Hoşgeldin canımSelam kizlar
Artik aktif bir sekilde kaldigim yerden devam edebilirim
HoşgeldiinSelam kizlar
Çok şükürSelam kizlar
Şş nabersinHoşgeldin canım
İyiyim canım sen nasılsın. Annemin evine büyük temizliğe girdim. Mutfak dolapları boyadım. Ugrasiyom öyle. Az kaldı daha bol bol çeneye gelirimŞş nabersin
Oh iyi yapmışın Allah razı olsunİyiyim canım sen nasılsın. Annemin evine büyük temizliğe girdim. Mutfak dolapları boyadım. Ugrasiyom öyle. Az kaldı daha bol bol çeneye gelirim
Eve döndün ya. Gerisi gelir inşallah. Kızımız nasıl. Özledim onu ya. Yuzuyordu en donOh iyi yapmışın Allah razı olsunben yorgunum ya ama evdeyim şükür artık bi haftaya bomba gibi olurum
O kadar iş yapmışın kalan ütüyü de çay içerken oturduğun yerden yaparsın dinlen boşverUykum geldi
Biraz daha ütüm kaldı
Benimde uykum çok var gi. Gel sarışıp uyuyakUykum geldi
Biraz daha ütüm kaldı
Kızımızı hava yol çarptı evden kaçtı bide badireler atlattık ama iyi şimdi şükür yatıyo ehe du atam ablasııEve döndün ya. Gerisi gelir inşallah. Kızımız nasıl. Özledim onu ya. Yuzuyordu en don
Ev halkı yokken bitireyim, daha kuramam tezgahıO kadar iş yapmışın kalan ütüyü de çay içerken oturduğun yerden yaparsın dinlen boşver
Aa evden mi kaçtıKızımızı hava yol çarptı evden kaçtı bide badireler atlattık ama iyi şimdi şükür yatıyo ehe du atam ablasıı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?