- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
Tam bende aynı şeyi düşünüyordumNe pişirsem bugün kızlar
Kader bu bende aynısını diyorum oturduğumu nasıl anlıyorsun acaba diye 5dk oturup dinleneyim sonra uyan dimi amaBulaştıkları makinadan cikarttim yerleştirdim,çamaşırlar katlayıp yerleştirdim ütü yaptim,erzak dolabını sildim, etrafo süpürüp sildim,yemegim var yapmam bugun kahve yaptim tamda oturuyodumkiii bebe kalkti
Benimkini emzirdim uyuduğunu sandim gozu falan kapali ama kalktim wcye gittim anaaa bir agliyo ama sanki dövmussun allahimyaaa nasil bir çocuksun diyorum artik rahat yokbize onu anladimKader bu bende aynısını diyorum oturduğumu nasıl anlıyorsun acaba diye 5dk oturup dinleneyim sonra uyan dimi ama
Tam dalamamış demek ki ama dediğin doğru artık rahat yok bundan sonraBenimkini emzirdim uyuduğunu sandim gozu falan kapali ama kalktim wcye gittim anaaa bir agliyo ama sanki dövmussun allahimyaaa nasil bir çocuksun diyorum artik rahat yokbize onu anladim
Şimdiden hayırlı olsun canımNegom haftaya Allah izin verirse nikah için yola çıkacağız daha çok gitmeden önceki son eksiklerle ilgilenmeye çalışıyorum pek iş yapamıyorum kafam dumanlı
ve iş çıktı beni almaya geliyorlar inşallah erken dönebilirim
- Sağ sol olabildiğince toplandı
- Çamaşırlar yıkandı, ütülendi,yerleşti
- Akşam için yemek yapıldı
- Mutfak toplandı
Ben pişirmiycem bugünNe pişirsem bugün kızlar
Oh misPatates salatası yapıcam ben..hafif tam yaz yemeği...yanında lavaş ve çay esliginde
Kolay gelsin canımOglusumun evin 4 bir yanındaki oyuncaklarını topladim.odasini temizledim.dolabindaki kıyafetlerini katladim duzenledim.nevresimleri degistim.2 camasirliktaki camasirlari topladım.nmakineye çamaşır attım.sabah ilk iş bulaşık makinesini boşaltıp yeniden doldurmak oldu..acaba marabaliga mutfaktan mi salondan mi banyolardan mi devam etsem
Canım patlıcan fırça ile yağ sürüp fırında kızartabilirsin aklında olsun, kızartma gibi tadı oluyor ama sağlıklı, kışlık da öyle yapıyorum buzluğaben köz patlıcanli karnıyarık yapıyorum. dünden kabak ve biber dolmam var. yanına da yoğurtlu semizotu salatası yaparım:)
Kolay gelsin canım
Eline sağlık canımBulaştıkları makinadan cikarttim yerleştirdim,çamaşırlar katlayıp yerleştirdim ütü yaptim,erzak dolabını sildim, etrafo süpürüp sildim,yemegim var yapmam bugun kahve yaptim tamda oturuyodumkiii bebe kalkti
Biz bugün piknikteyiz ailecek sabahtan toparlanıp çıktık bütün işler evde beni bekliyor
Ev işi bitmez maalesef, yük olarak görmeyerek kendimizi rahatlatmaya bakıcazDünya ya ev işi yapmak için geldiğini hisseden birtek ben miyim ki acaba
Eline sağlık canımEvi süpürdüm sildim
2 makine çamaşır yıkadım astım
Oturma odasındaki ince halıyı küvete bastım Makineye sığmıyor. Çin edim kirleri aktı gittiSızmasını bekliyorum sonra asıcam
Yemeğim vardı
Mutfağı topladım
Bulaşık makinesini doldurdum
Koltuk örtülerini değiştirdim
Nevresimleri değiştirdim
Çiçekleri suladım
Yemek masasının tozunu aldım
Aa arapaşı bilir misinBende tavuk hasladim salatayla yedik. Kizlar yemeyince onlara makarna yaptim. Kalan tavuklarida dittim. Yarin arapasi corbasi yaparim.
Aslinda bilmiyordum ama evlendikten sonra ogrendim. Cok guzel cok seviyoruz ailecek. Hele kisin soguk havalarda icmesi super oluyorAa arapaşı bilir misin
Yozgatın, çerkezlerin birde aslında ama biz de biliriz, babam sayesinde farklı kültür yemeklerini biliyoruz. Onun hamuru da oluyor onu da biliyor musun?Aslinda bilmiyordum ama evlendikten sonra ogrendim. Cok guzel cok seviyoruz ailecek. Hele kisin soguk havalarda icmesi super oluyor
Sizin yorenin mi yoksa
Eline sağlık canımWc yi cif çamaşır suyu karisimiyla fircalayip kendimden geçerken beyfendi geldi topu attı gaga diye
Cami sildim ben sildim oğlan batırdı tekrar sildim sonra pes ettim
Çocukları yikadim
Oturma odasının kanepesini çekip süpürüp sildim halıyı fırçaladim süpürdum sildim
Mutfagi süpürüp sildim yemek yaptim
Antreyi süpürdum sildim
Çamaşır astim şimdi topladım yerleştirdim
Kv lere gittik kapıdan biraz konuştuk döndük
Banyoyu ovdum lavobolari ovdum
Pimapen kapıları cifledim
Akşamda alışverişe gidecem temizlik malzemesi almaya :))
Esimde farkli kulturlerin yemeklerini denemeyi cok sever. Yapmayi sevmez ama yemeyi severYozgatın, çerkezlerin birde aslında ama biz de biliriz, babam sayesinde farklı kültür yemeklerini biliyoruz. Onun hamuru da oluyor onu da biliyor musun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?