Düzenli Evimiz & Hayatımız

Kader bu bende aynısını diyorum oturduğumu nasıl anlıyorsun acaba diye 5dk oturup dinleneyim sonra uyan dimi ama

Kader bu bende aynısını diyorum oturduğumu nasıl anlıyorsun acaba diye 5dk oturup dinleneyim sonra uyan dimi ama
Benimkini emzirdim uyuduğunu sandim gozu falan kapali ama kalktim wcye gittim anaaa bir agliyo ama sanki dövmussun allahimyaaa nasil bir çocuksun diyorum artik rahat yokbize onu anladim

Benimkini emzirdim uyuduğunu sandim gozu falan kapali ama kalktim wcye gittim anaaa bir agliyo ama sanki dövmussun allahimyaaa nasil bir çocuksun diyorum artik rahat yokbize onu anladim
Tam dalamamış demek ki ama dediğin doğru artık rahat yok bundan sonra ama bir gülsün ses çıkarsın böyle bir duyguda yok

Şimdiden hayırlı olsun canım
Ne pişirsem bugün kızlar
Ben pişirmiycem bugün akşama çocuklara makarna yaparım belki
Patates salatası yapıcam ben..hafif tam yaz yemeği...yanında lavaş ve çay esliginde
Oh mis
Kolay gelsin canım
ben köz patlıcanli karnıyarık yapıyorum. dünden kabak ve biber dolmam var. yanına da yoğurtlu semizotu salatası yaparım:)
Canım patlıcan fırça ile yağ sürüp fırında kızartabilirsin aklında olsun, kızartma gibi tadı oluyor ama sağlıklı, kışlık da öyle yapıyorum buzluğa
ödev olarak ütü seciyorum ben Nego
kaynanam ben yokken yapmasin
Kolay gelsin canım
Eline sağlık canım

Evi süpürdüm sildim
2 makine çamaşır yıkadım astım
Oturma odasındaki ince halıyı küvete bastım Makineye sığmıyor. çiğnedim kirleri aktı gitti Sızmasını bekliyorum sonra asıcam
Yemeğim vardı
Mutfağı topladım
Bulaşık makinesini doldurdum
Koltuk örtülerini değiştirdim
Nevresimleri değiştirdim
Çiçekleri suladım
Yemek masasının tozunu aldım

Biz bugün piknikteyiz ailecek sabahtan toparlanıp çıktık bütün işler evde beni bekliyor
Dünya ya ev işi yapmak için geldiğini hisseden birtek ben miyim ki acaba
Ev işi bitmez maalesef, yük olarak görmeyerek kendimizi rahatlatmaya bakıcaz
Eline sağlık canım

Aslinda bilmiyordum ama evlendikten sonra ogrendim. Cok guzel cok seviyoruz ailecek. Hele kisin soguk havalarda icmesi super oluyor
Sizin yorenin mi yoksa
Yozgatın, çerkezlerin birde aslında ama biz de biliriz, babam sayesinde farklı kültür yemeklerini biliyoruz. Onun hamuru da oluyor onu da biliyor musun?

Wc yi cif çamaşır suyu karisimiyla fircalayip kendimden geçerken beyfendi geldi topu attı gaga diye
Cami sildim ben sildim oğlan batırdı tekrar sildim sonra pes ettim
Çocukları yikadim
Oturma odasının kanepesini çekip süpürüp sildim halıyı fırçaladim süpürdum sildim
Mutfagi süpürüp sildim yemek yaptim
Antreyi süpürdum sildim
Çamaşır astim şimdi topladım yerleştirdim
Kv lere gittik kapıdan biraz konuştuk döndük
Banyoyu ovdum lavobolari ovdum
Pimapen kapıları cifledim
Akşamda alışverişe gidecem temizlik malzemesi almaya :))

Eline sağlık canım güldüm okurken

Yozgatın, çerkezlerin birde aslında ama biz de biliriz, babam sayesinde farklı kültür yemeklerini biliyoruz. Onun hamuru da oluyor onu da biliyor musun?
Esimde farkli kulturlerin yemeklerini denemeyi cok sever. Yapmayi sevmez ama yemeyi severYok hamur isin icine girince cok zahmetli oluyor diye hamursuz yapiyrm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…