Düzenli Evimiz & Hayatımız

Sonuç önemli ama yavaş yapınca işler uzuyor keşke elim hızlı olsa diyorum hep bir yol arıyordum sadelesmeyi denicem bende yapabilirsem

Benim de oğlanın öğlen var aynen işim bölünecek
Günaydın pıtırcıklar♥
Günaydın
Günaydın biii yorgunluk kahvesi hakettiniz
Günaydın teşekkür ederim
Sonuç önemli ama yavaş yapınca işler uzuyor keşke elim hızlı olsa diyorum hep bir yol arıyordum sadelesmeyi denicem bende yapabilirsem
Eşyan çoksa cidden çok etkiliyor

Bir şey sorucam :/ ramazan başlamadan 1 2 ay öncesinde sildim mutfağçk dolaplarını. Şimdi kapaklarını silsem sadece olur mu ya :/

İçleri temizse gerçekten olur tabi.
Bende hep dıştan sildim içlere giricem. Bayramda şekerlik aldım üst raftan içini sildim tozluydu demek baya içlerede toz girmiş

Aynen ya ben temiz olsun diye her yerini sileyim yapayim diyorum ama cok oyalaniyorum. Soyle sipsak yapabilseydim keske

İçleri temizse gerçekten olur tabi.
Bende hep dıştan sildim içlere giricem. Bayramda şekerlik aldım üst raftan içini sildim tozluydu demek baya içlerede toz girmiş
Aynen ya ben temiz olsun diye her yerini sileyim yapayim diyorum ama cok oyalaniyorum. Soyle sipsak yapabilseydim keske

Musluğa dedim ama kuzum hepsi aynı anda silindimi de içimize daha çok sinicek.
Oyalanmamaya çalışarak saat tutarak yaparsın çok faydalı oluyor.
Müzik açarsın yada sevdiğin bi program onu dinlerken silersin iki dk.

Bende muzik acip yapmayi seviyorum. Dun ust gozleri 2 saatte yaparim diye saat tuttum tam 4 saat 16 dakikada yapmisim
Ama annemin mutfak dolabi L seklinde buyuk

Bende muzik acip yapmayi seviyorum. Dun ust gozleri 2 saatte yaparim diye saat tuttum tam 4 saat 16 dakikada yapmisim
Ama annemin mutfak dolabi L seklinde buyuk

Yardımcı kimse yok mu? Bez yıkayıp sana verse?
Çift bezle çalışabilirsin belki işini hızlandırır.
Saatede çok takılma ya dök sil yerleştir zaman alıyodur dolu doluysa bide mutfak

Hadi bakalım Allahın izniyle mutfağa başlıyorum, perdesini attım makineye.
Gece çok hasta oldum, midem karnım ağrıdı, sabaha karşı rahatladım biraz.
Geçmiş olsun canım. Havalar bir sıcak bir soğuk.

Mutfak derya deniz maşallah sabahtır yetti
Halisini kaldırıp balkona attım
Buzdolabını tamamen boşaltıp raf ve çekmecelerini yıkadım yerleştirdim
Baharatlıkları boşalttım makineye attım yerleştirdim tekrardan
Davlumbaz tezgah üstü fayanslar her yeri Çamaşır suyuyla sildim
Tereği boşaltıp sildim
Mutfağı süpürüp sildim
Perdem cam ve kapım temizdi
Balkonu yıkadım mutfak işim yeni bitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…