Düzenli Evimiz & Hayatımız

Mutfağı ben yaptım sonra Fırça yedim

Sabahtan hallettik tüm ev işlerini simdidemarketten geldik annem aldıklarımızı siliyor onları yerleştirilir kahve arası sonra yemek isinegirisicem fırsat bulursam bir de banyo yapayım 2 saat icindediyorum ama kısmet tabi..
ÖÖdevlerde bugün ne pisirsem döngüsüne döndü valla

Annemleri kahvaltıya davet ettim birazdan gelirler. Akşam üzeri misafirlerim gidince hemen ödevi yaparım tüm gün yaptıklarımı da akşam yazarım size, zira 7 buçukta uyandığımdan beri ayaktayım

Mutlu pazarlaaar

Bende keyif çayındayım. dün akşam çok yorgundum elde yıkanacak bayağı bulaşık tezgahta bırakmıştım. Birde kahvaltı bulaşıkları ekledi.

Niyetim banyo yıkayıp, Nego evi süpürüp mutfak toplamak birde bugünün ve yarının yemeğini ayarlamak birazda ütü yapabilirsem benden iyisi yok

Hergün akşam 8de çıkıp ev işini nasıl yapıyorsun. Ben bu sıra saldım yine. Korona izni varken ev işini toparlamıştım. Şimdi yine haftasonu yapabildiğimi yapıyorum.

Ödev fikirlerim
1.kullanmadığın 3 5 şeyi elden çıkarmak
2.kumanda, ayna, tablo vb temizliği veya 1odanın tozunun alınması(toz almayı hiç sevmiyorum)
3.bir odanın dağınıklığının toplanması
4.odak noktası maddeleri ödeve konu olabilir

Hergün akşam 8de çıkıp ev işini nasıl yapıyorsun. Ben bu sıra saldım yine. Korona izni varken ev işini toparlamıştım. Şimdi yine haftasonu yapabildiğimi yapıyorum.
8 de cıkıyorum market vs ugrarsam 9 da evdeyım hemen yemek ısıne bakıyorum esım yemek ayırt etmez sagolsun kısır da yer ton balıklı salatada yer saglıksız seylerı ben yemeyız yogurtlu makarna ne bılıyım aklıma gelen cok seyler var da yemek ısını halledıp mutfagı topluyorum.her seferınde dolap kapagına bıle bez surerım ocagı sılerım her aksam sararmıssa lavobosuna camasır suyu tam bıtırıp bırakıyorum.tatıl gunumde temızlık yapmıyorum toplu yapmıyorum hergun bır yerı.bugun banyoyu temızle dus al.Hergun duştan once bıryerın ısını yapıyorum.Dun toplu yaptım bazen oyle de yapıyorum 9 dan 12 ye kadar surdu duş alıp yattım.Bugun iş 12 de başlıyor pazar dıye tek avantajım bu

Makine gibiyim desene.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…