- 21 Mart 2017
- 3.932
- 9.391
- 158
Günaydın biii yorgunluk kahvesi hakettinizGünaydın
İnşallah normale döner zira okuldaki gibi asla olmuyorBu süreçte onlayn eğitimden öğretmenlerede, velilerede gına geldi. önümüzdeki sezon normele döner umarım
Sonuç önemli ama yavaş yapınca işler uzuyor keşke elim hızlı olsa diyorum hep bir yol arıyordum sadelesmeyi denicem bende yapabilirsemBenim de elim hızlıdır, hiperaktiflik var zaten bende, annem mesela çok yavaştır. Bizim aile de en hızlı ben ve babam
İstesem de yavaş yapamam, zaten yavaş yaparsam o işten hayır gelmez bana.
Sonuç önemli temiz olduktan sonra ha hızlı ha yavaş
Benim de oğlanın öğlen var aynen işim bölünecekGünaydın herkese artık gün kavramım kalmadı pazartesi zannediyorum bugünü :)
Yan komşum bu saatte süpürge açtı ya normal mi bana mi anormal geliyor anlamadım 48dairelik bir blok burası
Sayesinde erken kalktım kahvaltı yapıp işlere başlarım
2buçukta canlı dersim var bölünecek işim sinir oluyorum iki öğrenci geliyor sadece
GünaydınGünaydın pıtırcıklar♥
GünaydınGünaydın biii yorgunluk kahvesi hakettiniz
Eşyan çoksa cidden çok etkiliyorSonuç önemli ama yavaş yapınca işler uzuyor keşke elim hızlı olsa diyorum hep bir yol arıyordum sadelesmeyi denicem bende yapabilirsem
Hadi bakalım Allahın izniyle mutfağa başlıyorum, perdesini attım makineye.
Gece çok hasta oldum, midem karnım ağrıdı, sabaha karşı rahatladım biraz.
Bir şey sorucam :/ ramazan başlamadan 1 2 ay öncesinde sildim mutfağçk dolaplarını. Şimdi kapaklarını silsem sadece olur mu ya :/
Sayende baya mutfaga girmem gerektiğini anladim bikac gundur firini da erteliyorum28 mayıs ödevi
Fırın temizlemek
@malii
Bonus
@hasbeenandgone
@terliksuu
@Ataayemi zeynepyu
@Kirmizi pabuc
ayseMsb
M Musluk Suyu
Feslegen Kokulu Nane
@samdan
M merve_eymen
Ucyuzbesyuz
@Limonsuzzcay
@pawlover
@Gamze_nur08
@MorVampirella
Saricivcivcikcik
@askrhpozitif
@klbk33
@meva888
@Nurnur71
@O1deren87
@dstn33
@Calciferr
p a t u l i
@M I N E R V A
@Yakud-u Anka
L Lice_sss
@happy_mom_
@CKbeautyandsheer
@zeynebzeyneb
@chentiq
74FRIDA
@Gelincik78
@KeriminHilali
Sayende baya mutfaga girmem gerektiğini anladim bikac gundur firini da erteliyorumresmen aci gerçekleri vuruyosun yüzüme
Aynen ya ben temiz olsun diye her yerini sileyim yapayim diyorum ama cok oyalaniyorum. Soyle sipsak yapabilseydim keskeBende hızlı değilim..bu korkmadan önce hastaydım yatak döşek mutfak tezgahı görünmüyor görümcem geldi 1 saat sürmesi pırıl pırıl heryer ben 1 gün de anca temizliyorum nasıl yaptı şaşırdım ve kıskandım doğrusu
Valla hunharca girip temizlik yapcamMutfak sana ne ki cüvcüv
İçleri temizse gerçekten olur tabi.
Bende hep dıştan sildim içlere giricem. Bayramda şekerlik aldım üst raftan içini sildim tozluydu demek baya içlerede toz girmiş
Aynen ya ben temiz olsun diye her yerini sileyim yapayim diyorum ama cok oyalaniyorum. Soyle sipsak yapabilseydim keske
Bende muzik acip yapmayi seviyorum. Dun ust gozleri 2 saatte yaparim diye saat tuttum tam 4 saat 16 dakikada yapmisimMusluğa dedim ama kuzum hepsi aynı anda silindimi de içimize daha çok sinicek.
Oyalanmamaya çalışarak saat tutarak yaparsın çok faydalı oluyor.
Müzik açarsın yada sevdiğin bi program onu dinlerken silersin iki dk.
Bende muzik acip yapmayi seviyorum. Dun ust gozleri 2 saatte yaparim diye saat tuttum tam 4 saat 16 dakikada yapmisim
Ama annemin mutfak dolabi L seklinde buyuk
Geçmiş olsun canım. Havalar bir sıcak bir soğuk.Hadi bakalım Allahın izniyle mutfağa başlıyorum, perdesini attım makineye.
Gece çok hasta oldum, midem karnım ağrıdı, sabaha karşı rahatladım biraz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?