Düzenli Evimiz & Hayatımız

Evi süpürdüm Mutfağı topladım Çorba yaptım mutfak balkonunun camını sildim wc lavabo klozet ve küveti yıkadım muslukları parlattım.
Eşim görev botlarını getirmiş onları kaldırdım. Kurabiye yaptım ama kurabiyeye pek benzemedi başka bişey yaptım mı hatırlamıyorum bu kadann ye iç sofra kaldır en çok bunu yapıyorum evde mutfak hep dağılıyo hep topluyorum

Boyamı bulaştı yoksa renklileremi karıştı yıkanırken?

Afiyet olsun ❤ yaptın mı o gün kuymak?
Yaptın canım komşudan aldım mısır ununu. Kaşar peyniri ile yaptım. Tadı güzeldi ama uzamadı öyle. Herhalde özel bir peyniri var onu kullansam daha iyi olurdu. Ama oğlum beğendi gönlü geçti hatta bu akşam da yedik ikimiz bitti bile....

Evet peyniri varda kaşarda uzar aslında.
Bimde vardı kolot peyniri yazıyo üstünde bi bak yolun düşüyorsa

İyi siyah değilmiş bazen tekrar yüksek derece yıkama kurtarıyo beyazlatıcı yada aspirin falan koyulabilir
Deneyeyim bakayım. 90a sürekli atmıyorum 60da da bir şey yapmıyodu o örtü attım makinaya dedim ne zamandır 90 yapmıyorum. Onu unuttum öyle oldu. Çok teşekkür ederim. Deneyecem asprin.

Hangi film ben de izliyim :)
Valla kanal d de film varmış. Ona bakıyorum. Ekşi elmalar diye bi film. Her yanım ağrıyor. Fıtığım var ya. Azdı birazcık. Ama çok iş var daha yapmam lazım. Halıları bayram sonrası yıkamaya vercem. Yıkamacılar açıksa tabii..

Ben verdim geldi seriverdim öylece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…