Aman atın ölümü arpadan olsun. Bı kere de Kendi döküntumu toplarım. Tatildeyim benSen toplayacaksınn
Hepsi bir değil. Ama çoğu böyle. Sen erkek değilsin bu aradaErkekler ne sansliymis gi. Ye uzan ye yat. Yere yat. Helaya git gel yine yat.
Profildeki ile hiç uymuyorsunErkekler ne sansliymis gi. Ye uzan ye yat. Yere yat. Helaya git gel yine yat.
Olsun bikac gün onlar gibi tatildeyimHepsi bir değil. Ama çoğu böyle. Sen erkek değilsin bu arada
Niye annen mi geldiOlsun bikac gün onlar gibi tatildeyim
Bu saatten sonra yuvarlanmadan direk yat uyuBayat pide den tost yapayım dedim fazla kaçırdım yuvarlanmaya bile halim yok
Afiyet olsun.Ben sadece haşlanmış yumurta yiyip süt içiyorumBayat pide den tost yapayım dedim fazla kaçırdım yuvarlanmaya bile halim yok
Herkes burdaymış. Tek kaldım sanmıştımBu saatten sonra yuvarlanmadan direk yat uyu
Yok ben buranin gece kusuyumHerkes burdaymış. Tek kaldım sanmıştım
Ramazanda bende burdayım.Yok ben buranin gece kusuyum
Gunduzleri girip okuyamiyorum gece olup herkes dagilinca burdayim
Bende herkesler uyumustur diyodumRamazanda bende burdayım.
Namaz için mecbur bekliyorum o saate kadar eritirim belkiBu saatten sonra yuvarlanmadan direk yat uyu
Ben açıkırım kesin sadece bunları yersem.Afiyet olsun.Ben sadece haşlanmış yumurta yiyip süt içiyorum
Pideleri göturmussun bu saatten sonra zor eritirsinNamaz için mecbur bekliyorum o saate kadar eritirim belki
Ben açıkırım kesin sadece bunları yersem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?