Hangisi geldi dalmak mı malinin izni mi
Hangisi geldi dalmak mı malinin izni mi
Zorluyorlar görüyorsunDalmak tabikidalma boşver
Haklsın canım. Allah sana şifa versinBide çocuklu evde kalmıyo ki :) kadına değil halı yıkamaya veriyorum parayı işte.
200 e geliyo burda kadınlar şu an 180 e de var.
200 e gelen daha temiz yapıyor.
Belim için gidicektim gidemedim işte.algasel diye bi krem adı verdiler hemen etki ediyomuş rahatlatıyomuş onu alcam birazdan.Yarınla birlikte haftasonuda olsa 3 gün ne güzel olurduhastaneye niye gidicektin?
Otelden bi haber var mı?
Aslında göndericeklerdi sabahtan beni eve.gelsin alsın seni kocan dedi müdür.ama koca da bizde çalışıyo ya kaç kere git gel yapcak o kadar yolu.vazgeçtim kaldımOyy güle güle kavuşun.
Bu ara çok pis dalasım var birilerine az kaldı, böyle damarıma basıyorlar
Yaaa izin vermezler mi
Eşin başladı mı işe?Aslında göndericeklerdi sabahtan beni eve.gelsin alsın seni kocan dedi müdür.ama koca da bizde çalışıyo ya kaç kere git gel yapcak o kadar yolu.vazgeçtim kaldımkuzenlerdeyim şimdi uzanıyom
Yok daha değil.et makinaları kırılmış tamir olunca başlicaklar kuzumEşin başladı mı işe?
Koca bizde çalışıyor dedin ya canım, öyle anladım bende.Yok daha değil.et makinaları kırılmış tamir olunca başlicaklar kuzum
Otel çağırana kadar bizim markette yardım ediyo kasaba işteKoca bizde çalışıyor dedin ya canım, öyle anladım bende.
İnşaallah başlar bir an önce
İyi bariOtel çağırana kadar bizim markette yardım ediyo kasaba işte
Çok şükür geneİyi bari
Ben de çok özlüyooommÖzlemişem aybalam
Mayaling nassınyarın kaçta tahlil?
Ben daldım negom oh kuş gibi oldum dal gitsin çok bile sabretmişim taşırdılar bardağımıOyy güle güle kavuşun.
Bu ara çok pis dalasım var birilerine az kaldı, böyle damarıma basıyorlar
Yaaa izin vermezler mi
Anaaam ne oldu ekşın varBen daldım negom oh kuş gibi oldum dal gitsin çok bile sabretmişim taşırdılar bardağımı
Ah ah demem mi siz temiz biz temiz dedilerGelmeyin korona var deseydin ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?