Düzenli Evimiz & Hayatımız

Peteğin Sağ ve sol yan kısmındaki parçayı güçlü bi şekilde yukarıya kaydır kızaklı sistem gibi düşün. Onları çıkarınca üstü çıkıyor

Ooo Maşaallah çok iyi eline sağlık
Bu ara hiiiiiçbir şey yapmak istemiyorum cumadan pazartesiye kadar misafirim gelecek koronada ne kadar da güzel değil mi yarın temizlik yaparım her yeri temizlerim haftasonu giremem Nego haber vereyim dedim
Eşinin ailesi mi
Eline sağlık

Günaydın reis bugun içimimi okudun dün biraz yağmur attı bugun yarın tüller gelmeden camları yine bı elden geçireyim dediydim
Her yer yağışlıydı, dedim kirlendi camlar
Günaydın ❤

Dün bi gittim uğrayamadım daha.
Maraton sayılcak bişeyde yapamadım.
Enerjim isteğim yok geçen haftaki ben nerde bilmem.
Ödevleride yapamadım.
Bugüne ne nasip bakalım.
Bende aynı moddayım, genel olarak isteksizlik bıkkınlık var her şeyden

malipina Bellerin nasıl oldu acaba? Zor doğruluyorum yatakta ben iyice azdı işlerden sonra
Allah yardımcın olsun canım. Yapma diyeceğim, yapmadan olmuyor. Kadın tut desem çoğu işi yine sen yapacaksın.

Peteğin Sağ ve sol yan kısmındaki parçayı güçlü bi şekilde yukarıya kaydır kızaklı sistem gibi düşün. Onları çıkarınca üstü çıkıyor
Yukarı kaydırıyorum ama çekiyorum çekiyorum çıkmıyor yerinden

Yoo baktım da çok eski petek değil zaten, oynuyorlar çıkmıyorlar. Çıkarmadan nasıl kolayca temizleyebilirim acaba
Çıkarmadan çok zor ya yukarı kuvvetlice çeksen ya çıkar mutlaka ben de çıkmıyo sanıyodum yeni evdekileri gücüm yetmiyomuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…