Canım çamaşır suyu ile silinir birde marley, ıslak ıslak silip bekletmen lazım, rengi açılsın diye.Kuzum bilmiyorum ama hiç sanmıyorum onunla temizleneceğini. Şöyle anlatayım;zamanla kararıyor ve sararıyor ve sadece cifle temiz oluyor. Marley in rengine bağlı.
Canım domestosla sildim ama rengi açılmadı hiçCanım çamaşır suyu ile silinir birde marley, ıslak ıslak silip bekletmen lazım, rengi açılsın diye.
Bilama öyleÇok uzun yav
İnşallah en kısa zamanda kurtulursunuz o evdenYok kuzum kiradayız. Ev benim olsa hiç düşünmem söker atardım. Düşün bide koca salon var orayı da bazen cifliyorum. Silmesi ayrı durulaması ayrı zor
Bekletmezsen açmaz canımCanım domestosla sildim ama rengi açılmadı hiçbu gece bi deniyim dediğin gibi biraz beklesin bakalım açılır inşAllah ❤
Olursa söylerim kuzum maya günlerini.ayın konumuna ve girdiği burca göre kesim yapıyoruz canım.mesela koç aslan yay günleri kesim günleri.koçla aslan saçın güçlenmesini falan sağlıyo,yay burcunda kesersen hızlı uzama sağlıyo.boğa ve başak günlerinde kesersen geç uzuyo genelde kısa saç kullananlar ya da erkekler için tavsiye ediyolar ,diğer burçlarda kesim yaparsan saç küsebiliyo uzamıyo ya da beyazlar çoğalıyo falan gibi etkileri oluyo.keza epilasyon günleri de aynı.tüy kökleri de ayın konumuna göre güçlendiği zayıf olduğu günler var.epilasyonu da ona göre yapıyosun baya fark ediyoMaya günü geçti mi kız
Bir de bugün kessek ne olur başka gün kesmezsek ne olur? Merak ettiğim için soruyorum .
Yukarda yazdım kuzumNeye göre kız
Bende aynı fikirdeyim ama maddeler süper olurYarın ki yaz temizliğine mutfaktan başlıycam inşallah. Görmeyenler için etiket yapayım, madde de hazırlarım fırsat bulursam
malipina
@Bonus
@hasbeenandgone
terliksuu
@Ataayemi zeynepyu
@Kirmizi pabuc
@ayseMsb
@musluk suyu
Feslegen Kokulu Nane
kk birinci noteri
M merve_eymen
Ucyuzbesyuz
Limonsuzzcay
@pawlover
@Gamze_nur08
@MorVampirella
@Saricivcivcikcik
@askrhpozitif
@klbk33
@meva888
@Nurnur71
@O1deren87
@dstn33
@Calciferr
p a t u l i
M I N E R V A
@Yakud-u Anka
@Lice_sss
@happy_mom_
@CKbeautyandsheer
@zeynebzeyneb
@chentiq
@74FRIDA
@Gelincik78
@KeriminHilali
Çok ilginç.Olursa söylerim kuzum maya günlerini.ayın konumuna ve girdiği burca göre kesim yapıyoruz canım.mesela koç aslan yay günleri kesim günleri.koçla aslan saçın güçlenmesini falan sağlıyo,yay burcunda kesersen hızlı uzama sağlıyo.boğa ve başak günlerinde kesersen geç uzuyo genelde kısa saç kullananlar ya da erkekler için tavsiye ediyolar ,diğer burçlarda kesim yaparsan saç küsebiliyo uzamıyo ya da beyazlar çoğalıyo falan gibi etkileri oluyo.keza epilasyon günleri de aynı.tüy kökleri de ayın konumuna göre güçlendiği zayıf olduğu günler var.epilasyonu da ona göre yapıyosun baya fark ediyo
Olursa söylerim kuzum maya günlerini.ayın konumuna ve girdiği burca göre kesim yapıyoruz canım.mesela koç aslan yay günleri kesim günleri.koçla aslan saçın güçlenmesini falan sağlıyo,yay burcunda kesersen hızlı uzama sağlıyo.boğa ve başak günlerinde kesersen geç uzuyo genelde kısa saç kullananlar ya da erkekler için tavsiye ediyolar ,diğer burçlarda kesim yaparsan saç küsebiliyo uzamıyo ya da beyazlar çoğalıyo falan gibi etkileri oluyo.keza epilasyon günleri de aynı.tüy kökleri de ayın konumuna göre güçlendiği zayıf olduğu günler var.epilasyonu da ona göre yapıyosun baya fark ediyo
Ben de öyle sanıyodumÇok ilginç.
Burçlar sadece gazete köşelerindeki yorumlarıyla biliyordum
Yani anlamadım aslında kuaförlerdemiYukarda yazdım kuzum
İster kuaföre git istersen evde kes farketmiyo.ben neredeyse 2 senedir evde saçımı kendim kesiyorum ucundan milim milim.Yani anlamadım aslında kuaförlerdemi
Kesemem evdeİster kuaföre git istersen evde kes farketmiyo.ben neredeyse 2 senedir evde saçımı kendim kesiyorum ucundan milim milim.
Sadece saç mi mali. Ay takvime bende meraklıyım da zikirlerin okunma zamanlarını yani enerjinin çok yüksek olduğu zamanlarida biliyon mu.Ben de öyle sanıyodum
Düşün bak benim saçlarım baştan uca komple yanıktı açma işlemlerinden dolayı,yani dipten kazıtmam lazımdı düzelmesi için.kızlar iyi bilir saçımın halini
Üç dört ay bu sistemde her ay 1 2 milim kestim,maya maskesi yaptım düzenli,saçlarım ipek gibi,normalde ben saçımı kestirsem bile bir ay sonra çalı gibi olur.artık olmuyo
Kavusumlar dört dörtlük enerji falan diyorlar ben çok vakıf değilim olaya.Ben de öyle sanıyodum
Düşün bak benim saçlarım baştan uca komple yanıktı açma işlemlerinden dolayı,yani dipten kazıtmam lazımdı düzelmesi için.kızlar iyi bilir saçımın halini
Üç dört ay bu sistemde her ay 1 2 milim kestim,maya maskesi yaptım düzenli,saçlarım ipek gibi,normalde ben saçımı kestirsem bile bir ay sonra çalı gibi olur.artık olmuyo
Kuzum bilmiyorum ama hiç sanmıyorum onunla temizleneceğini. Şöyle anlatayım;zamanla kararıyor ve sararıyor ve sadece cifle temiz oluyor. Marley in rengine bağlı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?