• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düzenli Evimiz & Hayatımız

Mutfağı toplamadan uyumayın
f040-gif.1318849

Hadi iyi geceler :KK36:

Ah canım benim ayağa inmemeliymiş şiş sen bir an önce git. Annemin çok geç teşhis konulan lef ödemi ve lipödemi var.
Hep böbrek kalp dediler şişleri için erken yaşta tansiyon vs kiloda var bi türlü inmedi.
Meğer doğumdan sonra olmuş.

Ameliyatlardan sonrada bölgesel olabilirmiş mesela tek kol tek bacak gibi.
Seninki nedir bilmiyoruz tabi ben şiş deyince üzülüyorum çok.
İhmal etme artıl herneyse çaresine bakılır ❤
gitmem lazim ya benim de genc yasta oldu iste😔 Annene Allah şifa versin insallah cok zor

pawlover pawlover çiçeklerimi sulamamışım balkona bile çıkmamışım bugün görünce üzüldüm budadım karanfili falan.
Aklıma geldin seninkilere kim bakıyo?
Eşim dün sulayıp geldi haftasonu döncem inşallah o zamana kadar bişey olmaz bakan yok 😔

Güne biraz gergin başladım, bazen bu dünyalı değilim diye düşünüyorum, tek değilimdir heralde böyle düşünen :confused:

Herkese, her şeye gereğinden fazla anlam yüklemeyi bıraktığım gün huzurlu olucam sanırım. Ölmeden başarırım umarım :deli:

Net olsun insanlar net çıkarsız, çok mu zor???

Sabah sabah edebiyatımı da yaptım :KK70:

günaydın kizlar:KK68::KK68:
Ben gene erkencisin kuş,kahvlatimi yaptim geceden makinami çalistirmistim onu boşaltım,kahvaltimi yaptım dun mutfak dolaplarini silmemistim onlara basladim kapakları silindi içlerine gectim kızım uyurken zaten bende bugün buzdolabı falan silcektim:KK22:

Bugün işim var, hem maddi hem manevi. Yine kafam da peş peşe planlar :confused::confused:
İmdaaatt :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

🌟 Çocuklarla daha güzel ilgilenmek istiyorum etkinlik anlamında, plan yapmam lazım. Yaz kursu da olmayacak değerler eğitimi vermem lazım büyüğe, ay nasıl yapıcam :KK17:
🌟 Çocukların odası dip köşe süpür sil beni diye çığlık atıyor :confused::rolleyes:
🌟 Evi süpürücem, silicem
🌟 Öğlen ve akşam yemeği yapıcam, kendime yemek yapıcam 😭
🌟 Spor yapıcam
🌟 En az 20 sayfa kitap okuycam
🌟 Kuranı Kerim okuycam
🌟 Esmaül hüsna okuycam

günaydın kizlar:KK68::KK68:
Ben gene erkencisin kuş,kahvlatimi yaptim geceden makinami çalistirmistim onu boşaltım,kahvaltimi yaptım dun mutfak dolaplarini silmemistim onlara basladim kapakları silindi içlerine gectim kızım uyurken zaten bende bugün buzdolabı falan silcektim:KK22:
Erken kalkıp işleri yarılayan hatun en sevdiğim :KK8:

ödev alınmıştır:D eve gidince oglana sildireyim:)

Güne biraz gergin başladım, bazen bu dünyalı değilim diye düşünüyorum, tek değilimdir heralde böyle düşünen :confused:

Herkese, her şeye gereğinden fazla anlam yüklemeyi bıraktığım gün huzurlu olucam sanırım. Ölmeden başarırım umarım :deli:

Net olsun insanlar net çıkarsız, çok mu zor???

Sabah sabah edebiyatımı da yaptım :KK70:

o bosvermislik hissi geldiğinde ayda yürüyor l gibi hissedeceksin ayaklarin yere basmayacak negom:D :D

ama haklısın istediğin şey çok olmasada etrafta cokca varlar bi bitmediler😬😬

Back
X