- 27 Kasım 2016
- 4.385
- 18.343
- 208
Ben de tam senin yazdığın saatlerde dalmışımBen hala uyuyamadım
Mmmm kendime bir sütlü kahve yapayım
Ödevi yeni okudum negom. Hemen mutfağa gidiyorum eski mutfak robotu parçaları var. Doooğru çöpe.....18 mayıs ödevi
Evden kullanmadığımız en az iki parça eşya çıkarmak.
@malii
Bonus
H hasbeenandgone
terliksuu
@Ataayemi zeynepyu
@Kirmizi pabuc
@ayseMsb
@musluk suyu
@Feslegen Kokulu Nane
@samdan
@merve-onur
@Ucyuzbesyuz
@Limonsuzzcay
@pawlover
@Gamze_nur08
@MorVampirella
@Saricivcivcikcik
@askrhpozitif
K klbk33
@meva888
@Nurnur71
@O1deren87
@dstn33
@Calciferr
p a t u l i
@M I N E R V A
@Yakud-u Anka
@Lice_sss
@happy_mom_
@CKbeautyandsheer
@zeynebzeyneb
@chentiq
Kız en son cuma girmiş doğurdumu yohsa@Gsyabk mutfak toplu mu mutfak? Mutfak diyince aklıma geldin
Boyamı bulaştı yoksa renklileremi karıştı yıkanırken?Sevgili harika becerikli hanımlar. Öncelikle sizlere maaşallah sonra da birazcıcıcık renkli bir seyden boyanmış havlulara bir çözüm var mıdır?
Mmmm kendime bir sütlü kahve yapayım
Havluları yıkarkene araya bir adet yeşil sofrabezi karışmış tamamen kendiliğinden. Şimdi su yeşili oldular birazcık.Boyamı bulaştı yoksa renklileremi karıştı yıkanırken?
Afiyet olsun ❤ yaptın mı o gün kuymak?
Sol el kaşınınca noluyodu
Yaptın canım komşudan aldım mısır ununu. Kaşar peyniri ile yaptım. Tadı güzeldi ama uzamadı öyle. Herhalde özel bir peyniri var onu kullansam daha iyi olurdu. Ama oğlum beğendi gönlü geçti hatta bu akşam da yedik ikimiz bitti bile....Boyamı bulaştı yoksa renklileremi karıştı yıkanırken?
Afiyet olsun ❤ yaptın mı o gün kuymak?
Havluları yıkarkene araya bir adet yeşil sofrabezi karışmış tamamen kendiliğinden. Şimdi su yeşili oldular birazcık.
Benim bir fikrim yok canım. BelkiSevgili harika becerikli hanımlar. Öncelikle sizlere maaşallah sonra da birazcıcıcık renkli bir seyden boyanmış havlulara bir çözüm var mıdır?
Yaptın canım komşudan aldım mısır ununu. Kaşar peyniri ile yaptım. Tadı güzeldi ama uzamadı öyle. Herhalde özel bir peyniri var onu kullansam daha iyi olurdu. Ama oğlum beğendi gönlü geçti hatta bu akşam da yedik ikimiz bitti bile....
Deneyeyim bakayım. 90a sürekli atmıyorum 60da da bir şey yapmıyodu o örtü attım makinaya dedim ne zamandır 90 yapmıyorum. Onu unuttum öyle oldu. Çok teşekkür ederim. Deneyecem asprin.İyi siyah değilmiş bazen tekrar yüksek derece yıkama kurtarıyo beyazlatıcı yada aspirin falan koyulabilir
Valla kanal d de film varmış. Ona bakıyorum. Ekşi elmalar diye bi film. Her yanım ağrıyor. Fıtığım var ya. Azdı birazcık. Ama çok iş var daha yapmam lazım. Halıları bayram sonrası yıkamaya vercem. Yıkamacılar açıksa tabii..Hangi film ben de izliyim :)
HıhPek hayırlı bişey olmuyodu
Bugün detaylı süpürdüm sildim toz aldım. Battaniyeyi kaldırdım pike takımı serdim kanaviçe ve dantelli yaptık kendimi yeni gelin
Ben verdim geldi seriverdim öyleceValla kanal d de film varmış. Ona bakıyorum. Ekşi elmalar diye bi film. Her yanım ağrıyor. Fıtığım var ya. Azdı birazcık. Ama çok iş var daha yapmam lazım. Halıları bayram sonrası yıkamaya vercem. Yıkamacılar açıksa tabii..
Bu ne gi. Yumurtada sim mi var sankiYeni gelin deyince aklıma geldi
Krepten gelinlik yapmışlar anoo. Deli mi bunlar üşenmemisler hiç yaYeni gelin deyince aklıma geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?