Düzenli Evimiz & Hayatımız

Bonus ablan nasıl topladı mi kendini onunla baş başa verip ağlayabilir mıyım

İyi ablam. Tam 10 martta ankaradaydı yumurta toplanıcaktı ikinci tedaviye başlamıştı. Ama virüs çıkınca birazda stresten sanırım yumurta gelişimi düzgün olmadı.
Ya büymedi ya çok fazla büyüdü.
Dr biraz bekletti orda bu kadar ilaç almışken belki toplanır diye ama oda pes etti bi yerde.
Geri geldi mecbur.

1 kez daha deneme şansları var inş bi fırsatta deniycekler.

Ağlamayın artık bende çok üzülüyorum inan

Tez zamanda olumlu sonuç alır inşallah

Çok zor bir durum bonus ağlamak istemese bile insan mümkün değil Allah ablanın da bizlerin de yardımcısı olsun

Çok zor bir durum bonus ağlamak istemese bile insan mümkün değil Allah ablanın da bizlerin de yardımcısı olsun

Amin canım benim kaç sene oldu sizin?
Benim çocuklarımı evlat gibi seviyor lices bi görsen bana bişey olsa benden güzel anne olur onlara.
Seninkiler olmasa napardım der hep.

Amin canım benim kaç sene oldu sizin?
Benim çocuklarımı evlat gibi seviyor lices bi görsen bana bişey olsa benden güzel anne olur onlara.
Seninkiler olmasa napardım der hep.
6 bitecek ağustosta bonus yeğenlerimden uzağım ama yanlarına gidince öyle bir sarılıp kokluyorum ki onları

İşte ben de o zor gruptayım bonus hiçbir zaman transfer aşamasına geçemeyen gruptan
Kedi köpek konusunu bence ciddi düşün inanırmısın sat ne zamandı bat ne zaman asla hatırlamıyorum şuan telden takip ediyodum tel değişince o da silindi hiç bilmeden bekliyorum 3 yıldır ilk kez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…