Evi supuruyum ben de kanepe altlarini da.super.Çok geçmiş olsun, Allah beterinden korusun.
Hiç öyle rezil falan deme kendine, insanız ne yapalım her zaman dört dörtlük olamayız.
Yaptığın işleri yazabilirsin, yapacağın işleri yazabilirsin madde madde, hep beraber bazen maratona çıkıyoruz, yani aynı anda ev işi yapmaya başlıyoruz, bitince gelip buraya yazıyoruz.
Mesela şimdi 11.30 da başlıycaz 13.30 A kadar ev işi yapıcaz.
Sabah ödev veriyorum ben, o gün yapılacak bir işi yani. Bugün ki ödem kanepe altlarını süpürüp silmek mesela
Yok kız çok bi fark olmazdı mal belli
Aa ne değişik
Aa ne değişikbayılırım kasımpatına
Yaaa çok sevindirik olduumm
Anaa kaçırmışım 12de gidem ben deBugün serbest gün hadi saat 14 e kadar maraton yapalım
11.30- 13.30 maratona gel hanım hu hu
malipina
Bonus
@hasbeenandgone
terliksuu
@Ataayemi zeynepyu
@Kirmizi pabuc
ayseMsb
M Musluk Suyu
@Feslegen Kokulu Nane
@samdan
@merve-onur
@Ucyuzbesyuz
@Limonsuzzcay
pawlover
@Gamze_nur08
@MorVampirella
@klbk33
@meva888
@Nurnur71
@O1deren87
@dstn33
@Calciferr
p a t u l i
@M I N E R V A
@Yakud-u Anka
@Lice_sss
@CKbeautyandsheer
@74FRIDA
@KeriminHilali
Bayan X diyeceksiniz
@Bir garip dertli
Ganara
Çay koyunca da geçiyo ama bi sürü öner gelmiş zatiiNego ya ben evde yokken buzdolabı kokmus biseyde yoktu cildircam süt koydum 1 gün durdu yok gitmemis sildim bir suru seyle hala var napcam ya farkli bir onerin var mi
Sagolun.Allah hepinizden razi olsun guzeller.Ne içten mesaj hoşgeldinbizde burdan ayrılamıyoruz birlikte iş yapıyoruz keyifle.
Rezil deme kendine hepimizin inişli çıkışlı zamanı oluyor insanız napalım sağlık olsun düzelir herşey.
Oğluna çok geçmiş olsun
Amin teşekkür ederizMerhaba Hanımlar.
Sizi uzun süredir gizli gizli takip ediyorum ve hem takdir ediyorum hem de imreniyorum.
Kaç kere niyet ettim aranıza katılmaya ama hayat şartlarım pek el vermiyor malesef .
13.5 aylık hayli dağınık bir kızım var Allah tüm evlatlara can sağlığı versin. Tüm gün onun peşini toplamaktan temizlik yapmaya kolay kolay fırsat bulamıyorum malesef. Kaldı ki buradaki ödevleri düzenli yapmak, maratonlara katılmak, evi derli toplu düzenli ve temiz tutabilmek şimdilik benim için zor. Ama yine de bulduğum küçük fırsatları değerlendirmek ve motivasyon kazanmak amacıyla devamlı aranizdayim aslında gizli de olsa.
Lafı uzattım affedin. Birgün aranıza katılabilmek duası ile size küçük bir selam vermek istedim. Allah işinizi gücünüzü rast getirsin zorlarinizi kolay eylesin.
Soğuk derecede atarsan kısa programa bir şey olmaz. Ben hep 30 da yıkarım ayakkabıları. Sonra bir de boş çalıştırıyorum çamaşır suyu koyup yine kısa programdaKizlar kızımın ayakkabılarını nasıl temizleyen makineye atsam,yaoiskanina zarar verir mi? Onca işin arasında buna takıldım
söyledim de saka yapiyorum sandi heralde mangal yapcami dusunurse almazayseMsb mangal kömürü alıyor kokuyu.
Anlat sende İnternetten baktım de. Hatta göster mangal kömürü Buzdolabı kokusunu alır mı yaz goggleyesöyledim de saka yapiyorum sandi heralde mangal yapcami dusunurse almaz
Sağol gulumSoğuk derecede atarsan kısa programa bir şey olmaz. Ben hep 30 da yıkarım ayakkabıları. Sonra bir de boş çalıştırıyorum çamaşır suyu koyup yine kısa programda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?