Senin de mi olmuyorİmkan varsa kedi veya köpek sahiplendim sürekli ağlayan benden eser kalmadı
Döllenen oluyor ama 3.güne bile gidemiyor araştırma yapıldı he sonuç ne dersen bir şey çıkmadı sebebi bilinmiyormuşHiç döllenmiyor öylemipeki araştırma yapmıyorlarmı hiç
Soğan kürü falan yaptınmı hiçDöllenen oluyor ama 3.güne bile gidemiyor araştırma yapıldı he sonuç ne dersen bir şey çıkmadı sebebi bilinmiyormuş
2 kimyasal oldu tüpün de kalbi durdu bi kaç ay önce. Çiçeklerim dolular ama köpek bambaşka cidden bebek gibi benim içinSenin de mi olmuyorben de çiçeklere verdim kendimi
Hayvanları severim ama korkuyorum canım dokunmaya yaklaşınca bile korkuyorum:) beklemediğin anda bir bakarsın hamilesin inşallah :)Kedi köpek konusunu bence ciddi düşün inanırmısın sat ne zamandı bat ne zaman asla hatırlamıyorum şuan telden takip ediyodum tel değişince o da silindi hiç bilmeden bekliyorum 3 yıldır ilk kez
Yapmadığın şey kaldı mi diye sorsan canımSoğan kürü falan yaptınmı hiç
Yaa2 kimyasal oldu tüpün de kalbi durdu bi kaç ay önce. Çiçeklerim dolular ama köpek bambaşka cidden bebek gibi benim için
Amiin tüm bekleyenlere nasip olsun inşallahYaaoy Allahım yardim etsin bizlere
Dolabı yazlık kışlık ayırma ödevinde düzenlemiştim Negoo bi yere gittiğimiz de yok o yüzden bozulmadı içi ben bugün başka işlerim varsa onlarla ilgileneyim30 mayıs ödevi
Giysi dolabı düzenleme
malipina
Bonus
H hasbeenandgone
terliksuu
Ataayemi zeynepyu
Kirmizi pabuc
ayseMsb
M Musluk Suyu
Feslegen Kokulu Nane
kk birinci noteri
M merve_eymen
Ucyuzbesyuz
Limonsuzzcay
pawlover
Gamze_nur08
Mor Vampirella
Saricivcivcikcik
K klbk33
meva888
Nurnur71
O1deren87
D dstn33
C Calcifer
p a t u l i
M I N E R V A
Yakud-u Anka
L Lice_sss
CKbeautyandsheer
chentiq
74FRIDA
Gelincik78
KeriminHilali
M mehlika nur
Kameraları kapatmaya unutmuşum demek :/30 mayıs ödevi
Giysi dolabı düzenleme
malipina
Bonus
H hasbeenandgone
terliksuu
Ataayemi zeynepyu
Kirmizi pabuc
ayseMsb
M Musluk Suyu
Feslegen Kokulu Nane
kk birinci noteri
M merve_eymen
Ucyuzbesyuz
Limonsuzzcay
pawlover
Gamze_nur08
Mor Vampirella
Saricivcivcikcik
K klbk33
meva888
Nurnur71
O1deren87
D dstn33
C Calcifer
p a t u l i
M I N E R V A
Yakud-u Anka
L Lice_sss
CKbeautyandsheer
chentiq
74FRIDA
Gelincik78
KeriminHilali
M mehlika nur
Canım profiline girince bulursun yazıyor favori diyeGünaydın negom.dün gece favori mesaj oluşturdum. Peki bu favori mesajı nasıl bulucam?
Kolay gelsinHocam ben bunu cuma günü yapmıştım :) Bugün ev süpürüp silicem inşallah:)
Şükür canım gitti
Kolay gelsin canımNego
ben baştan aşağı indirip baştan düzenlemiştim dolabi negom. dolapların üstünü de yeni sildim. bazanin altına da dün baktim temizdi.
nevresim değiştirip ütü yapabilirim onun yerine. malum iş başı yapıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?