Düzenli Evimiz & Hayatımız

Selam, fırın temizliğini nasıl yapıyorsunuz? Cif denedim çok zor çok uğraştırıcı ve büyük bir kısmını çıkarmadı. Kase içerisinde Limon tuzu koysam?
Fırın temizleyici ürünler veya yağçözle. Ama iyi durulamak gerekiyor.

Yatak odası :

Gardolap içi silinip düzenlenecek
Çamaşır çorap çekmeceleri düzenlenecek
Varsa makyaj masası düzenlenecek
Yerler dip köşe süpürülüp, silinecek
Ayrıntılı toz alınacak
Kullanılmayan eşyalar, boş şişeler, kutular vs atılacak atılacak şeyleri atmıştım geçen
Avizesi silinecek avize yok
Cam silinecek
Perdeler yıkanacak
Dolap üstü silinecek
Varsa baza düzenlenecek
İşaret koyduklarımın bazıları bi kaç gün Önce yapmıştım. Bazıları da derli toplu zaten. Yatak başlığını ekleyeyim silemedim onu henüz.
Nego

Oh maşallah darısı başıma

Yatak odamın perdelerini yıkamıştım
Kışlıkları ayırırken dolabımı ve tüm çekmecelerimi düzenledim
Camını da sildim
Şifonyerimin çekmecelerini düzenledim
Süpürüp sildim
Yatak odam temiz
Bulaşık makinesini boşalttım
Mutfak balkonunu yıkadım
Şimdi markete gidip para harcayıp geleyim bu kafayla bakalım neler alıp geleceğim:)

Merhaba kizlar dun perdemi yikadim utuledim masayi kaldirirken utuyu dik bir bicimde koltuga koymustum dusmus ve orda utu izi olusmus o bolgeyi ayni tonda kumas boyayla boyasam olur mu keske temizlemeseydim utulemeseydim diye dusunup duruyorum
Ucundan denemek lazım, belki olur. Geçmiş olsun
Eline sağlık canım

L
Ben bayramın iki ya da üçüncü günü yapmıştım bugün başka işler peşindeyim @ negoo Cugum

Yatak odası :

Gardolap içi silinip düzenlenecek✔
Çamaşır çorap çekmeceleri düzenlenecek✔
Varsa makyaj masası düzenlenecek✔
Yerler dip köşe süpürülüp, silinecek✔
Ayrıntılı toz alınacak✔
Kullanılmayan eşyalar, boş şişeler, kutular vs atılacak✔
Avizesi silinecek
Cam silinecek
Perdeler yıkanacak
Dolap üstü silinecek✔

Varsa baza düzenlenecek✔

Selam, fırın temizliğini nasıl yapıyorsunuz? Cif denedim çok zor çok uğraştırıcı ve büyük bir kısmını çıkarmadı. Kase içerisinde Limon tuzu koysam?
Firin temizleyicisi olmadan çok zor ve daha sıkıntılı oluyor..bence marka farketmez fırın temizleyicisi al

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…