Ay ne kötü zamana denk gelmiş üzüldümBendemutfagi yapıyordum ama sular kesildi boru patlamışmış zaman gelir belli değil şaka gibi yemin ederim evren bile bana karşı
Bonus ablan nasıl topladı mi kendini onunla baş başa verip ağlayabilir mıyım
Tez zamanda olumlu sonuç alır inşallahİyi ablam. Tam 10 martta ankaradaydı yumurta toplanıcaktı ikinci tedaviye başlamıştı. Ama virüs çıkınca birazda stresten sanırım yumurta gelişimi düzgün olmadı.
Ya büymedi ya çok fazla büyüdü.
Dr biraz bekletti orda bu kadar ilaç almışken belki toplanır diye ama oda pes etti bi yerde.
Geri geldi mecbur.
1 kez daha deneme şansları var inş bi fırsatta deniycekler.
Ağlamayın artık bende çok üzülüyorum inan
Çok zor bir durum bonus ağlamak istemese bile insan mümkün değilİyi ablam. Tam 10 martta ankaradaydı yumurta toplanıcaktı ikinci tedaviye başlamıştı. Ama virüs çıkınca birazda stresten sanırım yumurta gelişimi düzgün olmadı.
Ya büymedi ya çok fazla büyüdü.
Dr biraz bekletti orda bu kadar ilaç almışken belki toplanır diye ama oda pes etti bi yerde.
Geri geldi mecbur.
1 kez daha deneme şansları var inş bi fırsatta deniycekler.
Ağlamayın artık bende çok üzülüyorum inan
Tez zamanda olumlu sonuç alır inşallah
Konuştuk onunla özelden burası da olmasa zaten konuşacak kimse yok
İmkan varsa kedi veya köpek sahiplendim sürekli ağlayan benden eser kalmadıÇok zor bir durum bonus ağlamak istemese bile insan mümkün değilAllah ablanın da bizlerin de yardımcısı olsun
Bizim sonuç zor kuzum ama imkansız değil.
O umuda sığınıyoruz. 17 senedir bekliyorum yiğenimi :)
Çok zor bir durum bonus ağlamak istemese bile insan mümkün değilAllah ablanın da bizlerin de yardımcısı olsun
İşte ben de o zor gruptayım bonus hiçbir zaman transfer aşamasına geçemeyen gruptanBizim sonuç zor kuzum ama imkansız değil.
O umuda sığınıyoruz. 17 senedir bekliyorum yiğenimi :)
6 bitecek ağustosta bonus yeğenlerimden uzağım ama yanlarına gidince öyle bir sarılıp kokluyorum ki onlarıAmin canım benim kaç sene oldu sizin?
Benim çocuklarımı evlat gibi seviyor lices bi görsen bana bişey olsa benden güzel anne olur onlara.
Seninkiler olmasa napardım der hep.
Kedi köpek konusunu bence ciddi düşün inanırmısın sat ne zamandı bat ne zaman asla hatırlamıyorum şuan telden takip ediyodum tel değişince o da silindi hiç bilmeden bekliyorum 3 yıldır ilk kezİşte ben de o zor gruptayım bonus hiçbir zaman transfer aşamasına geçemeyen gruptan
Kaçıncı günde kalıyo embriyoİşte ben de o zor gruptayım bonus hiçbir zaman transfer aşamasına geçemeyen gruptan
6 bitecek ağustosta bonus yeğenlerimden uzağım ama yanlarına gidince öyle bir sarılıp kokluyorum ki onları
Haziran adetiyle yeniden başlayacağım patuli embriyom oluşmuyor benim transfer olamıyorum hiç
Hiç döllenmiyor öylemiHaziran adetiyle yeniden başlayacağım patuli embriyom oluşmuyor benim transfer olamıyorum hiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?