Düzenli Evimiz & Hayatımız

Evi supuruyum ben de kanepe altlarini da.super.

Merhaba Hanımlar.
Sizi uzun süredir gizli gizli takip ediyorum ve hem takdir ediyorum hem de imreniyorum.
Kaç kere niyet ettim aranıza katılmaya ama hayat şartlarım pek el vermiyor malesef .
13.5 aylık hayli dağınık bir kızım var Allah tüm evlatlara can sağlığı versin. Tüm gün onun peşini toplamaktan temizlik yapmaya kolay kolay fırsat bulamıyorum malesef. Kaldı ki buradaki ödevleri düzenli yapmak, maratonlara katılmak, evi derli toplu düzenli ve temiz tutabilmek şimdilik benim için zor. Ama yine de bulduğum küçük fırsatları değerlendirmek ve motivasyon kazanmak amacıyla devamlı aranizdayim aslında gizli de olsa.
Lafı uzattım affedin. Birgün aranıza katılabilmek duası ile size küçük bir selam vermek istedim. Allah işinizi gücünüzü rast getirsin zorlarinizi kolay eylesin.

Yaaa çok sevindirik olduumm
Anaa kaçırmışım 12de gidem ben de
Nego ya ben evde yokken buzdolabı kokmus biseyde yoktu cildircam süt koydum 1 gün durdu yok gitmemis sildim bir suru seyle hala var napcam ya farkli bir onerin var mi
Çay koyunca da geçiyo ama bi sürü öner gelmiş zatii

Sagolun.Allah hepinizden razi olsun guzeller.

Amin teşekkür ederiz senin de kolaylaştırsın.
Her zaman bekleriz

Kizlar kızımın ayakkabılarını nasıl temizleyen makineye atsam,yaoiskanina zarar verir mi? Onca işin arasında buna takıldım
Soğuk derecede atarsan kısa programa bir şey olmaz. Ben hep 30 da yıkarım ayakkabıları. Sonra bir de boş çalıştırıyorum çamaşır suyu koyup yine kısa programda

Banyonun gideri olmamasına bir kez daha sinir olaraktan yaptıklarımı ve yapacaklarımı yazıp kaçayım

mutfağı toparladım
Tezgahı, ocağı lavaboyu cifledim
Dolapları şööyle bi sildim
Duşakabini iç dış camları önce köpükledim, sonra duruladım, sonra kuruladım
Dolapları iç dış sildim tozlarını aldım
Tuvaleti lavaboyu cifledim
Çamaşır makinesini
Duvarlarını sildim
Camını sildim
Yeri önce elle sonra mopla sildim
Kapısını sildim
çöp kovasını dezenfekte ettim

Yapacaklarım
Tüm ev toplanacak
Süpürülüp, silinecek
Toz alınacak
Balkon yıkanacak
Yemek yapılacak
Kuşun kafesi iç dış yıkanacak
Lokum kızım mama su kabı dezenfekte edilecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…