2. seçenek benim için anahtar.Anahtar vereceğin biri var mı?
2. seçenek benim için anahtar.
Kumkuat, Fesleğen, Sukulent, Aloe vera Mum çiçeği bir de değişik bir çiçek var. başkasına da veremiyorum o yüzden. Tam çiçek açma zamanları hepsinin
Tamam teşekkür ederim Çok sağolasın ❤Aloe vera sukulente hiç bişey olmaz onlar tam takır kurusada sorun yok gövdedeki su uzun süre gidiyor onlara.
Mum çiçeğini bilmiyorum fesleğen susuz olmaz. Anahtar vermiyosan suya dayanamıycakları ver derim 10 günlük.
Serum hortumuyla sulama yapıyolardı azar azar bi baksana ona nasıl oluyodu tam bilmiyorum.
Ben yokken eltim geldi suladı benimde.
Mum çiçeğinde çok güzelTamam teşekkür ederim Çok sağolasın ❤
Annemindi o çiçek . ufak bir dal aldım köklendirip dikeceğim bende. Kokusu muhteşem bonus. Balkonun varsa tavsiye ederim ❤Mum çiçeğinde çok güzelgördüm resmini
Mutlaka sorucam çok güneşli balkon cam güzeli bile yaprakları kuruyor bazenAnnemin o. ufak bir dal aldım köklendirip dikeceğim bende. Kokusu muhteşem bonus. Balkonun varsa tavsiye ederim ❤
Başka yeri temizlesin dedim olmayanlarOhhhh benim yokkkiii
Günaydın canımgünaydın kızlar güzel mutlu bir hafta olsun hepimiz icin
Günaydın canım
Günaydın canımGünayydınn ❤
Mutlu haftalar ☘
Nego benim bütün evi dip köşe temizlemem lazım20 temmuz ödevi
Aspiratör, davlumbaz temizlemek. (olmayanlar istedikleri bir yeri temizleyebilir)
@malii
Bonus
@hasbeenandgone
terliksuu
@Ataayemi zeynepyu
@ayseMsb
@musluk suyu
Feslegen Kokulu Nane
@samdan
@merve-onur
@Ucyuzbesyuz
@Limonsuzzcay
@pawlover
@Gamze_nur08
@klbk33
@dstn33
C Calcifer
@patuli6153
@M I N E R V A
@CKbeautyandsheer
@slnkhrmn008
@blondemary
@Eliff Eylull
@mn5822
@zambak86
@Esmacns
@reyyanK
@Birtekefem
@Poni Bon
cyd86
@mirjam
@Lili 38
@Mervesat
@Hilal15
E o zaman ne duruyorsun kalk başla hemenNego benim bütün evi dip köşe temizlemem lazım
Bebişi uyutuyorum. Sürekli peşimde. Odadan çıkınca feryat figan ağlıyor.E o zaman ne duruyorsun kalk başla hemen
Hadi hadi yap rahatla
Instagram'da bir yöntem görmüştüm. Su dolu Ufak pet şişenin kapağına 2-3 delik açılıp, kapak topragin içine gelecek şekilde sokuluyor. Sanırım toprak suya ihtiyac duydukça o deliklerden azar azar su gidiyor.2. seçenek benim için anahtar.
Kumkuat, Fesleğen, Sukulent, Aloe vera Mum çiçeği bir de değişik bir çiçek var. başkasına da veremiyorum o yüzden. Tam çiçek açma zamanları hepsinin
Bu saate kadar yaptıklarım
Yatakları düzelttim
Kahvaltı hazırladım
Çöpü değiştirdim
Bulaşık makinesini çalıştırdım
Çamaşır astım
Makineye yeni çamaşır attım
Çocuklarla dağınıklığı topladık
Sebze meyve yıkadım, kurumalarını bekledim yerleştirdim
Wc ve banyoyu çamaşır suyuyla temizledim, çöp kovalarını dezenfekte edip değiştirdim, yedek tuvalet kağıdı koydum
Spor yaptım
Şimdi kahvaltı zamanı🍽🌶
Benim önce karnımı doyurmam lazım şimdi gelemiyorumGelen yok mu gı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?