- 18 Şubat 2018
- 830
- 3.412
- 113
Suda mi koklendiriyorsunuz mum çiçeğini yoksa direk toprağa mi görmüyorsunuz birde salonda perde arkasında mi duruyor balkonda açık alanda miAnnemindi o çiçek . ufak bir dal aldım köklendirip dikeceğim bende. Kokusu muhteşem bonus. Balkonun varsa tavsiye ederim ❤
Aha haterliksuu terliğe söyleyinde pusulanın yanına cebine daş koysun uçmasın pusulası
Su da köklendirdim. çabuk tutuyor. Ben balkona koyacağım içeride olmaz gibi çünkü çiçeklerinden bal damlıyor etrafı kirletebilirSuda mi koklendiriyorsunuz mum çiçeğini yoksa direk toprağa mi görmüyorsunuz birde salonda perde arkasında mi duruyor balkonda açık alanda mi
Hesabıma kavustumÖdevi görmeyenler
@malii
@Bonus
@hasbeenandgone
terliksuu
@Ataayemi zeynepyu
@Kirmizi pabuc
@ayseMsb
@musluk suyu
@Feslegen Kokulu Nane
@samdan
@merve-onur
@Ucyuzbesyuz
@Limonsuzzcay
pawlover
@Gamze_nur08
K klbk33
meva888
@O1deren87
@dstn33
C Calcifer
@patuli6153
@M I N E R V A
@CKbeautyandsheer
@slnkhrmn008
E Elif_Eylul
@mn5822
@MorVampirella
zambak86
@Esmacns
@KurkmantoluSero
@reyyanK
@jnci
Birtekefem
@Poni Bon
@Pinky93
cyd86
Allah yardımcın olsun, 1 ay yatılı misafir ağırlamak kolay degil.Merhaba hanımlar nasılsınız? Benim bütün evi dip bucak temizlemem gerekiyor. Bayram sonrası yurt dışından yatılı misafirlerim gelecek gibi ve en az 1 ay kalacaklar. Bütün evi patlatıp dondurucuyu tıka basa doldurursam o dönemi çok da yorucu olmadan atlatırım diyorum. Ama yok bu sıcaklardan kolum kalkmıyor benimNasıl bir sıcak bu böyle. Belki buraya düzenli yazarsam hırs yaparım diye düşündüm. Bugün sadece davlumbazı temizleyip ütü işini bitireyim diyorum. Ve günlük yapılacaklar listesi hazırlayım. Yarından itibaren de yapacaklarım ve yaptıklarımı yazarım inşallah. Hepimize kolay gelsin:)
Evet ben de öyle düşündüm yatak odasından başlayıp en son mutfağa girmeyi düşünüyorum. Şu sıcaklar olmasa çok zorlamayacak ama şuan bir odadan giderine giderken bile ter basıyor. Evet yatılı zor gerçekten birde 2 küçük çocuğum var. Ama benim icin en buyük problem sıcak:) İnşallah kavurucu sıcaklar geçtikten sonra gelirler. AminAllah yardımcın olsun, 1 ay yatılı misafir ağırlamak kolay degil.
Bayrama daha vakit var, her güne 1 odayı baştan aşağı temizleyerek gitsen daha kolay olur. En sona mutfağı bırakıp dolaplari falan temizler bitirirsin.
Hangi il bu kavurucu sıcak?Evet ben de öyle düşündüm yatak odasından başlayıp en son mutfağa girmeyi düşünüyorum. Şu sıcaklar olmasa çok zorlamayacak ama şuan bir odadan giderine giderken bile ter basıyor. Evet yatılı zor gerçekten birde 2 küçük çocuğum var. Ama benim icin en buyük problem sıcak:) İnşallah kavurucu sıcaklar geçtikten sonra gelirler. Amin
Konya. Deniz kenarı bir yerde yaşasam ne yapardım bilmiyorum.Hangi il bu kavurucu sıcak?
