- 12 Haziran 2019
- 19.786
- 122.059
- 598
- 37
Benim banyoda cam yok14 haziran ödevi
Banyo, wc camı temizlemek
Herkes ödevler hakkında en az üç fikir versin lütfen, bütün konuları, üniteleri bitirdik malum yaz tatili geldi
malipina
Bonus
@hasbeenandgone
@terliksuu
@Ataayemi zeynepyu
@Kirmizi pabuc
@ayseMsb
M Musluk Suyu
@Feslegen Kokulu Nane
@samdan
M merve_eymen
@Ucyuzbesyuz
Limonsuzzcay
@pawlover
@Gamze_nur08
@MorVampirella
K klbk33
@meva888
@O1deren87
@chentiq
@dstn33
@Calciferr
p a t u l i
@M I N E R V A
L Lice_sss
@CKbeautyandsheer
74FRIDA
@Bayan X diyeceksiniz
@zambak86
BettyRuble
@Gulumse25
blondemary
Fırın temizlemeye ihtiyacım var size de uyarsa14 haziran ödevi
Herkes ödevler hakkında en az üç fikir versin lütfen, bütün konuları, üniteleri bitirdik malum yaz tatili geldi
malipina
Bonus
@hasbeenandgone
@terliksuu
@Ataayemi zeynepyu
@Kirmizi pabuc
@ayseMsb
M Musluk Suyu
@Feslegen Kokulu Nane
@samdan
M merve_eymen
@Ucyuzbesyuz
Limonsuzzcay
@pawlover
@Gamze_nur08
@MorVampirella
K klbk33
@meva888
@O1deren87
@chentiq
@dstn33
@Calciferr
p a t u l i
@M I N E R V A
L Lice_sss
@CKbeautyandsheer
74FRIDA
@Bayan X diyeceksiniz
@zambak86
BettyRuble
@Gulumse25
blondemary
Sağ ol canım benim ama ne de olsa gelinim ya ne yapsan da boş :)Seninkiler öpsün başına koysun seni.bu kadar hamarat gelin kimseye nasip olmaz canım.
Mutfağı ben yaptım sonra Fırça yedimMaşaallah eline sağlık
Tamam canım
Çok şükür
Hoş geldin aramıza
Öyle de insan oğlu işte duygular rahat bırakmıyor :/
Elinize sağlık diyicem artık sen yazınca
Çok güzel süt yapar ama doğru
Bu ödevi yapamicaz eşim işte14 haziran ödevi
malipina
Bonus
@hasbeenandgone
@terliksuu
@Ataayemi zeynepyu
@Kirmizi pabuc
@ayseMsb
M Musluk Suyu
@Feslegen Kokulu Nane
@samdan
M merve_eymen
@Ucyuzbesyuz
Limonsuzzcay
@pawlover
@Gamze_nur08
@MorVampirella
K klbk33
@meva888
@O1deren87
@chentiq
@dstn33
@Calciferr
p a t u l i
@M I N E R V A
L Lice_sss
@CKbeautyandsheer
74FRIDA
@Bayan X diyeceksiniz
@zambak86
BettyRuble
@Gulumse25
blondemary
İki gecelik misafirden sonra düşünün bugün neler yapacağım ama yorgunluktan da ölüyorum
Kendime saatlerce maraton yazıyorum:)
Gülecek bişey yokta bi pıh yapıyor insan allah affetsinElektrikler de gitti. Sırada gaz kesintisi bekliyorum bakalım kısmet.
