Düzenli Evimiz & Hayatımız

Salavat çekerek ovarsan çabuk kendine geliyor :)

Kollar zayıf boyun zayıf napayım plates yapmıştım direnç bandıyla kol çalışıyodum o kadar hafiflemişti ki kollarım yeniden başlıycam inş
Evet kas gücü önemli başla ağrı çekme boştan yere. Benim de belim öyle yüzmeye gidiyodum yasaklardan gidemiyorum az iş yapsam ilaç sürmeden ayakta duramıyorum

Salavat çekerek ovarsan çabuk kendine geliyor :)

❤ bahaneyle salavat çekeyim :) diyet diyodun yaparız inş kuzum niye yapmayalım.
Yediklerimizi frenleyerek başlayalım önce.

Birden bırakmasan da ne zaman yediğini ne kadar yediğini bilmelisin bilmeliyiz.

Yediklerimizi yazıyoruz diyet topiklerinde istersen bak orayada.
Birazda hareket etmeye çalışırız.
Suyu çok az içiyorum ben ona çoğaltmaya uğraşıyorum.
Abur cubur yerine meyve ile kuruyemiş bitki çayı içeriz. Sıcak içeceklerin tok tutma özelliği oluyor.

Öyle yani yaparız Allahın izniyle.

Evet kas gücü önemli başla ağrı çekme boştan yere. Benim de belim öyle yüzmeye gidiyodum yasaklardan gidemiyorum az iş yapsam ilaç sürmeden ayakta duramıyorum

Ah ya sen ufaksında benden ne var belinde
Çok zorluyosun heralde evde bişey varsada açığa çıkıyor iyice.
Bak dolap kapaklarını silerken sandalyeye in çık uzan bişey yok ne zaman süpürgeyi açıyorum başlıyo belim yanmaya.
O duruş şekli baskı yapıyor demek

evet geldim ben:) :)

bütün gardırobu indirdim hepsini tek tek yerlestirdim. kışlıklar aciktaydi hepsini toplu dursun diye posetledim. atilacaklari ayırdım
katlanacak yığınla çamaşır vardi onlari katlayip kaldırdım.

üzerimden yük kalktı

baya geç geldim affola:)

Maşallah maşallah Rabbim nazardan korusun

geçmiş olsun bonus ya
üzüldüm şimdi

Evet azaltarak mantıklı. Ben bir de çoğu zaman yemek yapamıyorum :/ kız rahat vermiyor hep pratik şeyler :/

Düzleşme var omurgamda bide iki disk birleşmiş mi neymiş, ağır kaldırma bebe bile kucaklama dediydi de doktor yeğenler varken ve ben bu kadar bebe severken imkansız bi istekti bazayı filan açarsam akşamına pert oluyorum

Hele disklerin zoruna bak ya ne diye birleşiyonuz sanki yer yok tamm ağır kaldırma da başka yapıcak bişey yok mu?

Yüzme şart bel sıkıntısına da o da hep mümkün değil

Hele disklerin zoruna bak ya ne diye birleşiyonuz sanki yer yok tamm ağır kaldırma da başka yapıcak bişey yok mu?

Yüzme şart bel sıkıntısına da o da hep mümkün değil
Bel kaslarını güçlendirecek spor yap demişti yüzme pilates filan. Pilates evdeki mat ince daha çok mafediyo belimi yüzmede açılsın diye bekliyorum işte belediyenin havuzuna gidiyodum

Eline sağlık canım hafifledin ne güzel.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…