yaz tabi hakkın, eline sağlıkMutfak dolapları silindi
Fazla eşyalar, ilaçlar vb elden çıkarıldı. Kırık kovayı eşim attırmıyordu. Sonunda attımwuuu
Koltuklar silindi
Deterjanlar ilaçlar tabaklar bardaklar tencereler... bi sürü şeyin karmaşıklığı düzenlendi. Bunu yapınca çok rahatladım.
Dolapta bir raf boşaldı. Oraya bakliyat koycam birazdan. Hatta koyup geleyim. Sonra da yaptıklarımı bi tur daha yazarım. Çok iş yaptım ya gözünüze sokmam lazımzaten kendmi zorlaya zorlaya yaptım.. Bi günde banyo wc fayanslarını silmem lazım
Aynı benİftar hazırlicam diye girdim mutfağı kırkladım çıktım sonra da neden hep yorgunum
O yok artık sanki ara verdim yazmıştı geri geldi mi@Gsyabk mutfak toplu mu mutfak? Mutfak diyince aklıma geldin
Eline sağlık canımGiymediğimiz kıyafetleri ayırdım kaynanama götüreceğim o birilerine veriyor tabi gidebilirsem:)
Bir makine çamaşır attım astım katladım
Nevresim değiştirdim artık pikelere geçtik
Şimdi de mutfağı topladım bulaşık makinesi çalışıyor
Ütü yapacağım eşim yok bu akşam canım da sıkılıyor vakit geçsin bari
Oh ne güzel yapmışsın, güle güle kullanBugün detaylı süpürdüm sildim toz aldım. Battaniyeyi kaldırdım pike takımı serdim kanaviçe ve dantelli yaptık kendimi yeni gelin
Nereye? Etiketle beniKelime oyunu gel
Teslim ol gi. Acı çekme
SavaşalımSon sessiz harfime kadar savaşıcam
Eline sağlık canımEvi süpürdüm Mutfağı topladım Çorba yaptım mutfak balkonunun camını sildim wc lavabo klozet ve küveti yıkadım muslukları parlattım.
Eşim görev botlarını getirmiş onları kaldırdım. Kurabiye yaptım ama kurabiyeye pek benzemedibaşka bişey yaptım mı hatırlamıyorum bu kadann ye iç sofra kaldır en çok bunu yapıyorum evde mutfak hep dağılıyo hep topluyorum
Açık açık herkes veriyorValla kanal d de film varmış. Ona bakıyorum. Ekşi elmalar diye bi film. Her yanım ağrıyor. Fıtığım var ya. Azdı birazcık. Ama çok iş var daha yapmam lazım. Halıları bayram sonrası yıkamaya vercem. Yıkamacılar açıksa tabii..
Kelimelik yükleNereye? Etiketle beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?