Yok kız ne başına bela etcen. Yoksa hiç dokunma çoğalıyorbenim kolumda uyuyakaldi oğlan ya
öğlen uyumamış tospa. şimdi gelemicem tellik
ben bu yaşıma kadar almadim kız alsam mi aldirsam mi diye ondan düşünüyom
Dudak üstü hamileyken leke oldu güneş görünce çıkmış yinebıyık yeri derken
Yok kız ne başına bela etcen. Yoksa hiç dokunma çoğalıyor
Dudak üstü hamileyken leke oldu güneş görünce çıkmış yine
Kasini al.guxel olur. Bıyık boşver ya kicik bişeyöyle mi diyon. ben de usenir almam diye girmediydim hiç
zaten çok yok kasim bosluk bosluk duruyo. aldirsam daha düzgün dolgun durur gibi gelmişti
Bu ara hiç kullanmiyom vallahiolsun ya daha geçer terlik. bebek de ufak. güneş kremine mi ihtiyaci var acaba cildinin:)
Benim çok gür maşallah.
Kasini al.guxel olur. Bıyık boşver ya kicik bişey
Kız yüzümde dudak üstünde öyle lekeler bıraktı ki bu sonuncu neyseki azaldı. Kalsa askerler iki yanağına kömür çalıyor ya vallahi oylediolsun ya daha geçer terlik. bebek de ufak. güneş kremine mi ihtiyaci var acaba cildinin:)
Bu ara hiç kullanmiyom vallahi
Keşke kas olsa gi. Gür olan bıyık. Kaşlar benimde kelmaşallahhep ozenmisimdir gür kaslilara hele bizim is yerinde bı kız var hem koyu hem uzun hem gür kasları. kız da çok güzel maşallah
Kız yüzümde dudak üstünde öyle lekeler bıraktı ki bu sonuncu neyseki azaldı. Kalsa askerler iki yanağına kömür çalıyor ya vallahi oyledi
He kız. Sonuncu da cildim çok bozuldu. Neyseki toplandı. Daha belli etmiyorkız bebekte oluyomus öyle şeyler ya:) annenin güzelliğini alır diyolar senin de kız demi ufak olan
He kız. Sonuncu da cildim çok bozuldu. Neyseki toplandı. Daha belli etmiyor
Böyle çok sıcak olunca deprem oluyor diyolar . Gerçeklik payı var mı ki
Deprem sıcağı diyorlar ya gi. Basınç oluyormuştürkiye deprem firtinasina girdi diye açıklama yapmışlar. beklileniyo deprem ama sıcak havayla bağlantısını bilmiyorum tellik
Deprem sıcağı diyorlar ya gi. Basınç oluyormuş
Bizde de diyorlar onu ya :/ 97 depreminden öncede böyle çok sıcak varmış. Rabbim korusun herkesi korona da var naparoz bilmemBöyle çok sıcak olunca deprem oluyor diyolar . Gerçeklik payı var mı ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?