Düzenli Evimiz & Hayatımız

pawlover daha yeni mi kalktın cici kız
He ya alarmı kapatıp ger uyumuşum eşim kaldırdı bi tur da onu azarladım alarmım çalmadan nasıl beni uyandırırsın diye meğerse ben kapamışım ama hiç hatırlamıyorum Günaydınlaaarr

günaydın herkeseeeee
kaynanam gidecek yakında inşallah
bu arada eve gidince hiç bişey yapamıyorum çünkü hem eşim hem kaynanam evde oluyo:)

yapamıyorum yazmisim yapmıyorum bilerek yapamıyorum değil dünyayı beni kurtaracam

Son düzenleme:
Bi de negom dün kaçırdım mi bulaşık makinesine deterjan atıp en yoğun ayarda boş yıkadım doğrusu bu mu?
Öyle de olur canım, özel temizleyici de satılıyor
Eline sağlık
aaa buna bayılıyorum bir maraşlı arkadaşım vardı o öğretti böyle yapalım diye cips yerine onu yerdik hep
Çok yediriyor ya
Bitirdiiimm barbunya bezelye mercimek çorbası yaptım geldim sen neler yaptıığnn
Adamı gazmana çevireceksin
Eline sağlık
Eline sağlık
Eline sağlık güzel haberler al inşaallah
Nego sporunu yaptı geldi
günaydın herkeseeeee
kaynanam gidecek yakında inşallah
bu arada eve gidince hiç bişey yapamıyorum çünkü hem eşim hem kaynanam evde oluyo:)
Sabah sabah ne güzel haber bu

Bi de negom dün kaçırdım mi bulaşık makinesine deterjan atıp en yoğun ayarda boş yıkadım doğrusu bu mu?
Canım ben heryerine karbonat döküyorum üstüne 1tane limon sıkıyorum sonra beyaz sirke dokuyorum,deterjan kapağınada limon tuzu az bisey calistiriyorum pırıl pırıl oluyo giderleride temizliyomus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…