Düzenli Evimiz & Hayatımız

yıpranmış ,yanmış saçı olanlar, saçını gürleştirmek canlandırmak isteyenler için bugün ve yarın akşama kadar saç kesim ve boya günü, haberiniz olsun hatunlar
Maya günü geçti mi kız
Bir de bugün kessek ne olur başka gün kesmezsek ne olur? Merak ettiğim için soruyorum .

Arkadaşlar marley yüzey pişmanlıktır. Yapmayın yaptırmayın küçük odanın yüzeyine cifledim ve 3 kere sildim cifler temizlensin diye. Ciften başka bişey temizlemiyor malesef
Onun dışında çok yağmur yağdı mutfağım hep su oldu. Halıyı ve yerleri sildiğim bezleri makinaya attım
Mutfağım bi duvarını sildim
Bulaşık makinasını boşalttım yenilerini yerleştirdim
Çamaşır katladım yerleştirdim

Ev sizin mi ? Ne zaman yaptırmıştınız

A kızlar satfaya 7 ayatel kursu 7 Felak 7 nas 3 ihlas bı fatiha okudum. Rabbim hepimizi nazardan korusun inşallah
Bismillah
Mutfak perdesi çıktı makineye atıldı yıkanıyor
Mutfak pencerisi silindi
Pervazi çamaşır suyuyla ofalandi
Tezgahı çamaşır suyuyla cifilendi
İki tencere dolabı çifim çifim tellendi yağ idi
Erzak dolabı içi dışı temizlendi
Fırın çekildi arkası içi dışı temizlendi
50 dakika sürdü bebeyi yedirip tekrar basliycam

Yok kuzum kiradayız. Ev benim olsa hiç düşünmem söker atardım. Düşün bide koca salon var orayı da bazen cifliyorum. Silmesi ayrı durulaması ayrı zor
Canım hiç bilmiyorum söylediğin şeyi ben acaba sende mi mop alsan insanın beli kalmaz sil durula

Eline, yüreğine sağlık terlik

Canım hiç bilmiyorum söylediğin şeyi ben acaba sende mi mop alsan insanın beli kalmaz sil durula
Kuzum bilmiyorum ama hiç sanmıyorum onunla temizleneceğini. Şöyle anlatayım;zamanla kararıyor ve sararıyor ve sadece cifle temiz oluyor. Marley in rengine bağlı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…