Buldum kiiCanım mangal kömürü koy
İlle mesajlarını didiklettircen bana di mi
Resmen bana yazıyon haaAyşenin dolabında koku varmıştıydı tee zabahtan sorduydu bize napsam diye.
Nego dediki mangal kömürü kokuyu alır.
Tabi biz şokayşe denedi koku gitti.
Öyle yani.
Peki30 sn bekle bekle
Resmen bana yazıyon haa
Aynen valla yazın sadece kemer ve silahın ağırlığı yeter:)Benimkinde nöbet sistemi yok. Görev çıkarsa gidiyo veya baskın falan olursa gidiyo. Onun harici devriye belirli saatte. Bi noktada bekliyo falan ama çoğunluk beklemede otururlar hep adam oturmaktan yoruluyoKız kıyafet yeter yorulmaya valla
Keşke sadece o olsa büyükte taşıyo + yelek +yedek jarjörlerAynen valla yazın sadece kemer ve silahın ağırlığı yeter:)
Ha doğru onlar da var ya :)Keşke sadece o olsa büyükte taşıyo + yelek +yedek jarjörler
Bilmiyorum ki canımTansiyon problemin mi var acaba
Türk kahvesi koy çok ise yarıyorNego ya ben evde yokken buzdolabı kokmus biseyde yoktu cildircam süt koydum 1 gün durdu yok gitmemis sildim bir suru seyle hala var napcam ya farkli bir onerin var mi
Bi doktora mı görünsen acabagunaydıınyine şiş uyandim yaa şiştikçe tansiyonum yükseliyor
Of yaİlle mesajlarını didiklettircen bana di mi
Kaçar mı senden James BondumBuldum kii
GünaydınTabiki geri yatmadım ütü yapıyorum
Günaayyyydınnn
Bol su iç sen, suyla atılır vücutta tansiyon. Geçmiş olsun canımgunaydıınyine şiş uyandim yaa şiştikçe tansiyonum yükseliyor
Günaydın çilekli dondurmamGünaydın
GünaydınGünaydın güzellikler
gittim canim da ilaca baslicam dedi bu yasta tansiyon ilaci kullanmak korktum acikcasiBi doktora mı görünsen acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?