Aman bırak güzel olmayıversin kendine kalıcı zarar vermendense kötü dursun zorlama kendini
Boşalacak. Vahim yani mutfak.Bulaşık Makinesi dolu mu bosalcak mi. Bosalcaksa 20 dakika veriyom sana saat 17:45
Salavat çekerek ovarsan çabuk kendine geliyor :)Yemek yenmişti bulaşığı makineye koymuştum da sofra ortadaydı.
Sofrayı topladım elde yıkancakları yıkadım.
Tost makinesini temizledim.
Ocağı sildim gözlerini cifle telledim.
Tezgah arasını dolabın tezgaha bakan altını cifledim.
Bütün dolap kapaklarını ve davlumbazı a101 in yağçözü ve cifle sildim.
Mutfağı süpürdüm yerini sildim.
Mutfak camını sildim.
Sağ elim dirsekten uyuşuk 10 dk dır şu mesajı yazıyorumkk birinci noteri Sağolasın sebep oldun
Mutfağı topla gel heleBoşalacak. Vahim yani mutfak.
Oboww 20 mi
Yemek de yapcam
Evet kas gücü önemli başla ağrı çekme boştan yere. Benim de belim öyle yüzmeye gidiyodum yasaklardan gidemiyorum az iş yapsam ilaç sürmeden ayakta duramıyorumKollar zayıf boyun zayıf napayımplates yapmıştım direnç bandıyla kol çalışıyodum o kadar hafiflemişti ki kollarım yeniden başlıycam inş
Salavat çekerek ovarsan çabuk kendine geliyor :)
Evet kas gücü önemli başla ağrı çekme boştan yere. Benim de belim öyle yüzmeye gidiyodum yasaklardan gidemiyorum az iş yapsam ilaç sürmeden ayakta duramıyorum
Maşallah maşallah Rabbim nazardan korusunevet geldim ben:) :)
bütün gardırobu indirdim hepsini tek tek yerlestirdim. kışlıklar aciktaydi hepsini toplu dursun diye posetledim. atilacaklari ayırdım
katlanacak yığınla çamaşır vardi onlari katlayip kaldırdım.
üzerimden yük kalktı
baya geç geldim affola:)
Yemek yenmişti bulaşığı makineye koymuştum da sofra ortadaydı.
Sofrayı topladım elde yıkancakları yıkadım.
Tost makinesini temizledim.
Ocağı sildim gözlerini cifle telledim.
Tezgah arasını dolabın tezgaha bakan altını cifledim.
Bütün dolap kapaklarını ve davlumbazı a101 in yağçözü ve cifle sildim.
Mutfağı süpürdüm yerini sildim.
Mutfak camını sildim.
Sağ elim dirsekten uyuşuk 10 dk dır şu mesajı yazıyorumkk birinci noteri Sağolasın sebep oldun
Evet azaltarak mantıklı. Ben bir de çoğu zaman yemek yapamıyorum :/ kız rahat vermiyor hep pratik şeyler :/❤ bahaneyle salavat çekeyim :) diyet diyodun yaparız inş kuzum niye yapmayalım.
Yediklerimizi frenleyerek başlayalım önce.
Birden bırakmasan da ne zaman yediğini ne kadar yediğini bilmelisin bilmeliyiz.
Yediklerimizi yazıyoruz diyet topiklerinde istersen bak orayada.
Birazda hareket etmeye çalışırız.
Suyu çok az içiyorum ben ona çoğaltmaya uğraşıyorum.
Abur cubur yerine meyve ile kuruyemiş bitki çayı içeriz. Sıcak içeceklerin tok tutma özelliği oluyor.
Öyle yani yaparız Allahın izniyle.
Maşallah maşallah Rabbim nazardan korusun
Olsun bu kadar kişiyi işe teşvik ettinkendimi maratona çıkıp en az iş yapan kişi olarak ilan edilmesini istiyorum benNego
milleti maratona toplayıp kağnı hızı ile iş yaptım
Düzleşme var omurgamda bide iki disk birleşmiş mi neymiş, ağır kaldırma bebe bile kucaklama dediydi de doktor yeğenler varken ve ben bu kadar bebe severken imkansız bi istektiAh ya sen ufaksında benden ne var belinde
Çok zorluyosun heralde evde bişey varsada açığa çıkıyor iyice.
Bak dolap kapaklarını silerken sandalyeye in çık uzan bişey yok ne zaman süpürgeyi açıyorum başlıyo belim yanmaya.
O duruş şekli baskı yapıyor demek
geçmiş olsun bonus ya
üzüldüm şimdi
Düzleşme var omurgamda bide iki disk birleşmiş mi neymiş, ağır kaldırma bebe bile kucaklama dediydi de doktor yeğenler varken ve ben bu kadar bebe severken imkansız bi istektibazayı filan açarsam akşamına pert oluyorum
Bel kaslarını güçlendirecek spor yap demişti yüzme pilates filan. Pilates evdeki mat ince daha çok mafediyo belimi yüzmede açılsın diye bekliyorum işte belediyenin havuzuna gidiyodumHele disklerin zoruna bak ya ne diye birleşiyonuz sanki yer yok tamm ağır kaldırma da başka yapıcak bişey yok mu?
Yüzme şart bel sıkıntısına da o da hep mümkün değil
Eline sağlık canımBulaşık mk boşalttım doldurdum elde yıkanacakları yıkadım kaldırdım
Yemeğe de giriştim meğer bu kadarmış. 20-25dk öncesine kadar yataktaydım
Teşekkür ederim hepinize.
İyi ki buraya katılmışım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?