Düzenli Evimiz & Hayatımız

Tövbe estağfurullah, bu kadarı da tesadüf mü yani
Çok geçmiş olsun canım, iki güne göre hafifledi benim de. Sen nasılsın şimdi?

Tövbe estağfurullah, bu kadarı da tesadüf mü yani
Çok geçmiş olsun canım, iki güne göre hafifledi benim de. Sen nasılsın şimdi?
valla ben de dedim ay durumuna bakıcam simdi dün icin. doktor da dedi ayın hallerinde bu tür ağri olabilir diye. simdi hafif sersemlik var ilaclardan ama basim agrimiyor. ogleden sonra randevum var eeg çekilcek

valla ben de dedim ay durumuna bakıcam simdi dün icin. doktor da dedi ayın hallerinde bu tür ağri olabilir diye. simdi hafif sersemlik var ilaclardan ama basim agrimiyor. ogleden sonra randevum var eeg çekilcek
Ya merkür retrosu var ve bu ay ciddi sorunlar olacak denilmişti, dur atayım o yazıyı ben.

Ben iyiyim bugün şükürler olsun. Rüzgar çarptı dün beni epey esiyodu annemde kapattırmadı camı o yüzden oldu sen nasıl oldun migren bende de var felaket bişey allah kimseye vermesin

Ben iyiyim bugün şükürler olsun. Rüzgar çarptı dün beni epey esiyodu annemde kapattırmadı camı o yüzden oldu sen nasıl oldun migren bende de var felaket bişey allah kimseye vermesin
iyi bari gecmis olsun canim o nasil biseydi ya ilac aldim gecmedi her zaman yaptim seyleri yaptim gecmedi.

ben de dayak yemis gibiyim. erken yattim sekiz buçukta kalktim. hala üzerimde bi ağırlık bi uyuşukluk kendimi ikna edemiyorum bişeyler yapmak için.

dün çok mu dalga geçtim gözü degenle ne yamuldum valla

hey kenafir beni alt edemezsin dostum yemegimi bile erkenden ocağa koydum bugun. şimdi sadık yarim çamaşır makinesine paspaslari atmaya gidiyom

A ha ha
Şarkı oturmuş

Günaydııın
Bugün süpür-sil-toz al günüm
Gidince hallederim prizleri de
Hafta sonu mutfak temizliğim var
Cam silinecek,
perdeler yıkanacak
Aspiratör-ocak-fırın üçlüsü temizlenecek
Dolaplar ve kombi silinecek
Duvarlar kağıt, onlar silinecek
Buzdolabı, derin dondurucu, çamaşır ve bulaşık mak. Altları silinecek
Avize temizlenecek
Yazınca da pek çok geldi gözüme bak şimdi
Nasıl çıkacam acep1 günde bunca işin içinden

Şükür iyiyim canım mide ağrısını da atlattım inş ağrı tekrarlamaz. Benim migren ilaç ya da serum almadan geçmiyor yaa uyuyorum uyandığımda daha şiddetli oluyor. Hamileyken her ay parol serum takılırdı öyle kendime gelirdim bi ara eve serum almayı bile düşünmüştüm. Sana da geçmiş olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…