Düzenli Evimiz & Hayatımız

Bel kaslarını güçlendirecek spor yap demişti yüzme pilates filan. Pilates evdeki mat ince daha çok mafediyo belimi yüzmede açılsın diye bekliyorum işte belediyenin havuzuna gidiyodum
Matın altına birde battaniye ser canım

Bel kaslarını güçlendirecek spor yap demişti yüzme pilates filan. Pilates evdeki mat ince daha çok mafediyo belimi yüzmede açılsın diye bekliyorum işte belediyenin havuzuna gidiyodum
Benimde 4 ve 5.diskte kayma varmış. Bol yürüyüş yapıyorum çok iyi geliyor. Koronadan şimdilerde pek yürüyemiyorum

Battaniye serilmez hareketleri doğru yapamazsın ve daha büyük zarar verirsin ya kalın mat al ya da banyo havlusunu tek kat serip matı üzerine koy yumuşak bir yer olmamalı kesinlikle
Ayy tamam o zaman dikkat edeyim teşekkürleer

Battaniye serilmez hareketleri doğru yapamazsın ve daha büyük zarar verirsin ya kalın mat al ya da banyo havlusunu tek kat serip matı üzerine koy yumuşak bir yer olmamalı kesinlikle
Yumuşak olmuyor ki zaten, yorgan demedim battaniye dedim :)

Bu şekil de bir yıl pilates yaptım ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…