Düzenli Evimiz & Hayatımız

Belki bir gün bende senin gibi temiz olurum be nego reis..
Hani bi umut..
Neden olmasın
Unutamam aklım şimdi onda kalcak dertlencem elimi herşeyden çekcem bak görüyon mu
Yemem ben bu numaraları
Eline sağlık canım

Bugün yaptıklarım
Evi topladım
Yatakları topladım
Bulaşık makinesinden temizleri yerleştirdim
Beyzadem salonun şeklini beğemedi prize yakın koltuk yokmuş şeklini istediği gibi yaptım o ara kız bir kova suyu döktü üzerine yatmaya çalıştı Öfff delirdim onu temizledim
Tüm evin Tozunu aldım
Tüm evi süpürdüm
Salonu Kıızm yıkadı
WC silindi
1 balkon süpürüldü
Mutfak yine dağıldı akşama doğru toplarım :/

Bugün yaptıklarım
Evi toparladım
Dik süpürgeyle süpürdüm
Toz aldım
Mutfağı toparladım
Yıkanacakları yıkadım
Halıya 2 fincan çay döktü kocam
Neyseki halı örtüsü başarılıymış halıya geçmedi onu yıkadım astım
Yemek yaptım yedik bulaşıkları kaldırdım
Daha da bişi yapmam galibasııı

ayseMsb ay ben seni motive etcektim o ara lafa daldım yazmamışım ben 7 kilo vermişim 4 ayda bence sen de 1 yıla istediğin kiloya gelirsin kararlı olursan
olmak zorundayım canim yavas yavas vermek benim icin daha saglikli olucak galibaa
aksam atistirmaliklari beni bozan

olmak zorundayım canim yavas yavas vermek benim icin daha saglikli olucak galibaa
aksam atistirmaliklari beni bozan
Zaten hızlı gitsin diye uğraşıp sağlığından olma yavaşta gitse önemli değil yeter ki gitsin. Atıştırmalıkları bırak bence en önce

Zaten hızlı gitsin diye uğraşıp sağlığından olma yavaşta gitse önemli değil yeter ki gitsin. Atıştırmalıkları bırak bence en önce
çok güzeller tutcam ama giyemediklerimi giymek beni mutlu eder

evdeki pogacalar tatlilar bitince start ver
Kız bizde abur cubur bitmez ki bittiğinde krize giriyoruz
Şaka bir yana kilo vermem lazım acayip bir şey oldum. Hep kiloluydum ama doğumdan sonra toplarlamadım gebe kalmadan önceki kilomla geri dönsem bile olur yani bırak 70 60 ları

O da doğru ben bimden almıştım 5 yıldan fazla oldu kullanali hala da iyi durumdalar... alayım ben en iyisi

Yaparsınız kızlar aslansınız kaplansınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…