Düzenli Evimiz & Hayatımız

Anahtar vereceğin biri var mı?
2. seçenek benim için anahtar.
Kumkuat, Fesleğen, Sukulent, Aloe vera Mum çiçeği bir de değişik bir çiçek var. başkasına da veremiyorum o yüzden. Tam çiçek açma zamanları hepsinin

Kumkuat, Fesleğen, Sukulent, Aloe vera Mum çiçeği bir de değişik bir çiçek var. başkasına da veremiyorum o yüzden. Tam çiçek açma zamanları hepsinin

Aloe vera sukulente hiç bişey olmaz onlar tam takır kurusada sorun yok gövdedeki su uzun süre gidiyor onlara.
Mum çiçeğini bilmiyorum fesleğen susuz olmaz. Anahtar vermiyosan suya dayanamıycakları ver derim 10 günlük.

Serum hortumuyla sulama yapıyolardı azar azar bi baksana ona nasıl oluyodu tam bilmiyorum.
Ben yokken eltim geldi suladı benimde.

Tamam teşekkür ederim Çok sağolasın ❤

Bu saate kadar yaptıklarım

Yatakları düzelttim
Kahvaltı hazırladım
Çöpü değiştirdim
Bulaşık makinesini çalıştırdım
Çamaşır astım
Makineye yeni çamaşır attım
Çocuklarla dağınıklığı topladık
Sebze meyve yıkadım, kurumalarını bekledim yerleştirdim
Wc ve banyoyu çamaşır suyuyla temizledim, çöp kovalarını dezenfekte edip değiştirdim, yedek tuvalet kağıdı koydum
Spor yaptım

Şimdi kahvaltı zamanı 🍽🌶

Instagram'da bir yöntem görmüştüm. Su dolu Ufak pet şişenin kapağına 2-3 delik açılıp, kapak topragin içine gelecek şekilde sokuluyor. Sanırım toprak suya ihtiyac duydukça o deliklerden azar azar su gidiyor.

Maaşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…