Noldu sana
Evet fikrin müthiştiTam istediğin gibi olmuş
Benim fikrimi çalmışlar bence örtü altına alez ser demiştim
TeşekkürleerÇok mantıklı hele bebekliler için güle güle kullan
Yazmıştım görebildin mi? Tekrar bulayım mıohemen nerden aldın yaz bana yoksa bimi ve parlatıcı üretıcılerini zengin edicem
Temizlikkkkk ay o yüzden mi bugün her tarafım ağırıyorGünaydınlaarbütün gece rüyamda Nego Bonus M Musluk Suyu terliksuu ve p a t u l i ileydik Bilin bakalım ne yapıyoduk?
Valla kutu kutu pense oynar gibi dizilmiştik peş peşe birimizde bez birimizde mop dönüp dönüp duruyoduk kesin anlatcam dediğim yerleri hatırlamıyom amaTemizlikkkkk ay o yüzden mi bugün her tarafım ağırıyortemizlik planımı iptal ettim yemek nasıl yapcam onu düşünüyorum 2 saattir
Ne düşündün acaba da böyle bir rüya gördünValla kutu kutu pense oynar gibi dizilmiştik peş peşe birimizde bez birimizde mop dönüp dönüp duruyoduk kesin anlatcam dediğim yerleri hatırlamıyom ama
ya yemek yiyoruzdur ya da temizlik yapiyoruzdurGünaydınlaarbütün gece rüyamda Nego Bonus M Musluk Suyu terliksuu ve p a t u l i ileydik Bilin bakalım ne yapıyoduk?
Bonus sen artık sırf bunu mu kullanıyorsun bizim normal süpürgenin hortumu kırıldı da....Memnunum ben sesi dışında. En uygun hepa filtreli süpürge buydu aldığımda migrosta indirimden almıştım.
Eki Görüntüle 2639769
bilmemNe düşündün acaba da böyle bir rüya gördün
Sen işten kaytarıyodunya yemek yiyoruzdur ya da temizlik yapiyoruzdur
gercekleri görmüssun kizbilmem
Sen işten kaytarıyodunköşeden köşeden gülüyodun seni şimdi hatırladım
aaa simdi farkettim beni görmemissin senya yemek yiyoruzdur ya da temizlik yapiyoruzdur
Dedim ya çoğunu hatırlamıyom rüyanın kız sen yazınca hatırladım valla köşeden bize gülüyodunaaa simdi farkettim beni görmemissin senismim yok
Temizlikkkkk ay o yüzden mi bugün her tarafım ağırıyortemizlik planımı iptal ettim yemek nasıl yapcam onu düşünüyorum 2 saattir
Valla kutu kutu pense oynar gibi dizilmiştik peş peşe birimizde bez birimizde mop dönüp dönüp duruyoduk kesin anlatcam dediğim yerleri hatırlamıyom ama
Bonus sen artık sırf bunu mu kullanıyorsun bizim normal süpürgenin hortumu kırıldı da....
Niye kiDövcem Şu Hepsiburadayı sinir ettiler Bayram günü
Kaç gündür kısır sayıklıyorum zati oldu mu bu şimdiardından garnımı doyurmadığım bir temizlik olamaz mutlaka bi leğende kısır falan getirmişimdir
Yok canım bu yetmiyo koca eve.
Bu daha pratik sadece öbürünü dolaptan çıkar sök tak oyalıyo. Bu mutfakta duruyo en çok mutfak ve salonda hemen döküleni almak için.
Hortum nette satılıyo al valla kırılan parçayo şu zamanda yeni almak zor
Ayy evet belki de ona panik yapmışımdır
güldügüme göre ben kesin temizlik yapamicam o gün
ahahha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?