Geçmiş olsun canım hayırdırCamlar aklimda olanniki esyden hiri ama buhun hastamede rafakatciyim malesef en kisa zamanda yapicam
Kolay gelsin ve geçmiş olsunBen de cocuk odasının camlarını seçiyorum.
Migren atağım hala devam ettiği için bu günkü planlarımı akşama bıraktım. Hava kararmadan önce camları silerim. Akşamda oglumun odasini temizleyaceğim. Duvarları hep kalemle karaladılarGece neler yaptım yazarım inşallah.
Ablam mide ameliyati olduda yarısını aldilar kitleden dolayi, ona bakmaya geldim canim tesekkur ederimGeçmiş olsun canım hayırdır
Allah şifa versinAblam mide ameliyati olduda yarısını aldilar kitleden dolayi, ona bakmaya geldim canim tesekkur ederim
Eline sağlıkKısa ve öz yazmak istiyorumbütün evi süpürüp sildim 2kere hemde
Camlarida caydanliklarida banyoyuda
kahve icimmiiiEline sağlık
İç tabi haketmişsinkahve icimmiii
Çaydanlığı seçeyim22 temmuz ödevi
İhtiyacı olanlar için cam silmek
Çaydanlık parlatmak, içini temizlemek
malipina
@Bonus
H hasbeenandgone
@terliksuu
@Ataayemi zeynepyu
@ayseMsb
@musluk suyu
@Feslegen Kokulu Nane
@samdan
@merve-onur
@Ucyuzbesyuz
@Limonsuzzcay
pawlover
@Gamze_nur08
@klbk33
@dstn33
@Calciferr
@patuli6153
@M I N E R V A
@CKbeautyandsheer
@slnkhrmn008
@blondemary
E Elif_Eylul
@mn5822
@zambak86
@reyyanK
@Birtekefem
@Poni Bon
@Pinky93
@cyd86
@mirjam
Lili 38
@Mervesat
@Hilal15
@meva888
@KARACAY
@Diana Bishop
Çaydanlığı seçeyim
Hımm ne sever eşin, her yemeği yer mi?Evi şööyle bi toparladım toz aldım
katyacığım evi sildi süpürdü
Şimdi ben anneme gidicem ya 10 gün eşime bozulmayacak bişeyler yapıp bırakmam lazım siz de fikir vardır ne yapsam nasıl yapsam
Herşeyi yiyo bamya ve mantar hariç. Pilav istiyo da nasıl saklayam ki onu yapamam dedim. Sarmaya vakit yok cuma gidiyorum börek ve dolma süper fikirHımm ne sever eşin, her yemeği yer mi?
Buzluğa atsan çıkarıp çözdürüp yiyebilir mi?
Dolma, sarma, börek bunlar uzun süre kalıyor benim dolap da.
Pilavı buzluğa atabilirsin, mikrodalga varsa onda çözdürüp yer bir şey olmaz :)Herşeyi yiyo bamya ve mantar hariç. Pilav istiyo da nasıl saklayam ki onu yapamam dedim. Sarmaya vakit yok cuma gidiyorum börek ve dolma süper fikir
Mikrodalga yokki normal ısıtabilir mi ki pilavı? Çorba sadece mercimek severek içiyo gerisi gönüllü ayy ne zor işPilavı buzluğa atabilirsin, mikrodalga varsa onda çözdürüp yer bir şey olmaz :)
Poğaça da yapabilirsin, mücver yapabilirsin, taze fasulye zeytinyağlı, nohut veya kuru fasulye, ayran çorbası buğday ile yapılan soğuk soğuk bir şey olmaz bir hafta dolap da (pişirilip yapılandan, soğuk çorba değil)
Isıtılır aslında ama bazıları beğenmiyor buzluktan çıkanı.Mikrodalga yokki normal ısıtabilir mi ki pilavı? Çorba sadece mercimek severek içiyo gerisi gönüllü ayy ne zor iş
Aminn canimAllah şifa versin
E yeeNohuttan cips yaptım tava da, yapmaz olsaydım çok güzel olduuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?