Düzenli Evimiz & Hayatımız

Bide çocuklu evde kalmıyo ki :) kadına değil halı yıkamaya veriyorum parayı işte.

200 e geliyo burda kadınlar şu an 180 e de var.
200 e gelen daha temiz yapıyor.
Haklsın canım. Allah sana şifa versin

Yarınla birlikte haftasonuda olsa 3 gün ne güzel olurdu hastaneye niye gidicektin?
Otelden bi haber var mı?
Belim için gidicektim gidemedim işte.algasel diye bi krem adı verdiler hemen etki ediyomuş rahatlatıyomuş onu alcam birazdan.
Otel herifin pasaportunu istedi çalışma iznini yapcaklarmış.pazartesi başlical büyük ihtimalle.geçici olarak bizim markette çalışıyo şimdilik

Oyy güle güle kavuşun.
Bu ara çok pis dalasım var birilerine az kaldı, böyle damarıma basıyorlar

Yaaa izin vermezler mi
Aslında göndericeklerdi sabahtan beni eve.gelsin alsın seni kocan dedi müdür.ama koca da bizde çalışıyo ya kaç kere git gel yapcak o kadar yolu.vazgeçtim kaldım kuzenlerdeyim şimdi uzanıyom

Aslında göndericeklerdi sabahtan beni eve.gelsin alsın seni kocan dedi müdür.ama koca da bizde çalışıyo ya kaç kere git gel yapcak o kadar yolu.vazgeçtim kaldım kuzenlerdeyim şimdi uzanıyom
Eşin başladı mı işe?

Bugün neler yaptım

Yatakları düzelttim
Kahvaltı faslı
Mutfağı topladım
Çamaşır astım, topladım
Oturma odasını ve mutfağı süpürdüm
İnternette araştırma yaptım akşama kadar

Çok da bir şey yapmadım yani

Oyy güle güle kavuşun.
Bu ara çok pis dalasım var birilerine az kaldı, böyle damarıma basıyorlar

Yaaa izin vermezler mi
Ben daldım negom oh kuş gibi oldum dal gitsin çok bile sabretmişim taşırdılar bardağımı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…