GünaydınGünaydın ❤
Hayırlı cumalar ❤
Ödevi aldım belki az gelirim bugün elektirik kesintimiz olucak binada.
Bi süpürim gitmeden.
Geçmiş olsun canımGünaydıınyahu dün hiç giremedim dun sabahtan beri konusulanları okudum baş ağrısı ve nazar konusulmus hep ama ben boş durmadım dün migrenim tuttu acillik oldum
saka bi yana nasil oldunuzNego M Musluk Suyu p a t u l i
Tövbe estağfurullah, bu kadarı da tesadüf mü yaniGünaydıınyahu dün hiç giremedim dun sabahtan beri konusulanları okudum baş ağrısı ve nazar konusulmus hep ama ben boş durmadım dün migrenim tuttu acillik oldum
tesekkur ederim canim ❤Geçmiş olsun canım
valla ben de dedim ay durumuna bakıcam simdi dün icin. doktor da dedi ayın hallerinde bu tür ağri olabilir diye. simdi hafif sersemlik var ilaclardan ama basim agrimiyor. ogleden sonra randevum var eeg çekilcekTövbe estağfurullah, bu kadarı da tesadüf mü yani
Çok geçmiş olsun canım, iki güne göre hafifledi benim de. Sen nasılsın şimdi?
Ya merkür retrosu var ve bu ay ciddi sorunlar olacak denilmişti, dur atayım o yazıyı ben.valla ben de dedim ay durumuna bakıcam simdi dün icin. doktor da dedi ayın hallerinde bu tür ağri olabilir diye. simdi hafif sersemlik var ilaclardan ama basim agrimiyor. ogleden sonra randevum var eeg çekilcek
Ben iyiyim bugün şükürler olsun. Rüzgar çarptı dün beni epey esiyodu annemde kapattırmadı camı o yüzden olduGünaydıınyahu dün hiç giremedim dun sabahtan beri konusulanları okudum baş ağrısı ve nazar konusulmus hep ama ben boş durmadım dün migrenim tuttu acillik oldum
iyi bari gecmis olsun canimBen iyiyim bugün şükürler olsun. Rüzgar çarptı dün beni epey esiyodu annemde kapattırmadı camı o yüzden oldusen nasıl oldun migren bende de var felaket bişey allah kimseye vermesin
Bende yok almam lazımNego cok doğru demis hepsi mevcut insanlar arasinda. adaçayi ve üzerlik tohumu vardı onu tütsüleyim eve
A ha haben de dayak yemis gibiyim. erken yattim sekiz buçukta kalktim. hala üzerimde bi ağırlık bi uyuşuklukkendimi ikna edemiyorum bişeyler yapmak için.
dün çok mu dalga geçtim gözü degenle neyamuldum valla
hey kenafir beni alt edemezsin dostumyemegimi bile erkenden ocağa koydum bugun. şimdi sadık yarim çamaşır makinesine paspaslari atmaya gidiyom
Günaydııın26 haziran ödevi
Elektrik düğmelerini silmek
@malii
Bonus
@hasbeenandgone
@terliksuu
@Ataayemi zeynepyu
@Kirmizi pabuc
ayseMsb
M Musluk Suyu
Feslegen Kokulu Nane
kk birinci noteri
@merve-onur
@Ucyuzbesyuz
@Limonsuzzcay
@pawlover
Gamze_nur08
@klbk33
@meva888
@O1deren87
@chentiq
@dstn33
@Calciferr
p a t u l i
@M I N E R V A
@Lice_sss
@CKbeautyandsheer
@Bayan X diyeceksiniz
@slnkhrmn008
@blondemary
@Yagber42
@Eliff Eylull
@jnci
@Yakud-u Anka
@mn5822
@fk99
A ha ha
Şarkı oturmuş
Şükür iyiyim canım mide ağrısını da atlattım inş ağrı tekrarlamaz. Benim migren ilaç ya da serum almadan geçmiyor yaa uyuyorum uyandığımda daha şiddetli oluyor. Hamileyken her ay parol serum takılırdı öyle kendime gelirdim bi ara eve serum almayı bile düşünmüştüm.Günaydıınyahu dün hiç giremedim dun sabahtan beri konusulanları okudum baş ağrısı ve nazar konusulmus hep ama ben boş durmadım dün migrenim tuttu acillik oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?