Uydum sana kestim saçımı kız
Sağol BonuscuğumÇocuklar benden iyi, küçüğü ile yapışık geziyoruz her zamanki gibi
Şart koştum kendime belli bir süre dışında (dizi-film izlerken hariç) telefonu elime almayacağım. Feleğimi şaşırtıyor alçak
Teşekkür ederim canım. Aşıya götürürken söylemiştim. Babası gitti, travazol vermiş. Onu sürünce geçti. Bir de pudra döküyorum. Bayağı azaldı çok şükürŞifa olsun :) sen naptın götürdün mü çocuğu o gün?
Akşamları serbest, gündüzleri 20 dakika dışında kullanmamaya çalışıyorum. Sizde durumlar nasıl bilmiyorum ama gözlerimi, özellikle beynimi çok yoruyor.Aslında en doğrusu bizede sınır lazım
Teşekkür ederim canım. Aşıya götürürken söylemiştim. Babası gitti, travazol vermiş. Onu sürünce geçti. Bir de pudra döküyorum. Bayağı azaldı çok şükür
Sana da hayırlı olsun canım. Inşallah ben de alırım yaaa. Çok istiyorum
Bonuscuğum kendini hiç kasmayacaksın direksiyon başında. Araba bir parçanmış gibi düşüneceksin ve bir zaman sonra bir bakmışsın gerçekten bir parçan gibiBen hiç istemiyodun korktuğum için bi kaza geçirmiştik onun etkisiyle.
Yiğenimiz gidiyodu onunla gittim işte.
İlk korkumu falan düşününce şimdi gülüyorum o halime inanamıyorum yolda oluşuma.
Hala korkuyorum istanbul zaten zulum gibi
Zamanla alışırsın canım. Sürenlerden neyimiz eksikBen hiç istemiyodun korktuğum için bi kaza geçirmiştik onun etkisiyle.
Yiğenimiz gidiyodu onunla gittim işte.
İlk korkumu falan düşününce şimdi gülüyorum o halime inanamıyorum yolda oluşuma.
Hala korkuyorum istanbul zaten zulum gibi
Bonuscuğum kendini hiç kasmayacaksın direksiyon başında. Araba bir parçanmış gibi düşüneceksin ve bir zaman sonra bir bakmışsın gerçekten bir parçan gibiHayırlı olsun
Baştan sona izledim, nasıl bir şeydir o öyle yaAynalarrrrrr diyorum minerva ata demirerin kargalar deyişi gibi oku
Sağ sol aynaya bakmayı unutuyorum bazen
Baştan sona izledim, nasıl bir şeydir o öyle ya
Zamanla alışıyor insan. Bazen aynaları nasıl kontrol ettiğini bile anlamıyor.
Bunların hepsini 1 günde mi yapıcaz negoMutfak maddeleri :
Perdesi yıkanacak
O arada camı silinecek
Kapısı silinecek, balkon kapısı da
Avize silinecek
Kombi silinecek (kombi borusu da)
Petek silinecek
Duvar da fayans varsa silinecek
Masa sandalye silinecek
Buzdolabı iç dış temizlenecek
Kiler dolabı vs varsa silinip, düzenlenecek
Dolap içleri ve dışı silinecek
Kırık, dökük fazlalıklar atılacak
Fırın, bulaşık makinesi vs iç dış temizlenecek, çekilip altları sağı solu silinecek
Yerler silinecek
Halısı gerekirse silinecek veya yıkamaya verilecek
Bizde biri izliyordu ben küçükken ama kim hatırlamıyorumAvrupa yakası efsaneydi
İstediğin kadarını yap canım sana kalmışÖğretmenim yarın akşam misafirİm var hepsini yapamam
Sen dürtülmeye ihtiyacın yok ki çekirgeNego Reisim yemekten hemen sonra topladım mutfağı hani bana dürtme hani bana aferin
Bu arada evi cıncık gibi yaptım
Banyoya girince domestos ayakta karsiliyo falan
Yok kız yarın başlıyoruzŞimdi mi
Benim hedef bir gün, herkes kendi belirlesinİyi akşamlar
Nasıl yoruldum bugün ya bide arabayı ben sürmek istedim @samdan Bauhausa gittim geldim nerdeeen nereye :))
Boya badana zamanı tavan boyası kalmamıştı.
Mutfak temizliği için süremiz var mı?
Sana kalmışBunların hepsini 1 günde mi yapıcaz nego
Kiz seni 50 kilo diye hatirlamisim60 kiloyum bebeyim ben
ciroz degelem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?