- 21 Mart 2017
- 3.932
- 9.391
- 158
Peteğin Sağ ve sol yan kısmındaki parçayı güçlü bi şekilde yukarıya kaydır kızaklı sistem gibi düşün. Onları çıkarınca üstü çıkıyorSelam kızlar. Ya bu peteklerin arasını naısl temizliyorsunız? Yandaki demirleri çıkarmaya çalıştım ızgarasını çıkarabilmek için ama olmadı, çıkaramadım gücüm mü yetmedi ne? Siz nasıl yapıyorsunuz
Ooo Maşaallah çok iyi eline sağlıkSelam kızlar sayenizde iyi çalıştım bugünbalkonu yıkamadım zaman kalmadı
Salon süpürüldü
Koltuklar, camlar, sehpalar, masa, sandalyeler, kapı, kitaplık, çerçeveler, prizler, düğmeler silindi
Perde yıkandı asıldı
Mutfak toplandı ocak silindi
Çamaşırlar katlandı yerleşildi, yıkananlar asıldı
Bebek yıkandı bunu da sayalım
Yemek ve çorba yapıldı
Nevresim çarşaf değiştirildi
Eşinin ailesi miBu ara hiiiiiçbir şey yapmak istemiyorum cumadan pazartesiye kadar misafirim gelecek koronada ne kadar da güzel değil mi yarın temizlik yaparım her yeri temizlerim haftasonu giremem Nego haber vereyim dedim
Eline sağlıkSabah ön balkonumu yîkadım. O kadar büyük ki koca bi salon kadar.ama akşama yine toz oluyo
Salonu mutfağı ve antreyi sildim
Wc yıkadım
Yatakları düzelttim
Açma yaptım
Komşular geldi gitti
Tekrardan balkonu mutfağı salonu ve çocuk odasını sildim
Mutfak toplandı
Yaz geldi heryer açık .yerleri gece gündüz siliyorum .kışın ne güzel ne toz vardı ne pislik
Günaydın reis bugun içimimi okudun dün biraz yağmur attı bugun yarın tüller gelmeden camları yine bı elden geçireyim dediydim11 haziran ödevi
1 cam silmek
malipina
Bonus
H hasbeenandgone
terliksuu
Ataayemi zeynepyu
Kirmizi pabuc
ayseMsb
M Musluk Suyu
Feslegen Kokulu Nane
kk birinci noteri
M merve_eymen
Ucyuzbesyuz
Limonsuzzcay
pawlover
Gamze_nur08
Mor Vampirella
K klbk33
meva888
O1deren87
chentiq
D dstn33
C Calcifer
p a t u l i
M I N E R V A
L Lice_sss
CKbeautyandsheer
74FRIDA
Bayan X diyeceksiniz
zambak86
BettyRuble
Gulumse24
Her yer yağışlıydı, dedim kirlendi camlarGünaydın reis bugun içimimi okudun dün biraz yağmur attı bugun yarın tüller gelmeden camları yine bı elden geçireyim dediydim
Bende aynı moddayım, genel olarak isteksizlik bıkkınlık var her şeydenGünaydın ❤
Dün bi gittim uğrayamadım daha.
Maraton sayılcak bişeyde yapamadım.
Enerjim isteğim yok geçen haftaki ben nerde bilmem.
Ödevleride yapamadım.
Bugüne ne nasip bakalım.
Her yer yağışlıydı, dedim kirlendi camlar
Bende aynı moddayım, genel olarak isteksizlik bıkkınlık var her şeyden
Gelmeyin korona var deseydin yaNego ne de güzel bildin eşimin ailesinin geleceğini :)
Sen bizim reis misin kız?Günaydın reis bugun içimimi okudun dün biraz yağmur attı bugun yarın tüller gelmeden camları yine bı elden geçireyim dediydim
Allah yardımcın olsun canım. Yapma diyeceğim, yapmadan olmuyor. Kadın tut desem çoğu işi yine sen yapacaksın.malipina Bellerin nasıl oldu acaba? Zor doğruluyorum yatakta ben iyice azdı işlerden sonra
Yukarı kaydırıyorum ama çekiyorum çekiyorum çıkmıyor yerindenPeteğin Sağ ve sol yan kısmındaki parçayı güçlü bi şekilde yukarıya kaydır kızaklı sistem gibi düşün. Onları çıkarınca üstü çıkıyor
Boyanmış mı acaba benim eski evdekini boyamışlardı o yüzden çıkmıyoduYukarı kaydırıyorum ama çekiyorum çekiyorum çıkmıyor yerinden
Yoo baktım da çok eski petek değil zaten, oynuyorlar çıkmıyorlar. Çıkarmadan nasıl kolayca temizleyebilirim acabaBoyanmış mı acaba benim eski evdekini boyamışlardı o yüzden çıkmıyodu
Çıkarmadan çok zor ya yukarı kuvvetlice çeksen ya çıkar mutlaka ben de çıkmıyo sanıyodum yeni evdekileri gücüm yetmiyomuşYoo baktım da çok eski petek değil zaten, oynuyorlar çıkmıyorlar. Çıkarmadan nasıl kolayca temizleyebilirim acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?