• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düzenli Evimiz & Hayatımız

Sabah 6.30 da kalktım

🌟 Yatağımı düzelttim, çocuklar kendi yataklarını düzeltti
🌟 Dün katladığım çamaşırları yerleştirdim
🌟 Çayı koydum
🌟 Krep yaptım
🌟 Blendere sildim
🌟 Çıkan bulaşıkları yıkadım, kurulayıp kaldırdım
🌟 İki tavanın altına sıcak sıcak yağ çöz ve cif sıktım mis gibi oldu (bu da püf noktası olsun 😁)
🌟 Eşimin beslenmesini verdim gönderdim 😂
🌟 Kahvaltı sofrasını hazırladım
🌟 Çocuklara nutuk çektim :confused:

🌸🌸🌸🌸🌸🌸

Devamı :

🌟 Mutfağı topladım
🌟 Buzdolabını düzenledim
🌟 Spor yaptım
🌟 Saçımı boyadım
🌟 Evi süpürdüm
🌟 Duş aldım

Buzdolabım temiz 😊
Ekmek kızartma makinem temizlenecek, internetten ince fırça siparişi vereceğim. Ne kadar uğraşırsam uğraşayım içinde kırıntılar kalıyor.
Mutfak robotum maalesef yok bozulalı çok oldu. Blender, el mikseri falan her kullanımdan sonra direk kaldırmam temizleyip yerine koyarım.

Ben biraz tembellik yaptım bu saate kadar. Saldım sabahtan beri çocuklarla oynuyordum. Şimdi kalkıp, mutfağı toplayacağım, sabah simit almıştık her yer susam oldu evi süpüreceğim, mermer önlerini, kapı kulplarını ve dış kapımı sileceğim, tuvaleti elden geçireceğim. 😊

Buzdolabım temiz 😊
Ekmek kızartma makinem temizlenecek, internetten ince fırça siparişi vereceğim. Ne kadar uğraşırsam uğraşayım içinde kırıntılar kalıyor.
Mutfak robotum maalesef yok bozulalı çok oldu. Blender, el mikseri falan her kullanımdan sonra direk kaldırmam temizleyip yerine koyarım.

Ben biraz tembellik yaptım bu saate kadar. Saldım sabahtan beri çocuklarla oynuyordum. Şimdi kalkıp, mutfağı toplayacağım, sabah simit almıştık her yer susam oldu evi süpüreceğim, mermer önlerini, kapı kulplarını ve dış kapımı sileceğim, tuvaleti elden geçireceğim. 😊
E o zaman kolay gelsin 😘

Ekmek kızartma makinemi ters çevirip sallıyorum ben kırıntılar çıksın diye 😂

Offf kızarmış ekmek 😋😋

E o zaman kolay gelsin 😘

Ekmek kızartma makinemi ters çevirip sallıyorum ben kırıntılar çıksın diye 😂

Offf kızarmış ekmek 😋😋
Sağol canım 😊
Ben de öyle yapıyorum, hatta kendisi için aldığım bir diş fırçası var onunla temizliyorum ama üst üste birkaç defa ekmek kızartınca dibine yapışanlar oluyor onlara sinir oluyorum. 🙄
Çok severim, her sabah bu sevgimi gösteriyorum kendilerine 😁

Temizlikle ilgili emojiler ekliyim.
İlk mesaja da ekliycem bunları.

f025-gif.1318856
f040-gif.1318849
67b764383e93bb4f52dd5440478c7b3f.gif
16a48049f4a58ce0ac004ee7f39b4f42.gif
t19121-gif.1319598
kattemad_03-gif.1319539
drag_10-gif.1319530
drag_08-gif.1319529
f055-gif.1318864
f045-gif.1318862
viannen81nr7-1-gif.1318626

Yatakları topladım
Kahvaltı sonrası bulaşığı elde yıkadım
Baza altlarını düzelttim havalandırdım
Salonun perdelerini yıkadım camları dün silmiştim
Duvarları sildim
Koltuk altı çekip sildim
Evi dip köşe süpürdüm sildim toz aldım
Banyoyu yıkadım
wc lavabo yıkadım
Buzdolabının Raflarını yıkadım
İçini dışını üzerini sağını solunu sildim
Daha yeni oturdum.
Diyet falan da iyicene saldım suların gitmesi resmen darbe oldu bana toparlanamıyorum.

Back
X