Düzenli Evimiz & Hayatımız

Çıkarmadan çok zor ya yukarı kuvvetlice çeksen ya çıkar mutlaka ben de çıkmıyo sanıyodum yeni evdekileri gücüm yetmiyomuş
Benim de gücüm yetmiyor, zatrn güçsüzüm 5 lt lik su sisesini zor taşıyorum

Öyle bir bıkkınlık bende de var. Evde durmaktan sanırım salon temizliğine bugün ara verdim dışarı çıkmak istiyorum. İnş çıkarım :/
Çık çık bi kafan dağılsın dışarısı da dün aşırı sıcaktı mafetti beni ama yine de iyi geliyo insana bi yürüyüş bile

Kurşun döktür topiğe nazarmı değdi acaba?
Var bir nazar eden
Nabersiniiz? Azcık fırsat buldum hal hatır sorayım dedim
Evde çıldırmaca, sen nasılsın canım
Öyle bir bıkkınlık bende de var. Evde durmaktan sanırım salon temizliğine bugün ara verdim dışarı çıkmak istiyorum. İnş çıkarım :/
İyi gelecekse çık canım, ben dışarı da çıkmak istemiyorum, yalnız kalmak istiyorum, tek kalmayı özledim bu ara

Var bir nazar eden

Evde çıldırmaca, sen nasılsın canım

İyi gelecekse çık canım, ben dışarı da çıkmak istemiyorum, yalnız kalmak istiyorum, tek kalmayı özledim bu ara
Neden çıldırdııın? Ben iyiyim şükür anne heyecanı sardı dört bi yanımı

malipina Bellerin nasıl oldu acaba? Zor doğruluyorum yatakta ben iyice azdı işlerden sonra
Sen de mi brütüsgeçmiş olsun sabah işe gelip ordan hastaneye gidicektim.kimliği evde unutmuşum gidemedim.işyerinde kaldım.eve götürecek kimse de yok.iki büklüm iş yapıyom ahlıya vahlıya

Allah yardımcın olsun canım. Yapma diyeceğim, yapmadan olmuyor. Kadın tut desem çoğu işi yine sen yapacaksın.

Bide çocuklu evde kalmıyo ki :) kadına değil halı yıkamaya veriyorum parayı işte.

200 e geliyo burda kadınlar şu an 180 e de var.
200 e gelen daha temiz yapıyor.

Sen de mi brütüsgeçmiş olsun sabah işe gelip ordan hastaneye gidicektim.kimliği evde unutmuşum gidemedim.işyerinde kaldım.eve götürecek kimse de yok.iki büklüm iş yapıyom ahlıya vahlıya

Oturmuyonmu kasada ya ilaç alaydın kas gevşetici.
Amaaan belimde boynumda fıtık dizimde kireç öyle bi sövesim var herşeye. Değişik küfür var mı bildiğin

Son düzenleme:
Oturmuyonmu kasada ya ilaç alaydın kas gevşetici.
Amaaan belimde boynumda fıtık dizimde kireç öyle bi sövesim var herşeye. Değişik küfür var mı bildiğin
Boşver durduk yere rtükten ceza yemiyek ,sende de yok yok maşallah
Plastik taburede oturuyoz.ayakta duramıyom zaten iki büklüm oluyorum.kas gevletici aldım ağrı kesici aldım,sabah krem sürdüm yok fayda etmiyo.dinlenmem lazım yarın rapor alırım belki

Yarınla birlikte haftasonuda olsa 3 gün ne güzel olurdu hastaneye niye gidicektin?
Otelden bi haber var mı?

Neden çıldırdııın? Ben iyiyim şükür anne heyecanı sardı dört bi yanımı
Oyy güle güle kavuşun.
Bu ara çok pis dalasım var birilerine az kaldı, böyle damarıma basıyorlar
Yaaa izin vermezler mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…