Rüyamda ne acılar çektim ne kıvranmalar panikten ekmek bile alamadım öyle aşağılayıcı bakışlar vardı ki ahahah
Hayırdır canım kötü bir durum yoktur umarımNego ben 2gunlugune sehir disina cikicam mecburen simdi evi topluyorum canta hazirlicam camasir attim asicam koltuk ortulerini yikiyorum kuruyup sericem simdi kahvaltı yaptılar bulasiklari topladım yemek yapicam evde kalanlara
Yani
Aaa hiç öyle biri değilim ben ama eğer bana değer vermediği için özelikle yaptığını düşünürsem o kişinin, gıcık kaparım daha da gitmem zatenRüyamda ne acılar çektim ne kıvranmalar panikten ekmek bile alamadım öyle aşağılayıcı bakışlar vardı ki ahahah
Hayırdır canım kötü bir durum yoktur umarım
Yani
Aaa hiç öyle biri değilim ben ana eğer bana değer vermediği için özelikle yaptığını düşünürsem o kişinin, gıcık kaparım daha da gitmem zaten
Ben değer vermediğim kişilere daha çok özeniyom ağızlarına laf vermiyim diye. Değer verdiklerim evin adamı diye hadi kalk diyip tutuşturuyom eline işi ablam gelince asla elimi işe sürmem meselaHayırdır canım kötü bir durum yoktur umarım
Yani
Aaa hiç öyle biri değilim ben ana eğer bana değer vermediği için özelikle yaptığını düşünürsem o kişinin, gıcık kaparım daha da gitmem zaten
Çocukken çok seviyodum bu şarkıyı
Boşşş laf anlatanlara gelsin teee 19 sene öncesinden.
M I N E R V A izleyince neden aklıma sen geldin acaba? Bulunca yaz bana
Aynen temiz olsun çay olsun peynir ekmek olsun canı sağolsunÇayın demine sofranın temizliğine daha çok önem veririrsin sanırım
Bende öyle yaparım çok akıllıyızBen değer vermediğim kişilere daha çok özeniyom ağızlarına laf vermiyim diye. Değer verdiklerim evin adamı diye hadi kalk diyip tutuşturuyom eline işi ablam gelince asla elimi işe sürmem mesela
dünkü tava sapı çarpmış beni nego yoksa sen pamuksun ❤
Ee sen de çocukmuşun 19 yıl önce ağlarım ha dertlendirdim diyeÇocukken mi haa tamm
Merak ettim şimdi kim o boşş laf anlatanlar, özele gelsene
Boşşş laf anlatanlara gelsin teee 19 sene öncesinden.
M I N E R V A izleyince neden aklıma sen geldin acaba? Bulunca yaz bana
Ee sen de çocukmuşun 19 yıl önce ağlarım ha dertlendirdim diye
O erken evlenmenden mütevellittir yoksa ablamla aynı yaştaydın diye hatırlıyom16 yaşında oğlum var be
Offf ya kendimi kötü hissetirdiniz, gelmem kimseye
O erken evlenmenden mütevellittir yoksa ablamla aynı yaştaydın diye hatırlıyom
Offf ya kendimi kötü hissetirdiniz, gelmem kimseye
Ben zaten son dakika haber vermem rahat olun ni ha ha
Hepiniz de temiz düzenlisiniz zaten, hiç beni yemeyin bir kereDurumu çiçeklerle kurtarıcam tabiki
E tamam 0-18 yaş arası çocuktur çocukmuşun kendi kendine kederlenmişin ben bişe yapmadımİki dk olgunlaşamıyorum85 doğumluyum işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?