Düzenli Evimiz & Hayatımız

Girmedim görmemişim erken yapamadık kahvaltıyı sen yazdığında hazırlıyodum.

Poğça yaptım
Kahvaltı hazırladım yendi içi
Bulaşığı sofrayı topladım makineyi çalıştırdım.
Patlıcan doğradım bissürü suya koydum bekledi süzülsün fırına koycam.
Poğça tepsilerini yıkadım.
Çöpü boşalttım bide.

Bi çay içim ayakta durdum yoruldum.

Sonra bi maratonda ben yaparım inşallah

Evde misin bugün

Tamam canım

evet negom eşimin işi çıktı evdeyim ama bişey yapmadim oğlum aşırı mizmizdi. uyuttum oturuyorum. inşallah oglan uyaninca sandalyeleri silcez. çamaşır toplar çamaşır yıkarım. dün evi supurmusler oğlanın odasını dip köşe toplayip supurmusler:) mop da pazartesi gelcekmis

Maraton sonucumu yazayım, çok uyku bastırdı ya

11- 13 arası :

Çamaşır astım
Mutfak tezgahını topladım, çöpü değiştim
Oturma odasının duvarlarını, camını, balkon kapısını, peteğini söktüm sildim
Oturma odasını süpürdüm, sildim
Antre ve mutfağı süpürdüm
Çamaşır yerleştirdim
Kuruyan çamaşırları topladım yenisini astım

Oh oh Maşaallah iyi iş yapmışlar

iyi ki senle maratona cikmamisim kıskançlıktan catlayabilirdim negom

Yemeğe kadar 1 tane soğanım kalmamış ya
Kv den eltinden iste bir tane
deneyimlerini bizimle de paylaş neyle sildin ne koydun içine ne kadar sürdü:)
Cam da sevmedim daha yorucu oldu, duvar 20 dakika bile sürmedi. Farması çok amaçlı temizlik kullandım, cifin kırmızı olsa ondan koyardım, o daha iyi

bana eşlik edin hep barabar oynayak

ben filedami atmam yine de belki lazım olur bonus
Bende atmam balkonu onla siliyorum

Kv den eltinden iste bir tane

Cam da sevmedim daha yorucu oldu, duvar 20 dakika bile sürmedi. Farması çok amaçlı temizlik kullandım, cifin kırmızı olsa ondan koyardım, o daha iyi

Bende atmam balkonu onla siliyorum

ben de balkon için saklayim diyodum bi tane açık balkonum var gideri de bozuk bezle silip bezi atiyodum her seferinde:)

cam için olani ayrıymış ya negom.ben de bu gelsin de maas yatinca bi tane de ondan alcam. en azından bileklerim ağrımaz:)

valla süper yaaaben çok seviyorum ayrıntılı temizlik. keske günlük işleri eşim yapsa ben hep gildir gıcık ayrıntılı işleri yapsam

Bunda cam içinde yazıyor canım, deneyeyim dedim ama dediğin gibi sonra cam için de alırım

Bunda cam içinde yazıyor canım, deneyeyim dedim ama dediğin gibi sonra cam için de alırım

ben de denemek isterim negom:) boynumun yetmediği cam balkon var. pimapenle kaptmislar tavana kadar pencere camı ve köşeli köşeli ulasmak çok sıkıntı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…