Sabahtan hallettik tüm ev işlerini simdidemarketten geldik annem aldıklarımızı siliyor onları yerleştirilir kahve arası sonra yemek isinegirisicem fırsat bulursam bir de banyo yapayım 2 saat icindediyorum ama kısmet tabi..14 haziran ödevi
malipina
Bonus
@hasbeenandgone
@terliksuu
@Ataayemi zeynepyu
@Kirmizi pabuc
@ayseMsb
M Musluk Suyu
@Feslegen Kokulu Nane
@samdan
M merve_eymen
@Ucyuzbesyuz
Limonsuzzcay
@pawlover
@Gamze_nur08
@MorVampirella
K klbk33
@meva888
@O1deren87
@chentiq
@dstn33
@Calciferr
p a t u l i
@M I N E R V A
L Lice_sss
@CKbeautyandsheer
74FRIDA
@Bayan X diyeceksiniz
@zambak86
BettyRuble
@Gulumse25
blondemary
Annemleri kahvaltıya davet ettim birazdan gelirler. Akşam üzeri misafirlerim gidince hemen ödevi yaparım14 haziran ödevi
malipina
Bonus
@hasbeenandgone
@terliksuu
@Ataayemi zeynepyu
@Kirmizi pabuc
@ayseMsb
M Musluk Suyu
@Feslegen Kokulu Nane
@samdan
M merve_eymen
@Ucyuzbesyuz
Limonsuzzcay
@pawlover
@Gamze_nur08
@MorVampirella
K klbk33
@meva888
@O1deren87
@chentiq
@dstn33
@Calciferr
p a t u l i
@M I N E R V A
L Lice_sss
@CKbeautyandsheer
74FRIDA
@Bayan X diyeceksiniz
@zambak86
BettyRuble
@Gulumse25
blondemary
Hergün akşam 8de çıkıp ev işini nasıl yapıyorsun. Ben bu sıra saldım yine. Korona izni varken ev işini toparlamıştım. Şimdi yine haftasonu yapabildiğimi yapıyorum.merhaba ben ılk kez yazıyorum buraya çalışıyorum parça parça yapayım temızlıgı dıyorum hep kalıyor.Bugun aksam elektrık supurgesı toz alımı banyo temızlıgı yapıcam ınsallah.Hergun aksam 8 de cıkıyorum yemek yapıyorum pratık ye topla çamasır atarım makınaya asarım sonra dus bıttı.Kedım var onun kılı tuyu de oluyor henuz cocugum yok oda olunca eyvah eyvah
Ödev fikirlerim14 haziran ödevi
malipina
Bonus
@hasbeenandgone
@terliksuu
@Ataayemi zeynepyu
@Kirmizi pabuc
@ayseMsb
M Musluk Suyu
@Feslegen Kokulu Nane
@samdan
M merve_eymen
@Ucyuzbesyuz
Limonsuzzcay
@pawlover
@Gamze_nur08
@MorVampirella
K klbk33
@meva888
@O1deren87
@chentiq
@dstn33
@Calciferr
p a t u l i
@M I N E R V A
L Lice_sss
@CKbeautyandsheer
74FRIDA
@Bayan X diyeceksiniz
@zambak86
BettyRuble
@Gulumse25
blondemary
Güldürdün beni bonusAllahım sen licesi licesin maratonundan koru
Deli gibi herşeyi yıkadığını hissediyorumGüldürdün beni bonus
8 de cıkıyorum market vs ugrarsam 9 da evdeyım hemen yemek ısıne bakıyorum esım yemek ayırt etmez sagolsun kısır da yer ton balıklı salatada yer saglıksız seylerı ben yemeyız yogurtlu makarna ne bılıyım aklıma gelen cok seyler var da yemek ısını halledıp mutfagı topluyorum.her seferınde dolap kapagına bıle bez surerım ocagı sılerım her aksam sararmıssa lavobosuna camasır suyu tam bıtırıp bırakıyorum.tatıl gunumde temızlık yapmıyorum toplu yapmıyorum hergun bır yerı.bugun banyoyu temızle dus al.Hergun duştan once bıryerın ısını yapıyorum.Dun toplu yaptım bazen oyle de yapıyorum 9 dan 12 ye kadar surdu duş alıp yattım.Bugun iş 12 de başlıyor pazar dıye tek avantajım buHergün akşam 8de çıkıp ev işini nasıl yapıyorsun. Ben bu sıra saldım yine. Korona izni varken ev işini toparlamıştım. Şimdi yine haftasonu yapabildiğimi yapıyorum.
İyiyim ya dün gece herif halime acıdı gitti eczaneden voltarenin hapını aldı.bıçak gibi kesti vallahi keşke en başından alaymışım.unutmışum ne kadan güçlü ilaç olduğunuNasıl oldun mali eymisin inşallah
Makine gibiyim desene.8 de cıkıyorum market vs ugrarsam 9 da evdeyım hemen yemek ısıne bakıyorum esım yemek ayırt etmez sagolsun kısır da yer ton balıklı salatada yer saglıksız seylerı ben yemeyız yogurtlu makarna ne bılıyım aklıma gelen cok seyler var da yemek ısını halledıp mutfagı topluyorum.her seferınde dolap kapagına bıle bez surerım ocagı sılerım her aksam sararmıssa lavobosuna camasır suyu tam bıtırıp bırakıyorum.tatıl gunumde temızlık yapmıyorum toplu yapmıyorum hergun bır yerı.bugun banyoyu temızle dus al.Hergun duştan once bıryerın ısını yapıyorum.Dun toplu yaptım bazen oyle de yapıyorum 9 dan 12 ye kadar surdu duş alıp yattım.Bugun iş 12 de başlıyor pazar dıye tek avantajım bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?