Düzenli Evimiz & Hayatımız

Kısır mı aşırı severim kız yarın yapam canım çekti

Niye ki

Kaç gündür kısır sayıklıyorum zati oldu mu bu şimdi yapim bari

Ayy evet belki de ona panik yapmışımdır
Ya sandale almıştık ya onun Bi tanesi geldi diğeri gelmedi. Transfer aşamasında kaldı destek hattına yazdım güya jetle geliyor 5 gündür transfer aracında duruyo masa da gelmedi onu da ben msj atınca dağıtıma çıkardılar

parca parca masa sandalye mi getiriyorlar

parca parca masa sandalye mi getiriyorlar
Masa ile sandalye satıcısı farklı. Onlar ayrı gelir tamam da 2 adet aynı sandalye spariş ettik biri geldi öbürü yok kargocuya sorduydum diğeri gelmedi bana dedi bilmem değişik sistem ayrı ayrı paketleme yapmışlar ikisininde Takip kodu farklı Halbuki 1 tane yap eline mi yapışır

Ben yarın yapıcam

Günaydınlaar bütün gece rüyamda Nego @Bonus M Musluk Suyu @terliksuu ve p a t u l i ileydik Bilin bakalım ne yapıyoduk?
Hayır kız
Ayyy canım aplam benim bi leğen kısır bize yeter mi bilmem ama

Bende yarin yaparim. Soyle bol nar eksili

Kızlar Nego nun sayfası kısır gününe dönmüş. Ramazan’dan çıktık ya hepimizin canı bi şeyler istiyor.
Bugün;
Salonu toplucam
Buzdolabını silicem
Bulaşık makinesini boşaltıcam
Yatağı toplucam. Düşünün onu bile yapmadım
Sadece bugün kahvaltı hazırlayıp yemek yaptım

Kizlar biz evlenirken kirada oturdugum evdeki mutfak kucuk oldugu icin bir de cok borc oldugu icin mutfak masasi almamistik. Esimin bekarliktan kalma acilir kapanir masasi vardi. Idareten onu kullandik. Sonra ev borcu su bu derken hep erteledik.
Simdi size sorum
Mutfak masasinda onerdiginiz su olsa super olur dediginiz ozellikler neler?
Ya da soyle sakin alma kullanissiz dediginiz ozellikler neler ?
Ya da hosunuza giden kullanisli modeller neler ?
Almisken iyisini ve guzelini almak istiyrm.
Butun fikirlere acigim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…