Düzenli Evimiz & Hayatımız

Normal zaman da asla tahammül edemem bile bile izin veren düşüncesizlere ama biz normal bir zaman da değiliz artık çocukların virüs yüzünden ölecek miyiz diye korku yaşadığı anormal günlerdeyiz maalesef.

Yemek yarışmasına. Elini sordum bide he merhametime bak
Ne aldatmasıaldatmadım ben yan topikte ciğer içli köfte falan yapmışlar ben de oraya baktım güzel yapmışlar mı diye
Gördüm gördüm kalbim bir miktar çıt diye kırıldı

Mali elin için aklıma şey geldi gliserin denedin mi, sen ayağına falan kullandın sonucta

Kac parça ciktiiiii kaç parcaaaa...

O cepteben daha büyük işler pesindeyim Nego cugum.evimin dağınıklığı bunu gerektiriyorbanyolari yıkayıp salonu temizleyecegim inşallah
Ödev vermesi benden, hedefi büyütmek sizden

Allah yardım etsin bazen çok boğuluyorum kaç ay daha böyle durucaz belli değil

Allah yardım etsin bazen çok boğuluyorum kaç ay daha böyle durucaz belli değil
Kızım da yasağın bitmesine daha çok var mı anne diye soruyor bikaç gündür. Çünkü dışarda çocukları görüyor. İçi gidiyor ama çaktırmıyor kuzum bi görsen anne maske ve eldiven takmamışlar babaları da takmamış diye kızıyor. Dün diyor ki maske takmıyorlar onlar yüzünden çıkamıyoruz.5 buçuk yaşında çocuk biliyor onlar bilmiyorYanında bişey de konuşmuyoruz pek ama demek ki duyup anlıyor bişeyleri.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…