Düzenli Evimiz & Hayatımız

Ya negom mutfak topluyor yoruldum diyo. Yemek yapıyo yoruldum diyo dedim ki ben hepsini 1 günde her gün yapıyorum bi kere bunun için yoruldum demedim sana ne oluyo
E onlar prenses çünkü
Günaydın canım
Nego ben bugün izinliyim akşam 23 de ev supurdum sildim banyo wc kaldı onlarida kahvaltıdan sonra yapıp pikniğe gidicem 5 parça kadar ütü var yarına kalsın onlarda olarmi
Olur olur
artık ütü farz oldu
bu sıcakta ütü mü yapılır yav senin için yaparım ama
Ben artık yapmazsam kıyafetler ayaklanacak
Banyo camlarını havalandırmaları da ödev sırasına koy hemi dün küçük tuvaleti temizlerken gördümde dedim kendi irademle silsem nego nasıl sevaba girecek
O çarı vermiştim bir ara kaçırdın mı acaba, veririm yine
Günayydınss
Mutlu haftasonları
Günaydın
Gunaydinnn...çok çalışmam lazım çok...ev perişan halde...
Allah kolaylık versin canım

benimkiler ayaklandi çaktırma

ama cocugun ütüsü dışında yapmıyorum inatla

Dün yaptıklarım
Evi süpürdüm baştan aşağı
Viledaladım
Toz aldım
Wcyi yıkadım
Yatakodası nin camını sildim
Duş aldım namaz kıldım
Komşum geldi kahve içtik
Süt kaynatıp yoğurt mayaladım
Yemek yaptım bul.mak çalıştırdım
Ocağı sildim
Kızı yîkadım
Meyve yedik mutfağı takar toplayıp uyudum

merhaba ben ılk kez yazıyorum buraya çalışıyorum parça parça yapayım temızlıgı dıyorum hep kalıyor.Bugun aksam elektrık supurgesı toz alımı banyo temızlıgı yapıcam ınsallah.Hergun aksam 8 de cıkıyorum yemek yapıyorum pratık ye topla çamasır atarım makınaya asarım sonra dus bıttı.Kedım var onun kılı tuyu de oluyor henuz cocugum yok oda olunca eyvah eyvah

Ama sunu belırtıyım evım suan amerıkan mutfak oldugu ıcın her yemek yedıkten sonra ocaga kadar sılerım dolap kapakları ustten gecerım muhakkak..Insallah bu yaz tasınacagım..Çok enerjık dısa donuk olmama ragmen ev iş arası gecıyor arkadasım yok desem yerıdır var mı benım gıbı en azından buraya yazayım nettende olsa arkadaslarım olsun..

Beni merak etmeyin,nescafe iciyomodalar bağımsızlığını ilan edip,eşyalar kendi kendilerini temizleme kararı aldı. Hükümet direniyor..
Kardeş bu sayfanın amacı düzene temizliğe teşvik, tam tersi değil
Hoş geldin aramıza sohbet muhabbet her daim edebilirsin burda.

Bugün de ütü kaldı
Eşim film izleyelim dedi.
Sabah da zaten kahvaltı için pikniğe gittik ( not düşeyim de malum sayfayı açık aramak için takip edenler var boş bir alan gittiğimiz yer, maskemize vs dikkat ettik tabi ki )

Bugün sabah kahvalti yaptık,bulaşığı haklledip mutfağı ve diğer odaları toparladım. Akşam yemeğini pişirdim,kurabiye yaptım,çıkan bulaşıkları hallettim. Bütün odaları supurdum. Markete gittim görümcem geldi,gitti. Silemedim. Aksam silme işini halledecem,dua alıp yatacam.

Bu topiği sevdim ya sırf buraya yazıcam diye totomu kaldırıp iş yapıyorum bak sen

Salon yatak odaları toplandı.

Balkon yıkandı.

Mutfak temizlendi ocak silindi.

Ütü yapıldı.

Banyo tuvalet yıkanıp ciflenecek birazdan.

Muhteşemsin canım. Banyo tuvalet İşini bitirince yaz tekrar.
Ben de yazıyorum Nego yarın ders çalışıcam inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…