Maraton isteyen gelsinnnnn
11-13 arası
@malii
Bonus
@hasbeenandgone
@terliksuu
@Ataayemi zeynepyu
@Kirmizi pabuc
@ayseMsb
@musluk suyu
@Feslegen Kokulu Nane
kk birinci noteri
@merve-onur
@Ucyuzbesyuz
@Limonsuzzcay
@pawlover
@Gamze_nur08
@MorVampirella
@klbk33
@meva888
@Nurnur71
@O1deren87
@dstn33
@Calciferr
p a t u l i
@M I N E R V A
@Yakud-u Anka
@Lice_sss
@CKbeautyandsheer
@74FRIDA
@KeriminHilali
@Bayan X diyeceksiniz
@Bir garip dertli
@Ganara
Evde misin bugünben gelebilirim
Tamam canımGünaydıntam zamanında gelmişim. Dün banyoyu güzelce temizlemiştim
Negom eşim hala evde giremiyorum mazur görün
Evde misin bugün
Tamam canım
Oh oh Maşaallah iyi iş yapmışlarevet negom eşimin işi çıktı evdeyim ama bişey yapmadimoğlum aşırı mizmizdi. uyuttum oturuyorum. inşallah oglan uyaninca sandalyeleri silcez. çamaşır toplar çamaşır yıkarım. dün evi supurmusler oğlanın odasını dip köşe toplayip supurmusler:) mop da pazartesi gelcekmis
Maraton sonucumu yazayım, çok uyku bastırdı ya
11- 13 arası :
Çamaşır astım
Mutfak tezgahını topladım, çöpü değiştim
Oturma odasının duvarlarını, camını, balkon kapısını, peteğini söktüm sildim
Oturma odasını süpürdüm, sildim
Antre ve mutfağı süpürdüm
Çamaşır yerleştirdim
Kuruyan çamaşırları topladım yenisini astım
Oh oh Maşaallah iyi iş yapmışlar
Bunlar hep taze heves mopun aşkıiyi ki senle maratona cikmamisim kıskançlıktan catlayabilirdim negom
Ne yapmışsan iyi yapmışsınvallahi adama nasıl zılgıt cektiysem maşallah Süphanallah çok beklenmedik şekilde güzel ilerliyo
hergun de tatil plani yapıyo ben bozuyom
Bunlar hep taze heves mopun aşkı
Bunlar hep taze heves mopun aşkı
Ne yapmışsan iyi yapmışsın
Oh sefan olsun
Dün yerleri hep elle sildim bundan sonra hergün silicem diye diyeakşam sipariş ettik bizde diğerini atabilirim artık
Kv den eltinden iste bir taneYemeğe kadar 1 tane soğanım kalmamış ya
Cam da sevmedim daha yorucu oldu, duvar 20 dakika bile sürmedi. Farması çok amaçlı temizlik kullandım, cifin kırmızı olsa ondan koyardım, o daha iyideneyimlerini bizimle de paylaşneyle sildin ne koydun içine ne kadar sürdü:)
Bende atmam balkonu onla siliyorum
bana eşlik edin hep barabar oynayak
ben filedami atmam yine debelki lazım olur bonus
Kv den eltinden iste bir tane
Cam da sevmedim daha yorucu oldu, duvar 20 dakika bile sürmedi. Farması çok amaçlı temizlik kullandım, cifin kırmızı olsa ondan koyardım, o daha iyi
Bende atmam balkonu onla siliyorum
Bunda cam içinde yazıyor canım, deneyeyim dedim ama dediğin gibi sonra cam için de alırımben de balkon için saklayim diyodumbi tane açık balkonum var gideri de bozuk bezle silip bezi atiyodum her seferinde:)
cam için olani ayrıymış ya negom.ben de bu gelsin de maas yatinca bi tane de ondan alcam. en azından bileklerim ağrımaz:)
valla süper yaaaben çok seviyorum ayrıntılı temizlik. keske günlük işleri eşim yapsa ben hep gildir gıcık ayrıntılı işleri yapsam
İnşallah ağzından bal damlıyo
Bunda cam içinde yazıyor canım, deneyeyim dedim ama dediğin gibi sonra cam için de alırım
İnşallah ağzından bal damlıyouzanıyom napim bugün biraz yürüdüm dışarda iyi geldi İğneye gitmiştim markete uğradık eşimle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?