Ağrı kesicileri falan oluyo mu onların azcik versen kız.Lokum kız tam bir bebek edasıyla delirtti beni tüm gece bi beni dürtükledi sev diye bi parkeyi kazmaya uğraştı çok esiyodu gece cereyanda kalmış heralde şimdi de hiç uyanmaksızın uyuyo
Benim taktik de her odada üç iş. Biraz yorucu ama eğlenceli. Canım iş yapmak istemezse,usenirsem hemen üç iş yapıyorum. Diğer oda diğer oda. Sonra yine sırayla toplanana kadarYap tabi koşarak yapınca eğlenceli oluyor
İyiymiş senin taktikteBenim taktik de her odada üç iş. Biraz yorucu ama eğlenceli. Canım iş yapmak istemezse,usenirsem hemen üç iş yapıyorum. Diğer oda diğer oda. Sonra yine sırayla toplanana kadar
Bide şarkı aciyom şarkı bitene kadar ne kadar iş yapabilcem. Yarış yapiyom kendim kendimeİyiymiş senin taktikte
Bebe şurubu içiyolarAğrı kesicileri falan oluyo mu onların azcik versen kız.
Nane tohum olunca döküldüğü yerden çıkıveriyo yayılabilir ama geniş saksıysa olur benceEve geç geldim çamaşır koydum yemek vs. Daha toplayamadan çiçeklerimin derdine düştüm.
Bakım budama uğraşıyorum işte.
Kekikle nane aldım yanyana diksem olur dimipawlover p a t u l i
Şükür kalkıp odaları ve mutfağımı süpürdüm. Çamaşırlar vardı katlanacak onları katlayıp yerleştirdim.
Yatak nevresimi ve çarşafı değişecekti onu da hallettim.
Rahatladım
HoşbuldumReyyan hoşgeldin
Nane tohum olunca döküldüğü yerden çıkıveriyo yayılabilir ama geniş saksıysa olur bence
Yap gitsinİkili saksı düşün işte yanyana kardeş kardeş büyüsünler dedim
Benim bi bilgim yok canmEve geç geldim çamaşır koydum yemek vs. Daha toplayamadan çiçeklerimin derdine düştüm.
Bakım budama uğraşıyorum işte.
Kekikle nane aldım yanyana diksem olur dimipawlover p a t u l i
Arada bana da oluyo sil tüm geçmişi düzelir belkimBen niye sadece begenebiliyom gi. Muhteşem komik yapamiyom. Çok sıkıcı böyle
Oldu gi çok şükür ay bunalıma girdimdi.Arada bana da oluyo sil tüm geçmişi düzelir belkim
NapıyoonnOldu gi çok şükür ay bunalıma girdimdi.
Tesbih çekiyom. Sakıncalı yerlere gitmiyom. Don goynek neyi konuşuyolar. Tesbih boşa çıkıyorNapıyoonn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?