Eveeet
Yok canım ne değmesi, Maşaallah dediği üç dakika yaşamıyorneymiş benim nazarım deağyomuş
o kadar mübarek bi insan işteYok canım ne değmesi, Maşaallah dediği üç dakika yaşamıyor
Değişiklik şart nego. Ailecek güzel bir tatil. Önlemini alan herkes gidiyor.Başım hala ağrıyor kızlar, ağrıyla uyandım yine.
Şu ortam da en son yapacağım şey bile değil tatilDeğişiklik şart nego. Ailecek güzel bir tatil. Önlemini alan herkes gidiyor.
Tedbili mekanda ferahlık vardır derler.Şu ortam da en son yapacağım şey bile değil tatil
Sağol canımNego geçmiş olsuun ❤
Korona var ya malumTedbili mekanda ferahlık vardır derler.
Esin çalışırken bulaşma olasılığı tatilden daha fazla canım. Bu süreçte ülkece psikolojimiz bozuldu. Hele ki çocuklarınKorona var ya malum
Ben bu süreçte tatile gidilmesini doğru bulmuyorum, insanlar bir yaz tatile gitmezse ölmez ama koronadan ölür.Esin çalışırken bulaşma olasılığı tatilden daha fazla canım. Bu süreçte ülkece psikolojimiz bozuldu. Hele ki çocukların
Allah korusunBen bu süreçte tatile gidilmesini doğru bulmuyorum, insanlar bir yaz tatile gitmezse ölmez ama koronadan ölür.
Eşim tedbirlerini fazlasıyla alıyor çalışırken.
A ha bir başı ağrıyan dahaAyyy benşm de başım çatlıyor ya.Nego bende at nalı yapıcam profil resmini minnoş ficuduma nazar değiyor.
Saol canımA ha bir başı ağrıyan daha
Geçmiş olsun canım
Benimde bugün baş ağrısı var ya. Canimda sıkkınA ha bir başı ağrıyan daha
Geçmiş olsun canım
Profil resmi iyi olmuş.. şimdi nasılsın ağırıyormu yineBaşım hala ağrıyor kızlar, ağrıyla uyandım yine.
Kıyamam yaBaşım hala ağrıyor kızlar, ağrıyla uyandım yine.
Geçmiş olsun canım Allah şifa versinBenimde 3 gündür baş ağrım var mahvetti beni bugün biraz hafiflemiş gibi ama geçmiyor bir türlü
Geçmiş olsun canımBenimde bugün baş ağrısı var ya. Canimda sıkkın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?