Yatak odasını yapamadım ben boya yapıldığı için salonu yapmış oldum.
Siz salonu yaparken bende yatak odasını yaparım.
- Salon camları dış camlarla birlikte silindi boya damlayam pimapenler ciflendi.
- Perdeler yıkandı asıldı düzeltildi uğraşıldı
- Koltukları beyaz sabunla yıkandı.
- Yastıklar sökülüp yıkandı içine elyaf eklendi şişik oldular yerim
- Bir duvar kağıt o duvar silindi.
- Süpürgeliklerden komple boya çıkarıldı işaret parmağıyla.
- Petekler silindi
- Kapı silindi
- Tv ve sehpası ayrıntılı tozu alındı
- Çiçeklerin tek tek yaprakları silindi
- Yer silindi, boya gelen yerler süngerle temizlendi
- Halısı yıkamaya gitti geldi serildi
Hepinizin yerine yatıyorum merak etmeyinpawlover @M I N E R V A ve diğer güzeller Eki Görüntüle 2644025
Ya bişi sorcam size şehir dışına çıkıyoz ya 14 gün dönemiyoz mu?
Anama gitcem yapma böle şeylerHaydan gelen huya gider bi onu biliyorum
Neye heeYav he he
Kitap gibi karıyım yani hee
Neyi kaçırdım gene hangi kokuyu kömür alıyoAy hepimizin aklında olsun ya
Yaptım2 haziran ödevi
Kişisel bakım yapmak.
Tansiyon problemin mi var acabaMutfakta bir fırınlar ve Buzdolabı kaldı bugün yapacaktım ama ayağa kalktığımda gözlerim kararıyor :/ kulaklarım da Bi baskı var sanki Allahtan evi topladım da öyle başladı biraz iyi hissedersem yaparım :/
Neye hee
Alır kız, biz başka şehir de yaşarken memlekete gelmiştik, salak komşulardan biri şalteri indirmiş bizim, sonra geri kaldırmamış. Eve bir girdik leş gibi koku. Buzlukta ki etler vs çözülmüş bozulmuş.nego komur aldi valla kokuyu bir yasima daha girdim valla hala hayretler icerisindeyim
Hiç duymamıştım bende valla çok şahane bilgiAlır kız, biz başka şehir de yaşarken memlekete gelmiştik, salak komşulardan biri şalteri indirmiş bizim, sonra geri kaldırmamış. Eve bir girdik leş gibi koku. Buzlukta ki etler vs çözülmüş bozulmuş.
O leş kokuyu bile götürdü mangal kömürü
Yarın bütün gün maratona hazır olun
Temel olanları yaptım ekstra ayrıntı iş yok ondan dediydimdi,Bissürü iş yapmışsın bide bişey yapmadım yazmışsın ona hehledim öyle he he yapmadın tabi tabi hı hı çok falan dedim yani
Temel olanları yaptım ekstra ayrıntı iş yok ondan dediydimdi,
İlle mesajlarını didiklettircen bana di miAlır kız, biz başka şehir de yaşarken memlekete gelmiştik, salak komşulardan biri şalteri indirmiş bizim, sonra geri kaldırmamış. Eve bir girdik leş gibi koku. Buzlukta ki etler vs çözülmüş bozulmuş.
O leş kokuyu bile götürdü mangal kömürü
Elde yıkayınca birikmiş bulaşık işkence oluyoHer çıkan kabı yıkamışsın biriktirmemişsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?