Matın altına birde battaniye ser canımBel kaslarını güçlendirecek spor yap demişti yüzme pilates filan. Pilates evdeki mat ince daha çok mafediyo belimi yüzmede açılsın diye bekliyorum işte belediyenin havuzuna gidiyodum
Aa güzel fikir deneyeyim biMatın altına birde battaniye ser canım
Benimde 4 ve 5.diskte kayma varmış. Bol yürüyüş yapıyorum çok iyi geliyor. Koronadan şimdilerde pek yürüyemiyorumBel kaslarını güçlendirecek spor yap demişti yüzme pilates filan. Pilates evdeki mat ince daha çok mafediyo belimi yüzmede açılsın diye bekliyorum işte belediyenin havuzuna gidiyodum
Hemde nasıl hafifledim. Gözümde büyüordu.Eline sağlık canımhafifledin ne güzel.
Evet yürüyüşte iyi geliyo ağrılara geçmiş olsun bel zorBenimde 4 ve 5.diskte kayma varmış. Bol yürüyüş yapıyorum çok iyi geliyor. Koronadan şimdilerde pek yürüyemiyorum
Sağol.sanada geçmiş olsun..hep böyle kalsa iyi de.yaş ilerledikçe artarsa yandık.Evet yürüyüşte iyi geliyo ağrılara geçmiş olsun bel zor
Battaniye serilmez hareketleri doğru yapamazsın ve daha büyük zarar verirsin ya kalın mat al ya da banyo havlusunu tek kat serip matı üzerine koy yumuşak bir yer olmamalı kesinlikleAa güzel fikir deneyeyim bi
Ayy tamam o zaman dikkat edeyim teşekkürleerBattaniye serilmez hareketleri doğru yapamazsın ve daha büyük zarar verirsin ya kalın mat al ya da banyo havlusunu tek kat serip matı üzerine koy yumuşak bir yer olmamalı kesinlikle
Hangi markap a t u l i sayesinde aldığım halı örtüsü süpermiş kızlar sıcı geçirmeyen bi örtüye ihtiyacınız varsa bugün iki fincan çay döküldü bi damla sızmadı
Yumuşak olmuyor ki zaten, yorgan demedim battaniye dedim :)Battaniye serilmez hareketleri doğru yapamazsın ve daha büyük zarar verirsin ya kalın mat al ya da banyo havlusunu tek kat serip matı üzerine koy yumuşak bir yer olmamalı kesinlikle
Bu şekil de bir yıl pilates yaptım benBattaniye serilmez hareketleri doğru yapamazsın ve daha büyük zarar verirsin ya kalın mat al ya da banyo havlusunu tek kat serip matı üzerine koy yumuşak bir yer olmamalı kesinlikle
Hangi marka
Vay be bunu da üretmişler sonun daŞu marka ama ben daha ucuza almıştım aldığımı bulamadım bi kurcalayıverZnd Store Sıvı Geçirmez Halı Örtüsü Pudra Fiyatı
Znd Store Sıvı Geçirmez Halı Örtüsü Pudra en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
Aynen valla altı bildiğin alez hiç sızdırmıyo çok sevdimVay be bunu da üretmişler sonun da
Tam istediğin gibi olmuşAynen valla altı bildiğin alez hiç sızdırmıyo çok sevdim
p a t u l i sayesinde aldığım halı örtüsü süpermiş kızlar sıcı geçirmeyen bi örtüye ihtiyacınız varsa bugün iki fincan çay döküldü bi damla sızmadı
Şu marka ama ben daha ucuza almıştım aldığımı bulamadım bi kurcalayıverZnd Store Sıvı Geçirmez Halı Örtüsü Pudra Fiyatı
Znd Store Sıvı Geçirmez Halı Örtüsü Pudra en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
Kaldırdılar senin aldığını galiba bende bulamadımŞu marka ama ben daha ucuza almıştım aldığımı bulamadım bi kurcalayıverZnd Store Sıvı Geçirmez Halı Örtüsü Pudra Fiyatı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?