ona cok güldüm zatenÖff cem yılmazın espirisi gelmedi inş aklına kimin aklına gelir ki zaten
Kısır mı aşırı severim kız yarın yapam canım çektiardından garnımı doyurmadığım bir temizlik olamaz mutlaka bi leğende kısır falan getirmişimdir
Yok canım bu yetmiyo koca eve.
Bu daha pratik sadece öbürünü dolaptan çıkar sök tak oyalıyo. Bu mutfakta duruyo en çok mutfak ve salonda hemen döküleni almak için.
Hortum nette satılıyo al valla kırılan parçayo şu zamanda yeni almak zor
Ya sandale almıştık ya onun Bi tanesi geldi diğeri gelmedi. Transfer aşamasında kaldı destek hattına yazdım güya jetle geliyor 5 gündür transfer aracında duruyo masa da gelmedi onu da ben msj atınca dağıtıma çıkardılarNiye ki
Kaç gündür kısır sayıklıyorum zati oldu mu bu şimdiyapim bari
Ayy evet belki de ona panik yapmışımdır
parca parca masa sandalye mi getiriyorlarYa sandale almıştık ya onun Bi tanesi geldi diğeri gelmedi. Transfer aşamasında kaldı destek hattına yazdım güya jetle geliyor 5 gündür transfer aracında duruyo masa da gelmedi onu da ben msj atınca dağıtıma çıkardılar
Masa ile sandalye satıcısı farklı. Onlar ayrı gelir tamam da 2 adet aynı sandalye spariş ettik biri geldi öbürü yokparca parca masa sandalye mi getiriyorlar
Aynen 2-3 gun yapmayincada 1 ay is yapmamis gibi oluyr . Cok nankor ev isiSağolasın kuzum doğru diyosun ama işte hiç yorulmadan da olmuyo.
Böyle idare ediyorum bende işte biraz yap biraz dinlen.
Ben yarın yapıcamKolay gelsin kızlar kim kısır yapıyor şimdi
Benimde aklımda bugün kısır var yapabilirim. erken uyandım hala bir iş yapmadım ordan oraya atıyorum kendimi bir leptopu açtım masaya biraz çalışmam lazım. birazda telefon konuşmalarım var ...
Hayır kızGünaydınlaarbütün gece rüyamda Nego @Bonus M Musluk Suyu @terliksuu ve p a t u l i ileydik Bilin bakalım ne yapıyoduk?
Ayyy canım aplam benim bi leğen kısır bize yeter mi bilmem amaardından garnımı doyurmadığım bir temizlik olamaz mutlaka bi leğende kısır falan getirmişimdir
Yok canım bu yetmiyo koca eve.
Bu daha pratik sadece öbürünü dolaptan çıkar sök tak oyalıyo. Bu mutfakta duruyo en çok mutfak ve salonda hemen döküleni almak için.
Hortum nette satılıyo al valla kırılan parçayo şu zamanda yeni almak zor
Bende yarin yaparim. Soyle bol nar eksiliKolay gelsin kızlar kim kısır yapıyor şimdi
Benimde aklımda bugün kısır var yapabilirim. erken uyandım hala bir iş yapmadım ordan oraya atıyorum kendimi bir leptopu açtım masaya biraz çalışmam lazım. birazda telefon konuşmalarım var ...
Dünde ben böyleydimNego Reis kahvaltıyı yaptık ama hiç evi toplayasım yok uzandım yatağa kalkasim yok
Dün hanginiz bana nazar değdirdi ya..
Nazar nazar....Dünde ben böyleydim
bugün resmi kısır günü ilaan ediyorum
ahh ici bol nar ekşili bol kimyonlu acı mi acı kısırbayılırım kisira beeeennnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?