Çok iyiyim desem korkuyom. Azıcık iyiyim. Şamdan başladı herhal. Gidekte baslayak hop hophayır ya iyi hissediyosan tabii kendini.
Kaçta başlıyor uz gi
Son üç dakika helaya gidem de basliyam16:15 terlik:)
arkadaşlar vaktim dar:) 16:15 de baslicam 17:30 a kadar maratondayim
gelen varda bekliyom:)
Neden olmasınBelki bir gün bende senin gibi temiz olurum be nego reis..
Hani bi umut..
Yemem ben bu numaralarıUnutamam aklım şimdi onda kalcak dertlencem elimi herşeyden çekcem bak görüyon mu
Eline sağlık canımPerşembe işte olacağım için bugün çalıştım evde bayağı bir (6,5 saat oldu)
Mutfağı temizledim kirlenmiş mutfak dolapları kaşıklık ve tepsi konulan yerler özellikle
Kahvaltı hazırla topla bulaşıklar yıkandı kirli tepsiler temizlendi
yemek yaptım
Banyoyu temizledim
Kısmen balkonu temizledim şimdilik bu kadar
olmak zorundayım canim yavas yavas vermek benim icin daha saglikli olucak galibaaayseMsb ay ben seni motive etcektim o ara lafa daldım yazmamışım ben 7 kilo vermişim 4 ayda bence sen de 1 yıla istediğin kiloya gelirsin kararlı olursan
evdeki pogacalar tatlilar bitince start ver
Zaten hızlı gitsin diye uğraşıp sağlığından olma yavaşta gitse önemli değil yeter ki gitsin. Atıştırmalıkları bırak bence en önceolmak zorundayım canim yavas yavas vermek benim icin daha saglikli olucak galibaa
aksam atistirmaliklari beni bozan
çok güzellerZaten hızlı gitsin diye uğraşıp sağlığından olma yavaşta gitse önemli değil yeter ki gitsin. Atıştırmalıkları bırak bence en önce
Evet o süper bi his oluyoçok güzellertutcam ama giyemediklerimi giymek beni mutlu eder
Kız bizde abur cubur bitmez ki bittiğinde krize giriyoruzevdeki pogacalar tatlilar bitince start ver
O da doğru ben bimden almıştım 5 yıldan fazla oldu kullanali hala da iyi durumdalar... alayım ben en iyisiBen yaptım canım onunla iyi kilo veriyorum
Canım ben bu koltukları zaten hiç severek almadım o yüzden ne sersem sevmiyorum
Çok çok uygun canım al bence ki zaten yanmaz tencere tava hepsinin bir ömrü var en kaliteliyi de alsan.
Netten alışverişi daha çok seviyorum ben :)
Salon kumaşım öyle üstelik krem rengi ama çok güzel, oturma odama su dökülse leke yapıyor, o kadar berbat
Yaparsınız kızlar aslansınız kaplansınızKız bizde abur cubur bitmez ki bittiğinde krize giriyoruz
Şaka bir yana kilo vermem lazım acayip bir şey oldum. Hep kiloluydum ama doğumdan sonra toplarlamadım gebe kalmadan önceki kilomla geri dönsem bile olur yani bırak 70 60 ları
Ben değilde kocam zayıflamalı onu nasıl yapalım bilemedim
Nasılsın canımEvet o süper bi his oluyodirek bırakamazsan azaltarak başla yapabilirsen 21 şekerli ve ambalajlı gıdaları bırakmayı da deneyebilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?