- 29 Mayıs 2017
- 24.901
- 113.504
- 598
Geldiimpawlover nerdesin?
Yok kocamı telefonunu ve bilgisayarını nasıl camdan aşağı atabilirim diye hesap kitaplar içindeyimbelki oyun oynuyodur
Geldiim
Yok kocamı telefonunu ve bilgisayarını nasıl camdan aşağı atabilirim diye hesap kitaplar içindeyim
Kaç cinnet kırıldı minnoş gönlümdeinan bunun cinnetten başka çözümü yok
Tükenmişlik sendromuna girdim ben evde bişi yapasım yok yatıyom bi sağa dönüyom bi sola offf
Şok şok şok paw h. Yi 1500 yerinden pıçaklayarak dehşet saçtı. Bunu gören lokum evden firat etti.. ayrıntılar birazdan geliyor..inan bunun cinnetten başka çözümü yok
Yapılacak iş Yok vallahi sadece çamaşır katlanacak. Onu akşam yapacam maratona çıkamam hem kocam uyuyo sabah geldi akşam gitcek işe Yineben de evin içine parkur kurdum çocuk sıkılıyo diye
sonra maratona çıkarız istersen
Şok şok şok paw h. Yi 1500 yerinden pıçaklayarak dehşet saçtı. Bunu gören lokum evden firat etti.. ayrıntılar birazdan geliyor..pawlover
Merak ettim parkuruben de evin içine parkur kurdum çocuk sıkılıyo diye
Yapılacak iş Yok vallahi sadece çamaşır katlanacak. Onu akşam yapacam maratona çıkamam hem kocam uyuyo sabah geldi akşam gitcek işe Yine
Beni ancak bi maraton kaldırabilir oturduğum yerdenben de evin içine parkur kurdum çocuk sıkılıyo diye
Cinnet geçirdi bunun nesi katliam
Pc yi unutmuşumyok seninki cinnet geçirip katliam yaptı
cinnet is a "cinnet gecirerek bilgisayarı balkondan attı"
Beni ancak bi maraton kaldırabilir oturduğum yerden
Bende gidem çocuklarla koşmaca oynıyam saklambaç oynıyamsaat birde gidelim mi maratona
ben çorba yapıyorum şimdi oğlana yediriyim yemeğini sonra yaparım işleri:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?