Benim de gücüm yetmiyor, zatrn güçsüzüm 5 lt lik su sisesini zor taşıyorumÇıkarmadan çok zor ya yukarı kuvvetlice çeksen ya çıkar mutlaka ben de çıkmıyo sanıyodum yeni evdekileri gücüm yetmiyomuş
Çık çık bi kafan dağılsın dışarısı da dün aşırı sıcaktı mafetti beni ama yine de iyi geliyo insana bi yürüyüş bileÖyle bir bıkkınlık bende de var. Evde durmaktan sanırım salon temizliğine bugün ara verdim dışarı çıkmak istiyorum. İnş çıkarım :/
Eşine denet bi belki çıkarYukarı kaydırıyorum ama çekiyorum çekiyorum çıkmıyor yerinden
Kilon kaçBenim de gücüm yetmiyor, zatrn güçsüzüm 5 lt lik su sisesini zor taşıyorum
Var bir nazar edenKurşun döktür topiğe nazarmı değdi acaba?
Evde çıldırmaca, sen nasılsın canımNabersiniiz? Azcık fırsat buldum hal hatır sorayım dedim
İyi gelecekse çık canım, ben dışarı da çıkmak istemiyorum, yalnız kalmak istiyorum, tek kalmayı özledim bu araÖyle bir bıkkınlık bende de var. Evde durmaktan sanırım salon temizliğine bugün ara verdim dışarı çıkmak istiyorum. İnş çıkarım :/
Neden çıldırdııın? Ben iyiyim şükür anne heyecanı sardı dört bi yanımıVar bir nazar eden
Evde çıldırmaca, sen nasılsın canım
İyi gelecekse çık canım, ben dışarı da çıkmak istemiyorum, yalnız kalmak istiyorum, tek kalmayı özledim bu ara
Nabersiniiz? Azcık fırsat buldum hal hatır sorayım dedim
Eşine denet bi belki çıkarneden çkmıyo acaba
Sen de mi brütüsmalipina Bellerin nasıl oldu acaba? Zor doğruluyorum yatakta ben iyice azdı işlerden sonra
Allah yardımcın olsun canım. Yapma diyeceğim, yapmadan olmuyor. Kadın tut desem çoğu işi yine sen yapacaksın.
Eşim yok evli değilimEşine denet bi belki çıkarneden çkmıyo acaba
Sen de mi brütüsgeçmiş olsun sabah işe gelip ordan hastaneye gidicektim.kimliği evde unutmuşum gidemedim.işyerinde kaldım.eve götürecek kimse de yok.iki büklüm iş yapıyom ahlıya vahlıya
Kilom çokta kemiklerim acayip zayıf, biri tutsa kırılacak gibiKilon kaç
Boşver durduk yere rtükten ceza yemiyek ,sende de yok yok maşallahOturmuyonmu kasada yailaç alaydın kas gevşetici.
Amaaan belimde boynumda fıtık dizimde kireç öyle bi sövesim var herşeye. Değişik küfür var mı bildiğin
Boşver durduk yere rtükten ceza yemiyek ,sende de yok yok maşallah
Plastik taburede oturuyoz.ayakta duramıyom zaten iki büklüm oluyorum.kas gevletici aldım ağrı kesici aldım,sabah krem sürdüm yok fayda etmiyo.dinlenmem lazım yarın rapor alırım belki
İyiyimmm saati yok kahvaltı sonrası gidecem iğnemde var gitmişken olcam onu daÖzlemişem aybalam
Mayaling nassınyarın kaçta tahlil?
İyiyimmm saati yok kahvaltı sonrası gidecem iğnemde var gitmişken olcam onu da
Oyy güle güle kavuşun.Neden çıldırdııın? Ben iyiyim şükür anne heyecanı sardı dört bi yanımı
Yaaa izin vermezler miSen de mi brütüsgeçmiş olsun sabah işe gelip ordan hastaneye gidicektim.kimliği evde unutmuşum gidemedim.işyerinde kaldım.eve götürecek kimse de yok.iki büklüm iş yapıyom ahlıya vahlıya
Cok şükür canım ama dikkat et kendine ileride pisman olursunSağol canımçok şükür fıtık yok arada oluyo ters hareket yapınca
Oyy güle güle kavuşun.
Bu ara çok pis dalasım var birilerine az kaldı, böyle damarıma basıyorlar
Yaaa izin vermezler mi
Aminnnnn inşallah ablanda en kısa zamanda güzel haberlet alır BonusumAllahım hayırlı sonuç göstersin nasip etsin size ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?