Düzenli Evimiz & Hayatımız

Temizlikkkkk ay o yüzden mi bugün her tarafım ağırıyor temizlik planımı iptal ettim yemek nasıl yapcam onu düşünüyorum 2 saattir
Valla kutu kutu pense oynar gibi dizilmiştik peş peşe birimizde bez birimizde mop dönüp dönüp duruyoduk kesin anlatcam dediğim yerleri hatırlamıyom ama

Temizlikkkkk ay o yüzden mi bugün her tarafım ağırıyor temizlik planımı iptal ettim yemek nasıl yapcam onu düşünüyorum 2 saattir
Valla kutu kutu pense oynar gibi dizilmiştik peş peşe birimizde bez birimizde mop dönüp dönüp duruyoduk kesin anlatcam dediğim yerleri hatırlamıyom ama

ardından garnımı doyurmadığım bir temizlik olamaz mutlaka bi leğende kısır falan getirmişimdir

Bonus sen artık sırf bunu mu kullanıyorsun bizim normal süpürgenin hortumu kırıldı da....

Yok canım bu yetmiyo koca eve.
Bu daha pratik sadece öbürünü dolaptan çıkar sök tak oyalıyo. Bu mutfakta duruyo en çok mutfak ve salonda hemen döküleni almak için.
Hortum nette satılıyo al valla kırılan parçayo şu zamanda yeni almak zor

Dövcem Şu Hepsiburadayı sinir ettiler Bayram günü
Niye ki
Kaç gündür kısır sayıklıyorum zati oldu mu bu şimdi yapim bari
Hep 28 mayıs etkisi bunlar yoksa üstün örtüktür pawlover

Senide unutmadık uzaktan ayşe ayseMsb
Ayy evet belki de ona panik yapmışımdır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…