• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düzenli Evimiz & Hayatımız

Teşekkür ederiiz ❤️ Dün titreme ve ishal de başladı korktum iyice başka bişey mi var acaba diye de kan alındı sonuçları güzel geldi çok şükür ilaçlar toparlayacak inşallah şimdilik hiç hali yok
Ateşlendi mi yoksa. Benim bebekte aynı anlattığın gibi gi

Neler yaptım
Bulaşık Makinesi boşaltma
Evi toparlama yatak toplama
Evi süpürme
WC yıkama
Klozet lavabo temizliği
Mutfak toplama süpürme
Yapacaklarim sadece salon süpürme
Bugün silme yapmiycAm yarın süpürme silme yapcam inşallah
Maşallah kız daha bişey yapmadım ben mutfağı topladım akşamdan kalan çay fastı bulaşığı vardı kahvaltı yapıyom🤦🏻‍♀️

Günaydın canım 🌸
Hoşbuldum :) Herkese merhaba kizlar topiğiniz cok hoşuma gitti.
Ben istifçi ve pasakli anne babanin çocuğuyum acikcasi :) 10 yil once ataninca ayri yasamaya basladim tabi ama psikolojik olarak surekli temizlik yapasim geliyor her ne yapsam ev temiz olmuyor hissi geliyor. Iki cocugum var onlarla ilgileniyorum bazen isler kaliyor esimde baya ev isi yapiyor gene de her yer daginik kalabalik pismis glbl geliyor. Umarim sizinle bi düzenim olur :KK66:
Hep beraber hallederiz 😊
bebe kalkti 8de kahvalti ettik topladim daha öburkunler uyuyo iste yapamiyorum :KK51:
Çamaşırları gece astım toplayim katlayim ütü yapayim onlar kalksın ortaliktan bari:KK25:
Kolay gelsin canım 😘
Günaydın mutlu pazarlar :) niyet ettim cam silmeye bugün :) ütüyüde yaparım kavanoz dolabı düzenli bidaha gecirirm elden
Günaydın canım 🌸 kolay gelsin
Günaydın canım 🌸
Neler yaptım
Bulaşık Makinesi boşaltma
Evi toparlama yatak toplama
Evi süpürme
WC yıkama
Klozet lavabo temizliği
Mutfak toplama süpürme
Yapacaklarim sadece salon süpürme
Bugün silme yapmiycAm yarın süpürme silme yapcam inşallah
Eline sağlık canım 😍

Negom haftaya Allah izin verirse nikah için yola çıkacağız daha çok gitmeden önceki son eksiklerle ilgilenmeye çalışıyorum pek iş yapamıyorum kafam dumanlı :KK17:
  • Sağ sol olabildiğince toplandı
  • Çamaşırlar yıkandı, ütülendi,yerleşti
  • Akşam için yemek yapıldı
  • Mutfak toplandı
ve iş çıktı beni almaya geliyorlar inşallah erken dönebilirim

Oglusumun evin 4 bir yanındaki oyuncaklarını topladim.odasini temizledim.dolabindaki kıyafetlerini katladim duzenledim.nevresimleri degistim.2 camasirliktaki camasirlari topladım.nmakineye çamaşır attım.sabah ilk iş bulaşık makinesini boşaltıp yeniden doldurmak oldu..acaba marabaliga mutfaktan mi salondan mi banyolardan mi devam etsem🤣🤪😁

Back
X