- 22 Eylül 2019
- 326
- 1.374
- 33
Ben yazmasam da burayı okuyup işleri ve ödevleri takip ediyorum resmen güdüleniyorum buraya bakmadan güne başlayamamBu topiği sevdim ya sırf buraya yazıcam diye totomu kaldırıp iş yapıyorum bak sen
Salon yatak odaları toplandı.
Balkon yıkandı.
Mutfak temizlendi ocak silindi.
Ütü yapıldı.
Banyo tuvalet yıkanıp ciflenecek birazdan.
Kafana taktığın bişey varsa takmaYok canım evdeyim ben hep, evde oturken oldu.
Bu hafta başında kardeşlerim geldi tüm evi dip köşe temizlediler, camları sildiler, yaz temizliğim yapılmış oldu yanişimdi günlük rutin işleri yapıyorum ve ödevleri takip ediyorum beni de aranıza alıııııın
Ben lohusayken canım tahinli helva çekmişti. Malum tepenin başında oturuyoruz araba da yok. Eşime demiştim ki Ayyyy sütüm hiç yokkk helva süt yapıyormuş alsanaaa. Adamı ayaklar popoya vura vura tahin helvası almaya gitmiştiNe aktif bir lohusa
Ben lohusayken canım tahinli helva çekmişti. Malum tepenin başında oturuyoruz araba da yok. Eşime demiştim ki Ayyyy sütüm hiç yokkk helva süt yapıyormuş alsanaaa. Adamı ayaklar popoya vura vura tahin helvası almaya gitmişti
Maşaallah eline sağlıkBu topiği sevdim ya sırf buraya yazıcam diye totomu kaldırıp iş yapıyorum bak sen
Salon yatak odaları toplandı.
Balkon yıkandı.
Mutfak temizlendi ocak silindi.
Ütü yapıldı.
Banyo tuvalet yıkanıp ciflenecek birazdan.
Tamam canımMuhteşemsin canım. Banyo tuvalet İşini bitirince yaz tekrar.
Ben de yazıyorumNego yarın ders çalışıcam inşallah
Çok şükürİyi misin negom şimdi?
Ben yazmasam da burayı okuyup işleri ve ödevleri takip ediyorum resmen güdüleniyorum buraya bakmadan güne başlayamame niye yazmıyorum madem dedim. Bir ara yazıp kaçmıştım listeye eklenmedim diye meğerse sürekli aktif olduğunu göstermen gerekmiş ben de burdayıııım
Hoş geldin aramızaBu hafta başında kardeşlerim geldi tüm evi dip köşe temizlediler, camları sildiler, yaz temizliğim yapılmış oldu yanişimdi günlük rutin işleri yapıyorum ve ödevleri takip ediyorum beni de aranıza alıııııın
Öyle de insan oğlu işte duygular rahat bırakmıyor :/Kafana taktığın bişey varsa takmainan deymiyyor.
Elinize sağlık diyicem artık sen yazıncaGünaydın
Dün Yapılanları yazmayı unutmuşum
Mutfak toplandı
Elde yıkanacak bulaşıklar yıkanıp kurulandı ve kaldırıldı
Bulaşıklar makineye koyuldu çalıştırıldı
Tezgah üstü çamaşır suyuyla tellendi
Ev süpürüldü silindi
Dış Kapı Silindi
Ayakkabılık düzenlendi
Yatak odası toplandı
Çamaşır yıkandı asıldı katlandı
Paspaslar kaldırıldı
Çok güzel süt yapar ama doğruBen lohusayken canım tahinli helva çekmişti. Malum tepenin başında oturuyoruz araba da yok. Eşime demiştim ki Ayyyy sütüm hiç yokkk helva süt yapıyormuş alsanaaa. Adamı ayaklar popoya vura vura tahin helvası almaya gitmişti
Yine sular yok
14 haziran ödevi
Banyo, wc camı temizlemek
Herkes ödevler hakkında en az üç fikir versin lütfen, bütün konuları, üniteleri bitirdik malum yaz tatili geldi
malipina
Bonus
H hasbeenandgone
terliksuu
Ataayemi zeynepyu
Kirmizi pabuc
ayseMsb
M Musluk Suyu
Feslegen Kokulu Nane
kk birinci noteri
M merve_eymen
Ucyuzbesyuz
Limonsuzzcay
pawlover
Gamze_nur08
Mor Vampirella
K klbk33
meva888
O1deren87
chentiq
D dstn33
C Calcifer
p a t u l i
M I N E R V A
L Lice_sss
CKbeautyandsheer
74FRIDA
Bayan X diyeceksiniz
zambak86
BettyRuble
Gulumse24
blondemary
O yüzden gitmiyorİşte ne kadar emek masraf var o göbekte
Evet hem süt hem göbek yaptıÇok güzel süt yapar ama doğru
Ya hazırlıksız yakalandık tuvalet için falan varda. İçmeye 3 litre kaldı :/ site kesmiş suyu kimseden ses çıkmıyor en sonunda balkona çıkıp yanıyoruz su içmiyoruz verin şu suyu diye bağırıcamYedek suyun yokmu musluk?
Mutfakla ilgili ödevler de olabilir mi mesela haftada bir gün tatlı yapmak yada börek yapmak gibi kurabiye yapmak filan :)14 haziran ödevi
Banyo, wc camı temizlemek
Herkes ödevler hakkında en az üç fikir versin lütfen, bütün konuları, üniteleri bitirdik malum yaz tatili geldi
malipina
Bonus
H hasbeenandgone
terliksuu
Ataayemi zeynepyu
Kirmizi pabuc
ayseMsb
M Musluk Suyu
Feslegen Kokulu Nane
kk birinci noteri
M merve_eymen
Ucyuzbesyuz
Limonsuzzcay
pawlover
Gamze_nur08
Mor Vampirella
K klbk33
meva888
O1deren87
chentiq
D dstn33
C Calcifer
p a t u l i
M I N E R V A
L Lice_sss
CKbeautyandsheer
74FRIDA
Bayan X diyeceksiniz
zambak86
BettyRuble
Gulumse24
blondemary
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?