Eline sağlıkSabah kahvaltı sonrası yataklar toplandı yatak odası halısı cirpildi mutfak bulaşığı kaldırıldı gırgır yapıldı yerler silindi çiçekler sulandı aspiratör silindi balkon yıkandı akşam yemeği hazırlandı ve gezmeye çıkıldı pikniğe dönüşte bulaşık makinesini çalıştırırim
Olmaz mı bir sürü varSağol iki gözümün çiçeği☺
Evde yapacak işin kaldı mı yani
Ay bir alamayangil dahaBenim mialamiyorum anacım ben ya
Merhaba hoş geldin aramızaMerhaba hanımlar nasılsınız? Benim bütün evi dip bucak temizlemem gerekiyor. Bayram sonrası yurt dışından yatılı misafirlerim gelecek gibi ve en az 1 ay kalacaklar. Bütün evi patlatıp dondurucuyu tıka basa doldurursam o dönemi çok da yorucu olmadan atlatırım diyorum. Ama yok bu sıcaklardan kolum kalkmıyor benimNasıl bir sıcak bu böyle. Belki buraya düzenli yazarsam hırs yaparım diye düşündüm. Bugün sadece davlumbazı temizleyip ütü işini bitireyim diyorum. Ve günlük yapılacaklar listesi hazırlayım. Yarından itibaren de yapacaklarım ve yaptıklarımı yazarım inşallah. Hepimize kolay gelsin:)
Eline sağlıkEv süpsil,WC banyo temizlik.sıcaktn eridim.simdi piknik malzemesi hazırlama.
Eline sağlıkSabah 7 de uyandım bebisime kahvaltı hazırladım,kendim kahvaltı yaptım ,3 çeşit yemek yaptım ,bebişim uyudu şimdi mutfağı toparliyim
Kolay gelsinHerkese selam
Memleketten geldim her yer her yerde şuan
Maratona başlıyorum inşallah ,bakalım akşama kadar neler yapabileceğim bebek+küçük çocukla :)
Eline sağlıkMerhaba kizlar
Oturma odasi supurulup silindi toz alindi,
Yatak odasi süpürüp silindi toz alindi
Mutfak bulasik,tezgah,ocak silindi yerler süpürüldü silindi,
Çamaşır 2makina yıkandı asıldı bekliyorum kurusun katlicam ütü yapicam
Pazara markete gittim geldim buzdolabini silip yerleştirdim merdiven korkuluklarini sildim
Bebemi yikadim o oynarken yemek yapiyorum birde erik hoşafı kaynatiyorum daha neyapcam bilmiyorum
He hem Piknik hem bebeğin geçmiş doğum gunusunu kutlama yapcazEline sağlık
Olmaz mı bir sürü var
Ay bir alamayangil daha
Merhaba hoş geldin aramıza
Burası da çok sıcak umarım bir an önce biter bu sıcak.
Kolaylıklar diliyorum
Eline sağlıkpikniğe mi
Eline sağlık
Kolay gelsin
Eline sağlık
Ne zamandı doğum günüHe hem Piknik hem bebeğin geçmiş doğum gunusunu kutlama yapcaz
20 temmuz ödevi
Aspiratör, davlumbaz temizlemek. (olmayanlar istedikleri bir yeri temizleyebilir)
@malii
@Bonus
@hasbeenandgone
terliksuu
@Ataayemi zeynepyu
@ayseMsb
@musluk suyu
@Feslegen Kokulu Nane
@samdan
@merve-onur
@Ucyuzbesyuz
@Limonsuzzcay
pawlover
@Gamze_nur08
K klbk33
@dstn33
C Calcifer
@patuli6153
@M I N E R V A
@CKbeautyandsheer
@slnkhrmn008
@blondemary
E Elif_Eylul
@mn5822
zambak86
@Esmacns
@reyyanK
Birtekefem
@Poni Bon
cyd86
@mirjam
@Lili 38
@Mervesat
@Hilal15
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?