Çok yerim
İki avuç ye işte yeterÇok yerim
Yok ya ne şişliği yapcak ye senŞişkinlik yapmaz mı hocam
Yarını yemek stoklama günü ilan ediyorumIsıtılır aslında ama bazıları beğenmiyor buzluktan çıkanı.
Mercimek de uzun dayanır yap işte
Nohut delisi olarak tarif istiremmNohuttan cips yaptım tava da, yapmaz olsaydım çok güzel olduuu
YedimYok ya ne şişliği yapcak ye sen
Nohuta tuz ve baharat atıyorsun (kırmızı toz biber ve azcık karabiber attım ben) bir kaşık zeytinyağı, tavaya koydum kısık ateşte kavurdum, ne kadar istersen o kadar kavur, ben 20 dakika kavurdumYarını yemek stoklama günü ilan ediyorum
Nohut delisi olarak tarif istiremm
Nego robot süpürge aldım şimdiye kadar neden almamışım akılsız kafam diyorum sen kahveni içerken ev süpürülüyo mükemmel bişey imkanın varsa al gitsin iş yükün azalırBen aslında yokum yok
Salonu temizlerken koltukların masanın yerini değişirken, koltukların lekeli yerlerini silerken buldum kendimi
Dün ki egzersiz yüzünden bütün kaslarım ağrıyor zaten
Dolu dolu bir gün oldu ama
Kitabımı da okudum, ek yeni bir kitaba başladım.
Birde artık kendime haftalık hedefler koyucam, haftalık bir konuyu araştırıcam
Afiyet olsunYedim
Nohuta tuz ve baharat atıyorsun (kırmızı toz biber ve azcık karabiber attım ben) bir kaşık zeytinyağı, tavaya koydum kısık ateşte kavurdum, ne kadar istersen o kadar kavur, ben 20 dakika kavurdum
Hayırlı olsun canımNego robot süpürge aldım şimdiye kadar neden almamışım akılsız kafam diyorum sen kahveni içerken ev süpürülüyo mükemmel bişey imkanın varsa al gitsin iş yükün azalır
Sağol canımAfiyet olsun
Bi de negom dün kaçırdım mi bulaşık makinesine deterjan atıp en yoğun ayarda boş yıkadım doğrusu bu mu?
Aaa ne marka ben de istiyorumNego robot süpürge aldım şimdiye kadar neden almamışım akılsız kafam diyorum sen kahveni içerken ev süpürülüyo mükemmel bişey imkanın varsa al gitsin iş yükün azalır
Xiaomi aldım uygulaması rezalet ben böyle kötü mobil uygulama görmedim. Ama süpürge aşık olunasıAaa ne marka ben de istiyorum
Güle güle kullan Pawım çok istiyorum ondan bende. Bi kurutma makinesi bi o süpürge denNego robot süpürge aldım şimdiye kadar neden almamışım akılsız kafam diyorum sen kahveni içerken ev süpürülüyo mükemmel bişey imkanın varsa al gitsin iş yükün azalır
Ben de ikisini istiyodum lokumun tüylerinden ötürü ama önceliği süpürgeye verdim hem cadde üstü hem lokum iflahım kuruyodu tozdan tüyden. Tez vakitte sana da nasip olsun inşallahGüle güle kullan Pawım çok istiyorum ondan bende. Bi kurutma makinesi bi o süpürge den
aaa buna bayılıyorum bir maraşlı arkadaşım vardı o öğretti böyle yapalım diye cips yerine onu yerdik hepNohuta tuz ve baharat atıyorsun (kırmızı toz biber ve azcık karabiber attım ben) bir kaşık zeytinyağı, tavaya koydum kısık ateşte kavurdum, ne kadar istersen o kadar kavur, ben 20 dakika kavurdum
Bi kere çorba yaptım ben de öyle ama ekşimişti ya buzdolabında mı durması gerekiyo acaba?pawlover kışlık domates yapar gibi yemeği taze ve kaynarken kavanozlayıp ters çeviriyosun soğuyuncada dolaba kaldır.
Çok rahat olur eşinede açıp ısıtıcak sadece.
Buzluktan çıkınca bi buz kokusu olabilir sulu yemeklerde sonuçta donuyo buz oluyo.
Babam bi süre kıbrısta kaldı annem gidip geliyodu geldiğinde orda yemek bırakıyodu ona aklına gelen herşeyi kavanozluyodu.
Baklagiller, sulu köfte, biber dolması etli ve zeytinyağlı soslu kızartmalar mercimek yayla çorbası hepsi.
İlk gün yiyeceği dolapta uzun duran şeyler olur bölüp ısıtırsa bozulmaz zaten 2-3 gün bitincede onları açar yer.
Bende alıştım bazen çorbayı çok yaparsam falan hemen bi yarım kiloluk kavanoza koyup kapatıyorum
Bi kere çorba yaptım ben de öyle ama ekşimişti ya buzdolabında mı durması gerekiyo acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?